|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   THL
29.7.2008 21:50:26   
september1
Izvid HSG je bil od G bp od radiologa pa da so možne zarastline.da pa še nebi enkrat šla na HSG, mi  je G dala napotnico za THL.G mi je vse lepo razložila kako se to nardi in tud na netu sem prebrala,zdaj me pa zanimajo vaše izkušnje če je katera dalo to že čez.
Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: THL
30.7.2008 11:15:06   
moni30
Če ta kratica pomeni transvaginalno hidrolaparoskopijo, potem, ti jaz lahko povem kaj na to temo. Kolikor vem se te metode najbolj poslužujejo v mariborski antisterilitetni ambulanti. Gre pa za poseg v polni narkozi, tako da nič ne čutiš. Prednost tega posega je v tem, da če pri le-tem najdejo zarastline, jih kar odstranijo in tebi ni treba iti še na en poseg. V bolnici si načeloma 2 dni oz. tretji dan greš v dop. času domov. Pripada ti 10 dni bolniške.
Če te še kaj zanima, kar vprašaj.

LP

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: THL
30.7.2008 14:27:50   
september1
moni30 hvala za odgovor.ja to je to.Sicer mi je G lepo razložila kako to poteka,zanimajo me vaše izkušnje.drugi dan M morm poklicat potem mi pa dajo datum. upam da čim prej.

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: THL
30.7.2008 16:51:48   
beba75
OJ!
Jaz sem bila na THL pred 14dnevi, sicer so meni še mogli delat laparoskopijo ker sem imela full zarastlin, jajcevod prilepljen na debelo črevo.... Vse to kar je napisala moni30 drži.Zvečer ti samo dajo tableto za spanje. Najbolje je če se prejšnji dan zvečer doma obriješ, drugače te oni v bolnici.
Znaročanjem je pa tak. Jaz sem čakala na ta poseg 5mesecev, pa hodim v antisterilitetno amb. pri njih, tak da kar imej v planu da boš malo čakala. Ti pa priporočam da pokličeš kar 1dan M,pa potem kar malo večkrat kliči pa boš mogoče kaj prej na vrsti. Ko sem pa bila v bolnici pa sem videla da te na spisek (žal) ne dajo prej kot da že imaš 3ali 4 M zabeležene. Ne bi te rad strašila ali pa spravila v slabo voljo, ampak da se malo pripraviš na to proceduro. Ti pa FULL priporočam da greš prvič kar tja na odd. zahtevaš sestro Boženo (ona ma to prek) da napiše potrebne liste.


Upam da sem ti s to informacijo prihranila kakšen mesec čakanja.
Javi se kaj da vidimo kako ti je šlo.

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: THL
30.7.2008 17:16:30   
september1
beba75 ful ti hvala za info.pričakovala sem 2-3 meseca čakalne dobe ne pa 5,kaj souser posted image ,sestra mi je rekla da ko bom klicala naj zahtevam sestro Boženo in naj bom mal šarf da pridem čimprej na vrsto.če jst pokličem 1.dan M mi da nek datum in kdaj naj pol spet kličem(da bom sitna in bom prej na vrsti),čez dva dni al kak?

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: THL
30.7.2008 19:34:07   
moni30
Jaz sem čakala dobre 3 mesece. Mah nič ne pomaga če gnjaviš, tudi jaz sem, pa ni bilo nekega efekta. Ko sem pa že skoraj obupala, pa so me poklicali oni. Edino kar me je motilo, je to, da sprejem ob prihodu traja nenormalno dolgo.
Kar se tiče  britja, pa ni potrebno.

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: THL
31.7.2008 9:22:15   
beba75
moni30 si pa res imela srečo da si tako hitro pripla na vrsto. ker jaz sem bila v sobi še z dvema pa sta tud čakali že 4 mesece.Je pa res full odvisno kaj ti bodo delali. Če imaš pregrado v maternici se držijo datuma 10dni pouser posted image ko pijanec plota, ker pa imaš samo zaratline pa ni tak pomembno. Je pa vse odvisno od njihove volje.

Pri men je bilo tako da sem 1danuser posted image poklicala in mi je potem rekla da naj v četrtek spet pokličem da preverijo če sem na spisku oz. seznamu za sprejem. Ta seznam pa delajo samo ob sredah (baje), postopke pa opravljajo ob torkih, čeprav to ni pravilo .Je pa tak da je full guzva in pač morejo nekaj reč. Ti pač kliči vsak četrtek da pač večkrat slišijo tvoj priimek pol pa je vse od sreče odvisno.

Pa še ena izkušnja ki je povezana s srečo, ja za sprejem nisem čakala dolgo, vse je šlo kot po tekočem trakuuser posted image .





(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: THL
7.8.2008 18:05:47   
tosja
Kot so ti že napisale punce. Sam to bi rekla, da ko kličeš je bolje, da nisi "šarf" s sestro Boženo. Je pa ona tista, ki dela plan (glavna sestra oddelka).
Jaz sem čakala 2 meseca, ker me je decembrska user posted image zafrknila-prazniki.
Pa v staležu sem bila 3 tedne.


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: THL
8.8.2008 17:18:54   
september1
beba75 in tosja hvala za odg.
sem danes klicala in sestre božene ni bilo,druga sestra me je dala na seznam zdaj pa morm v četrtek poklicat da vidim če sem na seznamu.Upam na najboljš.

lp

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: THL
8.8.2008 20:59:00   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: september1
Upam na najboljš.




user posted image user posted image user posted image držim pesti, da boš na seznamu.


_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: THL
9.8.2008 11:35:44   
beba75
September1 upam da boš res že na vrsti. Držim pestiuser posted image .
Obvezno javi kak je šlo.
Men so v bolnici napisali 10dni počivanja, sem se pa z mojo osebno zdravnico dogovorila in sem tudi bila doma 3tedne. Ti priporočam da si res kakšen dan več da se lepo spočiješ, potem pa veselo na delo.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: THL
14.8.2008 19:03:10   
september1
beba75 in tosja hvala!
sem danes klicala v ambulanto,vendar žal nisem na vrsti za drug teden,je pa sestra rekla da bom hitr na vrsti ker nimajo gužve.
naslednji četrtek morm ponovno poklicat.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?