|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   merjenje vročine
4.2.2005 7:29:24   
puri
Jaz imam doma digitalni termometer, pa mi vedno pakaže drugač:zmeden:, odstopanje je tut za več kot 1 stopinjo.....odvisno koliko ga porineš v ušes!

A je pri vas tut tko? Katera izmeritev je potem taprava......najvišja:zmeden:?

Mojmu pikcu sem jo ponoči merla, pa je kazal od 38,7 pa do 40,4:zmeden:.....pol sem mu dala pa sirup za zbijanje vročine!

Zdej pa čakam, da se zbudi, da bom vidla, kako je in ga bom peljala k zdravniku.

Katere bolezni pa drugač zdej razsajajo za dojenčke....neki sem slišala, da jih je moglo veliko celo v bolnico in da je nekje že celo zmanjkal prostora:zmeden:

Prav skrbi me za mojga pikca:((

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   merjenje vročine
4.2.2005 8:01:51   
darjatimci
Jutro!
Mi smo ga komaj nabavili,tako da še ni sproban,prej smo merili z tistim digitalnim na štev.pa se ne obnese,tako,da sem se kar z navadnim pomatrala.pa saj tako začneš zbijat tem. ko je čez 38stopinj.Razsajajo pa razne viroze,šeste bol.,respiratorni infekti,pljučnice(tudi moji so jo imeli),škrlatinka,pa ne vem kaj še vse,v glavnem virusi so sto na uro na delu.Otroci,pa tudi mi kašljamo in kašljamo,čimprej se pozdravite in lp.Darja!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   merjenje vročine
4.2.2005 8:07:42   
Tinca7
Tudi nam tale termometer ne deluje najboljše. Nama kaže 34. Pa mislim, da nismo podhlajeni:)-. Ko pa ji zmerim pod pazduho, pa ima 37,8. Super ane!
No, upam da niste staknili kaj hujšega.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   merjenje vročine
4.2.2005 8:53:12   
JASNA D
Če mene vprašate, vse digitalne termometre zmečite v smeti. Žal je vsaj pri nas edini merodajni klasični na živo srebro. Tudi pri pediatru in v bolnici sem malo povprašala, pa so rekli, da tile digitalci niso ravno v redu. Samo ne razumem, zakaj jih potem oni uporabljajo. Pri nas je šlo vedno navzkriž za cca 1 stopinjo.

Puri, upam, da ni kaj hujšega, da bi bili čim prej spet zdravi!

Lp, Jasna

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   merjenje vročine
4.2.2005 9:19:38   
jaz99
Tudi mi imamo digitalni termometer, pa sem še kar zadovolna. Res je da meritev v ušesu pokaže malo več, tako da jaz vedno odbijem pr. 0.5 stopinje. Marim v obeh ušesih in šele čes pol ure ko se zbudi. Ker na strani kjer je spala pokaže vedno več,ker je uho segrato. Seveda pa probaj termometer vedno vsaj pr. enako porinit v uho . Upam da ti po pokazalo 36 in da bote zdravi

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   merjenje vročine
4.2.2005 9:28:20   
kimi
Jaz prisegam na navadnega in ga rudi uporabljam

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   merjenje vročine
4.2.2005 10:03:31   
Anonimen
Jaz sem imela do sedaj digitalni termometer, ampak tiste navadne oblike, za pod pazduho. Pa mu je po uglednem času ccrknila baterija. Nisem pomislila na to, da bi kupila samo novo baterijo, pa sem šla po nov termometer. Isti. Stane nekaj čez 1000 SIT. Ta pa kaže 34 stopinj. Uf, sem jezna. Računa seveda več nimam. Bolj me jezi to, da pri 3 termometrih doma ne morem izmeriti vročine. Skupaj so stali 15.000 SIT.

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   merjenje vročine
4.2.2005 10:47:24   
mata
Mi imamo pa laserkega in to je šele s...:(( Nam ga je tašča kupila v dobri veri, zdaj sem pa vsakič, ko pupi merim temperaturo jezna tok, da mi pritisk naraste!!! Pa ga je že reklamirala in so ji dali novega, pa je ista pesem, tako da ji jaz zdaj merim pod pazduho s prastarim digitalnim in kaže pravilno - prepričam se tako, da vedno zmerim še sebi. Aja, v vednost, če bo katera kupovala laserskega naj ne kupuje THERMOFOKUS!!!
LP

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   merjenje vročine
4.2.2005 12:40:10   
Gina
Puri, a si probala z ušesnim termom. izmeriti pod pazduho? Jaz prakticiram samo še to, pa vedno pokaže enako in tem. je identična, kot če zmerim z živosrebrnim. Pa ful je hitro. LP

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   merjenje vročine
4.2.2005 13:00:48   
puri
Gina, sem šla zdele probat, pa res vbistvu isto pokaže, pa še lažje jo je pomerit, ker v ušesku mi sploh ne pusti preveč!

A mi lahko prosim samo še poveste, pri kateri temperaturi moramo vročino zbijat,....jaz nisem sigurna, a je to 38 ali 39 stopinj:zmeden2:

lp

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   merjenje vročine
4.2.2005 13:04:48   
Anonimen
Če se ti zdi, da bo temperatura še rasla (ker je že prej), potem bi jaz kar pri 38 začela. Pri 39 se zna zgodit, da nič več ne prime.

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   merjenje vročine
4.2.2005 23:04:02   
niki5
pravijo vse kar je nad 38.5

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?