|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odstavljanje po 2. letu
16.11.2007 19:05:39   
Morgaine
Je tukaj kakšna mamica, ki se ji je otrok po drugem letu starosti sam odstavil, tako kot se recimo nekateri sami prenehajo dojit že pri šestih, desetih mesecih? Da ga sploh niste odvajale od dojenja, ampak je sam prenehal?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
16.11.2007 19:06:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Morgaine)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Odstavljanje po 2. letu
16.11.2007 22:15:50   
Pinga
Ojla !

Moja se je sama odstavla pri 26 mesecih - čez noč.

Lp,

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Odstavljanje po 2. letu
19.11.2007 23:36:49   
draganav
Tudi moja pikica pri točno dveh letih. Res, da sva se dojili samo še zvečer za spat, popoldansko sva ukinili oktobra ( zaradi vrtca- kriza ene dva dni potem je dojela, da ne bo dobila). Zvečer sem jo pa naštimala na zizo kot vedno, zizala 2 min in rekla ne več njam. In to je to. Verjemi nikoli si nisem mislila, da je pri nama to mogoče, saj je bila odvisnica. Vedno sem govorila, da je ko se ti otrok sam odstavi kot v filmu. No, tudi pri nas je zaigral.

_____________________________

TAKO LEPO JE BITI MAMA

(odgovor članu Pinga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Odstavljanje po 2. letu
2.12.2007 1:39:59   
Allia
Joj punce, me prav veseli, da sem zagledala en tak naslov.Sem že pisala na forum, ampak nisem dobila odgovora, ker sem očitno edina ki tako dolgo doji svojega otroka.Ima 19 mesecev in se doji stalno.Čez dan in ponoči.Ona bi se kar naprej dojila.A je katera imela takšen problem ali ste jim že prej omejile dojenje, tako da so se dojili le še zjutraj in zvečer.Kako ste jih odstavile? Jaz sem že na koncu z živci, ker me stalno "išče", da bi se dojila.Sem jo poskušala odstavit, pa je bilo tako grozno, da sem odnehala.Prosim, povejte mi svoje izkušnje, ker jaz resnično ne verjamem, da bi se sama odstavila, saj tudi ni kakšen dober jedec, da bi jo lahko s hrano zamotila.Moramo vsako žlico spraviti vanjo.TRenutno iščem po netu, da bi našla kakšna strokovna mnenja,...ampak ne najdem nobene povezave.res sem že utrujena od dojenja.Vesela bi bila, če mi povesta kakšne svoje izkušnje oz. nasvet.

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
2.12.2007 10:59:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Allia)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Odstavljanje po 2. letu
2.12.2007 13:20:02   
Maxica
Moj prvi sin se je odstavil sam pri 23 mesecih. Sicer se je dojil samo takole za certanje po kosilu in še zvečer, potem se pa en dan kr ni oz. sploh ni pokazal želje, da bi se, nikoli več.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Odstavljanje po 2. letu
2.12.2007 15:55:03   
Allia
Nalin, hvala za tolažilne besede.Jaz močno upam, da nam bo prej kot slej uspelo zmanjšati to dojenje oz.ga ukiniti.Malo računam na to, da bo kaj bolje, ker bom zdaj "najbrž"dobila službo in ne bom ves dan z njo kot sem sedaj.Drugače sem ji pa tudi jaz najprej ponudila hrano:NE, potem pijačo:NE, jah, potem pa še dojenje, se začne pa kar smejati.Tudi piti mi noče in jo stalno silimo s pijačo, ampak popije res le za vzorec,mogoče 2dcl oz.manj.
Ponoči ji pa tudi včasih ne dam da bi se dojila in potem je takšen jok.Ne morem je dojiti po 3-4-x na noč.Ne vem kako bom hodila na delo, če se bom toliko zbujala.Najbrž kot zombi.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Odstavljanje po 2. letu
2.12.2007 17:33:50   
sonce03
moj sin je star 25 mesecev in sva v ponedeljek prenehala z dojenjem...3 dni  sem spala v dnevni.potem pa je zbolel in sem se vrnila v spalnico,sedaj se še zbudi ponoči in pravi "mami zizo"samo NE,jaz sem se odločila da s tem prenehamo ker je dovolj star in zaenkrat še držiuser posted image

(odgovor članu Allia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
2.12.2007 21:11:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonce03)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Odstavljanje po 2. letu
3.12.2007 0:25:38   
Allia
Nalin, to tudi jaz ugotavljam, da se hoče dojiti kadar se dolgočasi ali kadar se usedem na kavč oz. uležem,takrat je že zraven.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
3.12.2007 9:37:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Allia)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Odstavljanje po 2. letu
4.1.2008 12:40:51   
florecita
Naš je star 21 m in tudi meni gre že pošteno na jetra to dojenje. Uf se mi je zamerilouser posted image . Žal mi je da ga nisem odstavila že pri 6 mesecih! Preveč se je razvadil, kot večino njih.
Naš bi se dojil pa samo zvečer in pa ponoči. 2,3 x na noč. Če mu pa ne dam, je pa jok za popiz...

Zmešalo se mi bo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?