|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POROČENE ŠTUDENTKE
8.1.2005 20:07:13   
sasa11
Mene pa zanima, če je katera poročena in dobiva otroški dodatek tudi zase oziroma ga dobiva mož za otroka in zate.:zmeden:
Meni bi blo logično, saj me prav tako vzdržuje kot so me prej starši.Sem redna študentka z 16 mesecev starim sinkom in v 30 tednu nosečnosti9nebesa.Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   POROČENE ŠTUDENTKE
11.1.2005 2:31:24   
Annny
Po ZZZDR te je, če živiš v zakonski zvezi, dolžan preživljati mož, četudi si študentka. Starši so te v tem primeru dožni preživljati le subsidiarno- če te mož ne more.
Iz tega razloga mislim, da otroškega dodatka zate tvoji starši (v prvem primeru) ne morejo več prejemati. Je pa odvisno od situacije..
Otroški dodatek prejemajo STARŠI. V določenih primerih lahko upravičenec SAM zaprosi za svoj otr. dodatek- preveri, če je to možno v tvojem primeru, Saša.

LP

(odgovor članu sasa11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   POROČENE ŠTUDENTKE
11.1.2005 20:40:36   
Dadi
Ne jaz ga zase ne dobivam...Ja bilo bi pa fajn če bi ga...Glede na to da nas res mož vzdržuje...nisem pa posebej spraševala:ups: Ko kej zveš sporoči.

(odgovor članu sasa11)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   POROČENE ŠTUDENTKE
16.1.2005 18:18:11   
Abby
Mož zate ne more dobivati otr. dod., je pa upravičen do določenega zneska podpore, če ima dovolj nizko plačo. Moj mož dobiva 6000 sit na mesec, ker preživlja družino, vsake toliko pa zaprosi za enkratno izredno pomoč. Če ne bi bil poročen in ne bi preživljal nikogar, ne bi bil upravičen do ničesar, ker država smatra, da ima že dovolj zase.

(odgovor članu sasa11)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   POROČENE ŠTUDENTKE
16.1.2005 23:09:11   
Komet
ojla

Kolikše doh pa ima tvoj mož, da mu pripada ta pomoč 6000 sit?

Mi bomo kmalu 3, pa me zanima ali bi tudi jaz lahko dobila to.

hvala in lp

(odgovor članu sasa11)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   POROČENE ŠTUDENTKE
17.1.2005 18:43:28   
Abby
Neto brez malice in potnih stroškov 84000 sit.

(odgovor članu sasa11)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?