|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroški piškoti
23.2.2008 10:47:08   
Solero
Zanima me, kateri so primerni, kdaj se jih lahko da in kako jih kombinirat. Hvala. Čau
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroški piškoti
23.2.2008 12:18:08   
biga
Ni treba hitet z njimi, ker je itak precej sladkorja v njih. Če jih že daš, mu lahko nadrobiš v mleko, mojem user posted image  se je večkrat zaletelo, če sem mu dala piškot v rokico, ker je odgriznil prevelik del, tako da moraš res pazit, čeprav se topijo v ustih. Lahko daš take brez ali z glutenom, kar pobrskaj po trgovinah in jih boš našla. Veliko jih daje Plasmo oziroma Plasmon, to sta dve različni znamki. Eni so z, drugi brez glutena. Ali pa od Hippa piškotki in prepečenec.

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Otroški piškoti
23.2.2008 12:31:01   
nuala
Jaz sem dajala navadne kekse, tiste kot Pettit Buere, samo da so brez masla In niso tako sladki. Pa Plazma kekse. Pri cca 7 mesecih včesih zraven mleka, predvsem na poti ali na sprehodu.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Otroški piškoti
23.2.2008 13:02:41   
mateyka
sem mal zamešala prejle user posted image - hočem rečt je en kup Pettit Buere keksov, pa so brez glutena not, ampak majo pa pol jajca al pa med.. v glavnem nisem našla nič primernega, pa mam zdej 5 različnih blagovnih znamk doma in jih sam gledam user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 23.2.2008 13:06:25 >

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Otroški piškoti
23.2.2008 15:03:20   
Naja30
Ko enkrat uvedeš gluten, je prav vseeno. Tisto malo jajčnega koncentrata in medu mu pa res ne bo škodilo. No, jaz nisem komplicirala in ker na nil omenjenega ni alergična, sem ji dajala od plazme, hippa... pač otroške piškotke.
Zelo rada ima še zdaj jabolko s piškotom nadrobljenim in malo cimeta čez. Piškot lahko daš v vsako kašico za zgostitev ali pa samo v roko, da gloda. Samo glej ga, da se mu ne bo zataknilo.
Lahko daš tudi za večerjo ali zajtrk par piškotov v toplo mleko in stopljene poje.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Otroški piškoti
23.2.2008 17:26:22   
mateyka
Ko enkrat uvedeš gluten, je prav vseeno. Tisto malo jajčnega koncentrata in medu mu pa res ne bo škodilo.


res? to pa prvič slišim (da ko uvedeš gluten je pa vseen za jajca). se pravi, da je vse to povezan - po glutenu ni panike jest tud jajca in med (je mogoče to zato, ker se to uvaja približno v istih mesecih)?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Otroški piškoti
23.2.2008 22:20:38   
jaša2
mi smo s keksizačeli tam okrog 7. ali 8m. imeli smotee Hippove piškotke najprej, pol pa smo preštekali na Plasmon - se boljše topijo v ustih. res morš pazit ja, da ne odgrizne preveč, zato pa jih v bistvu nikoli ni sama jedla. pol pa ji je babica "pokazala" te kekse za tiramisu (ne vem kak se jim reče) injih imafu rada, čeprav so vlko bolj debeli kot Plasmon. se ji pa fajn zdi tisto tiščat v usta in cmulit,dokler se ne zmehča in lahk odgrizne. zdaj pri 9m ji ga dam v roko in sama je.

_____________________________

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Otroški piškoti
23.2.2008 22:22:06   
jaša2
aja, sem pozabla povedat, kak jih še uporabljamo. včasih ga nadrobim v flaško zraven, al pa ga naribam h kaki jabolčni kašici.

_____________________________

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Solero)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?