|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako odvadit lulanja ponoči
31.1.2008 22:03:30   
ROŽICI
prosim za kakšen dober predlog.namreč moja hčerkica je stara 4 leta..letos bo 5..vendar ponoči ima še vedno pleničko.
probala sem že jo šbujat ponoči...vendar ko sem jo dala na wc ni lulala je bla preveč zaspana in je blo preveč mučno saj mi je potem jokala..pol ure za tem pa je blo že mokro.ene 2 do 3 lula ponoči,ker je plenica čisto polna zjutraj.pa tud po 5 uri ji nisem več dala tolk za pit..pa vseeno.
nimam več idej.
kakšne so pa vaše izkušnje?
kako odvajat?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako odvadit lulanja ponoči
1.2.2008 7:29:43   
Anonimen
Če bo katera povedala kakšen predlog (ki ga še nismo prakticiral), kako ste to rešile ga bom tudi jaz vesela. Naša je bila letos stara 5 let, pa ima tudi še pleničko ponoči. Sem pa že spraševala strokovne delavce, kaj se da narediti, pa so mi odgovorili, da je do 7 leta to še tolerantno. Mislim, da bo prišel čas, ko bo sama od sebe nehala. 

(odgovor članu ROŽICI)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako odvadit lulanja ponoči
1.2.2008 7:37:20   
debeluška
Mi smo začeli tako  da sem ji rekla da ne bo več spala z pleničko ampak brez nje. Šla sem kupit podlogo za na jogi če se slučajno polula da ni jogi moker. Probali smo tako in tako je nehala lulat v pleničko. Proti večeru ji dajem zelo malo za pit. Ko umijeve zobke ji rečem naj gre lulat da se nebo ponoči polulala. Na začetku sem jo tudi jaz zbujala naj gre lulat da se nebi polulala,potem pa sem jo pustila ker tako se nebo navadila da jo lulat. Stara bo 4 leta in se je ponoči polula ene 3krat.


lp                              

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako odvadit lulanja ponoči
1.2.2008 8:10:37   
NEVA-1
Jaz kakšnega nasveta glih nimam, ker pri našihdveh je bilo zelo enostavno vse skupaj, ko sta bila suha podnevi sta bila tud ponoči...

Povedat pa hočem to, da je imel fantek naših znancev nekaj narobe z nadledvično žlezo in je še pri 10-ih lulal v posteljo, pa so ga vozili okol vseh strokovnjakov, pa mu niso mogl nič pomagat, tko da ima ponoč še zdej plenico...

(odgovor članu debeluška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako odvadit lulanja ponoči
1.2.2008 8:20:10   
Marogica
Meni se zdi to za 4 oz. 5 letnika kar pozno...da še lula ponoči. <kaj pa pravi zdravnica? Je to še normalno?

Mi smo našega dajali ponoči(preden sva šla midva) spat, še enkrat na stranišče. Je opravil kar na pol v spanju. Pa seveda podlogo smo kupili, za kar nam je jogi hvaleženuser posted image . To z manj pitjem preden gre spat, pa ne vem, če ravno kaj pomaga....

Jaz bi vsekakor vprašala pediatrinjo, saj lako gre za psihično ali fizično motnjo...


_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako odvadit lulanja ponoči
1.2.2008 14:16:52   
ROŽICI
mam podloge..sam vseeno jih je polulala če je bla brez pleničke.
zdravniku sem povedala pa je reko da je do enega 5 leta normalno potem pa bomo zdravili...baje jim nekaj primankuje in to se da pozdravit.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kako odvadit lulanja ponoči
10.2.2008 13:06:03   
ninataja
Živio.
Tudi moj brat je imel te probleme ponoči, da je lulal v posteljo.
To se je dogajalo do njegovega 2., 3. razreda. Potem se je pa mami zbala kaj bo ko bo šel v šolo v naravi poleti in kako bo vse to izpadlo tam. Probali smo že pred tem vse (od obračanja postelje po nekih energetskih  točkah, od nekih energetskih blazin ...) pa ni pomagalo nič. Potem pa smo šli do splošne zdravnice (ki je vedela za ta problem že leta, a je bila mnenja, da bo že minilo) in ji zatežili da tko pa ne gre več. Takoj smo dobili napotnico za testiranja v Ljubljani, dobili zdravilo - nekakšne kapljice za v nos v mini mini stekleničkah in od takrat moj brat ni več močil postelje. Vem da jih je jemal 2-3 leta in potem smo prekinili z zdravljenjem in od takrat ni več močil postelje.

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?