|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a ima katera podobne težave?
18.1.2005 12:01:32   
Celjanka
Lepo pozdravljene punce!:)
Imam problem. Pred enim letom sem imela gin.pregled. G mi je rekel , da je vidna mala pregrada na maternici in mi svetuje, da jo pred predvideno nosečnostjo odstranim. Rekel je, da nekatere imajo težave s zanositvijo, druga pa sploh ne.Jaz pa sem zdaj zanosila (verjela sem v to, da se bova dolgo trudila:)-) in nisem dala pregrade odstranit.Kaj mislite o tem? Ima katera podoben primer???:(....Prvi gin.pregled imam v petek!...:rozica:...Upam, da bo vse v redu....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   a ima katera podobne težave?
18.1.2005 12:04:07   
beba76
Tko odgovarja dr. Pušenjak punci, ki ima pregrado:

Spoštovani,

splav je možen vse do 22. tedna, vendar v zvezi s pregrado so ti običajno zgodnji, torej pred 8. - 10. tednom. Pomembnih drugih težav v zvezi s pregrado ne gre pričakovati. Lahko se pojavi še problem rasti ploda po 26. tednu in položajne neprevilnosti okrog porodnega termina (medenična vstava, prečna lega ipd.)

LP in čimmanj skrbi!

(odgovor članu Celjanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   a ima katera podobne težave?
18.1.2005 12:05:44   
Celjanka
Hvala ti Beba

(odgovor članu Celjanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   a ima katera podobne težave?
18.1.2005 12:08:23   
beba76
Se malo prej bila na over.net-u in mi je ta odgovor ful ostal v spominu, saj je sodelavka tudi imela pregrado.
Upam samo, da te nisem preveč prestrašila, sicer pa nikjer nihče ne trdi, da zaradi pregrade ne bi bilo mogoče normalno donosit. Torej, ne sekiraj se in lepo nosečnost ti želim!!

(odgovor članu Celjanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   a ima katera podobne težave?
18.1.2005 12:16:35   
Pepa-2
Tudi jaz sem jo imela in mi je bilo rečeno tako: lahko bi prišlo do zgodnjega splava - v tem prim eru bi bila potrebna operacija. V večini primerov pa se ta pregrada, če je seveda majhna, razteguje z rastjo ploda. Pri meni ni bilo nobenih težav. Dve prijateljici pa sta imeli tako mično, da je bila potrebna operacija.
Ginekologinja pa mi je rekla še to: če boste vpraša li ginekologe, bodo rekli, ne operirati, če pa kirurga, bo ta rekel, operirati.

(odgovor članu Celjanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   a ima katera podobne težave?
18.1.2005 12:18:26   
SIJA
Pozdravček,
veš življenje je res nepredvidljivo. Sama sem za svojo pregrado zvedela šele po dveh s.s., in sicer za tretjega otročička, pri prvih dveh sem bila ena izmed najbolj zdravih nosečnic in vse je bilo o.k.
Želim vse najbolje

(odgovor članu Celjanka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   a ima katera podobne težave?
18.1.2005 12:21:23   
Celjanka
Joooj malo ste me pa le potolažile:)Vsem vam želim lepo nosečnost in čim manj problemov!!

(odgovor članu Celjanka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   a ima katera podobne težave?
18.1.2005 12:30:04   
lana 5
Po enem letu in pol čakanja, da bova zagledala :modri:, so mi ugotovili da imam, kar veliko pregrada in tako sem bila decembra naročena na poseg. Vendar posega nismo opravili, ker smo prej na začudenje vseh zdravnikov zanosili in tako pričakujeva letos najino prvo pikico. Na začetku sem bila tudi sama v strhu, kaj pa sedaj ko imam pregrado, vendar so mi G svetovali, da pozabim na njo in upam da bo vse OK. Tako sva oba s fantom storila in sedaj smo na kar dobri poti, namreč smo ze čez prvo krizno obdobje in upama, da bo do konca tako. Sedaj sem noseča 14t in sem na bolniški že od prvega dne ko sem izvedela, da sem:nosecka:. Na preglede pa hodimo bolj pogosto in to je tudi vse.


Tako da se ne preveč obremenjevati in samo uživaj vsak dan posebaj. Če te bo še kaj zanimalo pa vprašaj.
LP Tina

(odgovor članu Celjanka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   a ima katera podobne težave?
18.1.2005 13:51:33   
Soncnica
Hoj!

Pregrada - septum povzroči do 25% splavov v zgodnji nosecnosti. Zato sem si jo jaz dala raje operirat, se preden sem zanosila. Ne sekiraj se; poznam dve punci, ki sta uspesno donosili kljub pregradi in celo sli cez rok. Res, da je imela ena pregrado veliko kar 4 cm, tako, da je celo nosecnost prelezala, druga pa je vedela, da ima pregrado in ni opravila posega, pa je kljub temu mamica dveh srckanih otrockov. :) Mislim, da nekateri zdravniki niso tako blazno navduseni nad odstranjevanjem pregrade, saj je to poseg v maternico - to p tudi ni najboljse. Ti samo zaupaj in vse bo OK, drzim pesti!!:)

lp

Sončnica in :duda: 30 t




(odgovor članu Celjanka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   a ima katera podobne težave?
18.1.2005 13:55:04   
b.j.n.
Zivjo,

Jaz sem si pregrado dala odstraniti takoj ko so mi povedali zanjo. Je bilo pa nekje na pol poti, ko sem poskusala zanositi in sem seveda naredila vse, kar so svetovali. Ima jo tudi kolegica, ki je ze dvakrat rodila brez kakrsnihkoli zapletov. Zato naj te ne skrbi. Pomisli kaj je bilo pred leti, ko pregrad sploh niso odstranjevali. Jaz drugace pravim, vec kot brskas, slabse je. Jaz sem zanosila sele 9 mesecev po operaciji.

Uzivaj in ne skrbi,
Barbara 14 T

(odgovor članu Celjanka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?