|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost
10.4.2008 11:47:42   
nevesica
Pozdravljene!
 
Zanima me, kdaj ste srečke nosečke občutile prve znake nosečnosti - slabost, utrujenost,...? V kolikem času?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost
10.4.2008 11:55:02   
izgubljena_ovcka
Po tem ko sem že zdavnaj vedela, da sem noseča... Se pravi, test sem delala malo pred zaostankom M, pokazal je pozitivno, takrat sem izračunala da sem noseča pribl 4 tedne. Prvi znaki tam nekje v sedmem tednu, mogoče občutljive prsi malenkost prej. Prave slabosti in vse ostalo pa v osmem tednu, prej ne... Sicer je pa vsaka drugačna... Good luck! :)

(odgovor članu nevesica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nosečnost
10.4.2008 12:02:47   
carly
Jest sem vedela še predno sem naredila test.So me bolele prsi pa tak čudn občutek sem imela v trebuhu.No sej je bilo podobno kot tik pred menstro samo je bilo že malo prej pa kar trajalo je.Pa utrujena sem bila non stop, no sej sem še sedaj sam je že malo bolje, pa kmalu se je pojavila slabost in to čez cel dan (čeprov ne bruham, ampak imam pa skos tak občutek da bom), okus v ustih ogaben, velikokrat me daje zgaga.

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nosečnost
10.4.2008 12:04:31   
Inigo
zgaga me je pekla že preden sem vedela, da sem noseča. potem šele v 8 tednu nekje so se začele slabosti. še kasneje utrujenost. potem pa je kar naenkrat vse izvenelo in smo začeli uživat user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nosečnost
10.4.2008 12:19:14   
simona pirc
Jaz pa nisem imela nobenih znakov nosečnosti. Ker sem veliko potovala okrog in menjala klimo pa še pod močnim stresom sm bla, mi ni bilo niti čuden ko mi je zamujalo, pa še imela sem kratko krvavitev, ki je trajala pol dneva ali še manj. Takrat sem bila na morju in sem bila vesela, da je tako hitro konec. Ponavad sm mela tam nekje dva dni. Ker sm nehala jemat zaščito malo manj kot leto pred tem, sem za štos naredila test nosečnosti. Bil je pozitiven, tko dab sva se odločila, da greva še na zadnji dopust sama. Raj se nisem naročala posebi pri ginekologinji in sem ko sem prišla iz Tunizija šla k njej in ji rekla, da sem verjetno noseča vsaj po testetju. drgač pa nisem imela nobenega znaka. mogoče so se mi prsi povečala, sam ne tok da bi bilo omembe vredno. kokr kol se je kmalu izkazalo, da sem že skoraj 13. tednov noseča in je treba takoj narediti nuhalno. poklicala sem mojga in mu rekla, da mora nujno pridit. časa sm imela še toliko, da sm skočila na bankomat. eno uro po tem, ko je na običajnem UZ nadomestna ginekologinja potrdila moj sum nosečnosti, naju je sprejela moja izbrana ginekologinja in lahko sva vidla najinega user posted image . vse je bilo tako hitro, vendar lepo.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nosečnost
10.4.2008 12:34:06   
srki
Ko mi je trebuh začel rast.

(odgovor članu nevesica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nosečnost
10.4.2008 12:47:33   
Mijavček
šele po testu, oz. v 6.tednu, najprej non-stop lulat, pa spat. Od 8.tedna naprej pa slaabooooo.user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: nosečnost
10.4.2008 13:30:25   
l.daisy
pri meni se je začelo že v proti koncu ciklusa, v katerem potem M ni prišla z vrtoglavico in lulanjem na pol ure... tako da niti nisem takoj po izostanku delala testa, ker sem vedela, da je to to... mislim, da sem naredila test po petih tednih... potem se je pa pri 7. tednih začelo s slabostmi, bruhanjem, odklanjanjem hrane in je trajalo kar dolgo, do nekje 11. tedna nisem mogla pojest nič, razen prepečenca in jogurta, okrog 15. tedna sem začela pa normalno po malo jesti vse...


_____________________________

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?