|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poslabšanje atopičnega dermatitisa med bolezn...
25.2.2008 8:20:36   
Natali07
kakšne izkušnje imate s tem?
Moj malček je v preteklem tednu preboleval laringitis. Poprej je imel skoraj popolnoma čisto kožo razen kadar smo probavali novo živilo in je prišlo do reakcije. Drugače se striktno drživa diete brez alergenov. Ko pa je začel prebolevati laringitis sem poleg fenistil kapljic, ki sem mu jih in mu jih še dajala 3 x na dan po 5 kapljic, z jedilnika umaknila tudi vse mlečne izdelke, ker je pred dobrima dvema mesecema prerastel alergijo na mleko. To sem storila zato, ker me je zdravnica opozorila, da se lahko koža poslabša in da naj mu mogoče dajem ta čas allernovo. Jaz sem jo ubogala in koža je bila tiste 5 dni ko je imel laringistis samo malo pikasta po čelu in licih. Drugače razmeroma lepa.
Po noč ko je prvič normalo prespal brez težav z dihanjem in brez vročine, pa je koža ratala katastrofalna naslednje jutrio. Skratka pike povsod: lica, čelo, vrata (kar rdeče zabuhle lise), trup popolnoma v pikicah in malo po pregibih rok. Do večera se je stanje nekako umirilo in so pikice skoraj izginile, ampak naslednje jutro je bilo ponovno tako oz še hujše in enako danes.
Sedaj mi pa ni jasno, ali je to normalno ko prebolijo kako bolezen, da se koža tako poslabša. in koliko čas potem traja tako stanje?
Ali je mogoče da je razvil sedaj alergijo tudi na allernovo ali na katero drugo živilo, ki ga je poprej brez problema užival?
Kakšne so vaše izkušnje? Ne vem kaj storiti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poslabšanje atopičnega dermatitisa med bo...
25.2.2008 9:02:50   
Janya
Tudi jaz opažam da se ob kakšni bolezni koža poslabša, samo ne v takem obsegu kot jo opisuj ti. Mogoče je kakšna kombinacija živil ki mu sprožijo tko reakcijo.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: poslabšanje atopičnega dermatitisa med bo...
25.2.2008 9:40:32   
thumbelina
Nam se že ob najmanjšem stresu koža poslabša. Če gremo na fizioterapijo z njim je potem kakšen dan čist flekast.

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?