|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IKEA - posteljica in jogi
20.1.2008 15:50:59   
rokapi
Ali imate kaj izkušenj s posteljico in jogijem za dojenčka (IKEA)? Midva sva malo gledala po netu in se nama zdijo ugodne.
Skrbi me le, kako je z jogijem, sem brala nekaj polemik glede jogija  - eni zagovarjajo lateks, eni kokos, eni peno, eni vzmetenje.
Ali ima katera to iz Ikeje in ali se je obnesla?
http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/rooms/childrens_room/10421/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IKEA - posteljica in jogi
20.1.2008 18:00:56   
tominikapiki
Ne vem, če si si prebrala, ampak zdaj si lahko sama izbereš paket za novorojenčka - paket e. Tam je ena ful lepa posteljica, ki je 80 €, tako da ta Ikea niti ni tako strašno ugodna, ampak si nekje na istem ... Glede jogija pa ne vem. jaz sem ga kupila v baby-centru. Upam, da se bo obnesel!

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: IKEA - posteljica in jogi
20.1.2008 18:21:27   
alička
Ikeina posteljica ima jogi, ki ni jogi ampak pena , ki se obnese le pri čisto majhnem dojenčku, kasneje pa smo jogi dokupil. Ne vem pa če se da dobit tudi v Ikei pravi jogi za posteljico 70 x140, ker sem jo jaz dobila od prijateljice user posted image .

(odgovor članu tominikapiki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: IKEA - posteljica in jogi
21.1.2008 10:12:17   
Dinki
Glede na to, da imam doma večina pohištva iz Ikee, sem tudi za našega prihajajočega user posted image  kupila posteljico, jogi in vso posteljino z dodatki. Posteljice so definitivno cenejše kot pri nas, ker jih pri nas pod 100€ na dobiš, glede jogija je pa tako, da imajo tistega, ki je samo pena - najcenejši in pa tudi vzmetenega, ki je seveda dražji
http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/range/10389/10423/

Posteljnine so lepe in poceni (pri nas še nisem videla 5 delno posteljnino za 9,99 €).

Seveda je odločitev stvar posameznika.
Jaz sem z Ikeeo ZELO zadovoljna.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: IKEA - posteljica in jogi
21.1.2008 10:15:44   
Ona22
jaz sem kupila malo posteljico v Ikei- 120x60, jogi sem pa kupila Dormeo... ni še sestavljeno, upam da bo pa vse ok:) Ima pa sestrična posteljico iz Ikee in je zelo zadovoljna, sem se pred nakupom posvetovala z njo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: IKEA - posteljica in jogi
21.1.2008 11:10:13   
MikyMiska
Mi2 sva kupila posteljico v Ikeji, jogi pa v Leclercu. Kasneje sva opazla, da lahko z paketom e dobiš posteljico in če ne bi imela že tega, bi si vzela kar ta paket. Jogiji nama v Ikeji niso bili posebej všeč.

(odgovor članu Ona22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: IKEA - posteljica in jogi
21.1.2008 14:01:30   
amaya
Jaz sem nardila enako kot Ona 22. Vse sama sestavila. sicer zaenkrat v njem spi še sestrina zebra user posted image Prav tako sem tam nakupila platnenih škatlic, ki ti pridejo zelo prav pri previjalni, rjuhice, brisače,...v glavnem za malo denarja...kvaliteta pa je enaka kot tista v baby centru. Razlika je le v marži...eh ja

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu MikyMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: IKEA - posteljica in jogi
21.1.2008 14:07:06   
tancho
Tudi meni je všeč posteljica v Ikeji, predvsem zato, ker se ji da odstraniti stanica, da lahko malček (ko je starejši) sam vstane iz nje. Ali katera ve, če se da to narediti tudi pri postaljici iz e-paketa? Nič ne piše...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: IKEA - posteljica in jogi
21.1.2008 14:11:29   
jonna
Ampak, jogi ste v Ikei kupile posebej, a ne, punce?
Kar zraven posteljice v paketu ga ne dobiš, se mi zdi.

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: IKEA - posteljica in jogi
21.1.2008 15:44:29   
jajula
tud mi mamo posteljico iz ikee, jogi pa bomo kupili pri nas. ceprav sem videla enega iz baby centra od blizu - le pena oblecena v debelejso prevleko...tako da verjetno kaksne vecje razlike med kvaliteto niti ni, razen ce kupis kaksen drazji jogi.

(odgovor članu jonna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: IKEA - posteljica in jogi
21.1.2008 17:25:03   
andrejka75
Mi smo kupili v Ikei posteljco in jogi in oboje je zelo vredu. Posteljca je v beli barvi in ima natavljivo dno na dveh višinah, potem pa se da spremenit v posteljo. Glede jogijev je pa tako, da eni zagovarjajo jogije iz pene, drugi iz kokosa, tretji dormeo,... meni se zdi ta iz Ikeje, ki je vzmeten čist vredu, je dovolj trd in tudi naš malček fajn spi-> to pa se mi zdi najbolj pomembno.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: IKEA - posteljica in jogi
22.1.2008 23:07:07   
*Snežinka*
Midva nameravava v Ikeo po previjalno in posteljico.
Jest sem prebrskala po njihovi internetni strani in zdaj ne vem ... glede na to (nisva se bila tam), da pravijo, da je tam ful veliko stvari, pa kaj pol nimajo vec kot tistih 4 ali 5 postelj?
Pa vse skup sem najdla sam dve previjalni. A se vam zdi, da se motim, pa da je samo na internetu le nekaj stvari, v resnici imajo pa vec?

Vsaka pomoc bi mi prav prisla, ker do Ikee le ni tako blizu in ce je res samo to na izbiro, je potem brez veze tja it, ce ti ni vsec.

(odgovor članu andrejka75)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: IKEA - posteljica in jogi
23.1.2008 16:42:40   
MikyMiska
Ja, otroški oddelek je zelo majhen v primerjavi z ostalimi oddelki. V praksi se pa lahko zgodi, da vseh izdelkov, ki jih prikazujejo na netu niti nimajo na zalogi! Sploh posteljice.

(odgovor članu *Snežinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: IKEA - posteljica in jogi
23.1.2008 17:37:06   
*zoe*
Mi2 tudi veliko kupujeva v IKEI in je najboljše, če greš v trgovino in tam vidiš kako v praksi zadeve zgledajo. Kar se pa njihove internetne strani tiče, je pa tko da sploh nimajo nič pametnega gor, šele v trgovini vidiš koliko je to enih izdelkov. Jaz se po netu nič ne znajdem.

IKEA je super!

(odgovor članu *Snežinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: IKEA - posteljica in jogi
23.1.2008 22:06:10   
mergetka
Snežika

Ojla, mi2 z user posted image sva bila pred kratkim v Ikei in se nama je splačalo iti.


Previjlne imajo ene tri, sam lahko se pa tud znajdeš  in kupiš kak fajn predalnik in daš pol gor previjalno ploščo ali pa kupiš mizo, ki se ji da spreminjat višina. Tako sva mi2 rešila problem s previjalno, ker bi jo rad imela v kopalnici in ni drugega prostora kot na bidejem.

Pa posteljninice, dekice, obrobe, brisačke ... lahko dobiš zelo lepe za mal keša, pa lučke imajo, tudi kake zanimive igračke... Sam si moraš pa kar vzeti čas  in si orenk pogledati, ker eni grejo hitr čez in pol so  razočarani.  No, vsake oči imajo svojega malarja.

Men se zdi, da imajo kvalitetne stvari, sploh glede na ceno. Je pa tko, ko ti enkrat sede, se "zaljubiš" vanjo user posted image .

Aja, sem za brata vzela posteljico. Hotel je tisto čist navadno belo, čistih linij. Rekli so, da jih dobijo šele konec marca. Imajo pa tisto drugo belo. Jogija pa nisem  vzela, ker se mi zdi, da so pri nas boljši.

No, upam, da sem ti kaj pomagala. Fajn nakupuj!


(odgovor članu *Snežinka*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: IKEA - posteljica in jogi
24.1.2008 22:54:15   
*Snežinka*
U, super, hvala.
Ja mislim, da bo ta ideja, da kupiš komodo, potem pa gor daš ploščo, boljša kot da iščem previjalne, ker res ni ne vem kaj izbire.

Si bom pa res vse detajlno pregledala, ko bom tam. Sem mislila že it, pa sem si premislila, ker bova še nekaj delala v stanovanju in potem bova za vse skupaj šla iskat. Komaj čakam. Slišala sem pa tud sama se strinjam, da je dobro vedet vse mere in da si kar malo zrišeš prostore, pa kam misliš kam dat že prej, da potem tam tud lažje iščeš. Jest sem si kar neko predstavo že naredila, ker sem cel katalog na netu pregledala. Upam da mi bo ratal vsaj približno take stvari najt.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




lulanje
ta.nja

Kdaj so vaši otroci nehali lulati in kakati v plenice? Pri starosti:

2 leti (49%)

2,5 leti (25%)

3 leta (16%)

3,5 leta (10%)


Število vseh glasov: 261

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!