|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hud jok ob pristavljanju
5.3.2008 10:02:49   
piškotika
Pozdravljene!

Moja 3 mesece stara dojenčica se velikokrat zjoče do onemoglosti, ko jo želim pristaviti k prsim. V bistvu ne najdem nobenega pravega razloga, niti vzorca zakaj se to zgodi. Dvakrat na dan ji dodam po flaški Aptamil, ker imam premalo mleka, sicer pa pije moje mleko. Posledično imam tudi manj mleka. Ponoči, ko jo napol spečo pristavim k prsim teh težav ni, podnevi je pa čisto druga scena, saj se mi na ves glas zjoka in je sploh še nekaj časa ne morem umiriti. Potem rešim zadevo na ta način, da si izčrpam mleko in ji ga dodam po flaški. Kadar mi jo uspe pristaviti, jo dojim z nastavki, ker se brez nastavka sploh ne prisesa k dojki. Ali ima katera podobne izkušnje? In kaj mi svetujete?
Naj še povem to, da sem prvega otroka (fantka) izključno samo dojila, brez podobnih težav in to kar 15 mesecev, saj se je zelo rad dojil in celo crkljal na dojki. Pri njej pa res ne vem, kaj je vzrok, da odklanja sesanje na dojki. Bi pa tudi njo zelo zelo rada samo dojila (brez dodajanja in pumpanja).

< Sporočilo je popravil piškotika -- 5.3.2008 10:04:28 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hud jok ob pristavljanju
5.3.2008 10:45:23   
mehurčica
Če imaš voljo, vztrajaj samo pri dojenju. Se bo sčasoma navadila brez flaške. Mogoče je sedaj malo zmedena in se je razvadila, ker iz flaške začne tečti kar takoj, medtem ko se more pri dojenju malo potrudit, da sploh začne tečti. Moja sicer skoraj ne pozna flaške(dobila vsega skupaj ene 10x), ampak sva tudi imele včasih konkreten jok ob pristavljanju. Če imaš mleko, ga imaš. To je samo psiha, ko praviš da ti ga zmanjka točno 2x na dan. Res je, da ga včasih primanjkuje mogoče zvečer, ko smo mamice fejst utrujene, ampak saj nismo vsak dan enako utrujene.

Tudi jaz sem pri prvem otroku na začetku mislila, da mali do večera vse spije in potem zmanjka. Potem sem pa prebrala forum"dojenje" na medovernetu po dolgem in počez in sem se končno sprostila. Mleko nastaja sproti. Vztrajaj, če si tega res želiš.


_____________________________

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu piškotika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?