|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   občutljiv želodček
14.1.2005 9:31:46   
BONI*
Naš Luka ima zglrda zelo občutljiv želodček, ker njegova mami niti razredčenega jabolčnega soka (kupljenega) ne sme piti, ker je potem zvečer :hudicek:. Sem tako žalostna, ker se moram toliko odpovedovati sadju in zelenjavi, ker ima vsakič če kaj takega pojem, krče. Zakaj nimamo take sreče kot nekatere med vami, ki že od vsega začetka lahko jeste in pijete čisto vse?:(

Lp,Boni&Luka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   občutljiv želodček
14.1.2005 10:30:36   
Nogavička
Naša Hana se je tudi matrala skoraj štiri mesece, pa sem vse živo izločila iz svoje prehrane. Tudi z umetnim mlekom ni bilo nič boljše.
Vem, bolj slaba tolažba, ampak vse mine.

L.p.

Tea

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   občutljiv želodček
14.1.2005 13:29:03   
Bejba
Naj te jaz potolažim Boni. Nekatere bi se marsičemu odpovedale, da bi lahko dojile. Nam pač ni dana ta sreča, zato se tolaži s tem, da si lahko srečna da daješ svojemu sinčku svoje mleko. Jaz se dolgo nisem sprijaznila s tem, da moramo preiti na adaptirano mleko.

LP; Bejba

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   občutljiv želodček
14.1.2005 20:05:39   
HuAnita
Boni,
tudi jaz sem se odpovedala vsemu svežemu, pa kako se mi je luštalo za Miklavža mandarin :((... Pa AD3 ji nisem dajala, pa kapljice iz SG sem poskusila, pa SabSimplex, pa janežev in komarčkov čaj... pa ni nič pomagalo, nič ni bilo bolje. Le ko ji masiram trebušček z lovorjevim mazilom (ali brez) in ji krčim nogice k trebuščku, se naprdka in je potem nekaj časa ok. Ko kakšen dan ni krčev, že molim k Mariji, da bi tako ostalo, pa me spet presenetijo ponoči:(.
Zdaj že 14 dni jem vse, pa ni nič slabše, kvečjemu boljše :bravo:.

Pina&Hu:hudicek:Anita

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   občutljiv želodček
14.1.2005 21:11:03   
BONI*
Jaz pa še zbiram pogum za tako drzen korak, da bi pojedla vsaj eno jabolko ali mandarino. Za enkrat se upam samo banane, od zelenjave pa špinačo, kuhano korenje in brokoli.

Lp, Boni

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?