|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   AR mleko in uvajanje goste hrane
3.5.2008 22:58:58   
silvestra
Pozdravljene, kaj narediti? user posted image

Sem na začetku uvajanja goste hrane ampak nevem kako bo šlo, ker,...

Uporabljam mleko AR, zaradi polivanja, kašic si ne predstavljam dajati preko flaške, ker seveda zadeva ne gre zaradi gostega mleka. Sem že probala pa je katastrofa. Sem mislila, da bo že v redu k` smo imeli do sedaj (5,5m) AR mleko proti polivanju, pa ni tako. Seveda sem si kupila navadno Aptamil mleko, da bom zvečer lahko dajala kašice, pa se je stvar vrnila, ponovno polivanje. Je tudi problem, ker če ji dam samo vodo za piti ali pa kakšen čaj pa vse ven vrže. Sicer sem na začetku par žličk na dan, pa zadeva ne mora funkcionirati prav zaradi tega.
Sedaj pa me zanima, če je kakšna imela tak problem, da je bila na mleku AR in kako je laufala ta zadeva pri vas? Kako hitro ste uvajale z gosto hrano in kakšno mleko ste imela naprej?user posted image Baje se zadeva uredi šele do 12-15 mesca? A je to res, tko sem prebrala? user posted image

Kaj naj naredim? Pa še to a je mogoče kdo imel za svoje sončke pregled pri gastro,... Kako gre, preko ultrazvoka ali preko ust?

lp,silvestrauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: AR mleko in uvajanje goste hrane
4.5.2008 0:04:48   
nuka
Mi smo bili na gastro pred 14 dnevi. Naredili so UZ trebuščka, vzeli so kri, vodo ter blato. So pa enemu 3 mesečnemu fantku, ki je bil tam že dalj časa delali pregled še z rentgenom - popil je tekočino in so gledali kako potuje. Mislim da preko ust tako majhnim ne delajo pregleda.




_____________________________

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu silvestra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: AR mleko in uvajanje goste hrane
4.5.2008 0:31:47   
Lunc_a
Posvetuj se z pediatrom,če otrok veliko poliva boste napoteni v bolnico

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: AR mleko in uvajanje goste hrane
4.5.2008 23:43:42   
petrcamg
Naš user posted image  je star 4,5 meseca in ravno tako je na AR mleku. Ta teden sva začela z dodajanjem riževe sluzi po žlički, vendar nama ne uspeva najbolje. Večina hrane gre mimo oz. jo izpljuneuser posted image .

Ker nama hranjenje po žlički ne gre, mu nato ponudim še AR+ riž po flaški. Problem je samo cucelj na flašiuser posted image - me zanima katerega vi uporabljate?

Počasi bom začela dodajati še kašice, vendar ne vem, kako bo šlo hranjenje po žličkiuser posted image . KOliko časa ste se pa navajali na žličko?

Za mešanje pa uporabljam kar AR mleko, ko bo nehal polivati, bomo šli pa na navadnega. Kot vem, pa lahko to polivanje traja kar nekaj časauser posted image .

SILVESTRA zakaj bi pa ti sploh menjala mleko? Sej loh z AR mlekom tudi mešašuser posted image

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: AR mleko in uvajanje goste hrane
5.5.2008 7:59:34   
silvestra
Problem je v tem ker zadeva ne gre skozi cucelj. Uporabljam MAM stekleničke, ker iz Aventa ni znala piti, je full cmokala in nič pojedla. Tako da pri tem uporabljam MAM ki ima oznako X na cuclju. Če pa uporabljate Avent, pa probajte z cucljem, ki je pretočni. Ima narisane črtice  ob strani od 1-3 vam bo šlo lažje. Drugače smo pa še vedno na uvajanju , z žličko. Nam tudi ne gre najbolje, vse ven izbljune. Drugače se še vedno navajamo na žličko, ker smo prej rojeni in potem začnemo z uvajanjem malo kasneje. Pri prvemu otroku smo se navajali okoli 1 mesca pa je bil isto prej rojen.

Mleko sem nameravam zamenjati zaradi dodajanja kašic v mleko. Sprašujem pa zato tiste, ki imajo to mleko, če mi znajo povedati kakšo so to izvedle. Ker pri prvem tega problema ni bilo.

lp,silvestra 

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: AR mleko in uvajanje goste hrane
5.5.2008 9:45:40   
petrcamg
Imam Aventove flaške, pa tudi en pretočni cucelj, sam mi je čista groza k z njim pije mleko + riž- gre vse kar mimouser posted image . Ne glede na to, katero črtico naštimam. Ga je zadnjič user posted image  hranil, pa mu nisem povedala da je drug cucelj, je skorej živčnega dobil...user posted image . Moram dones iti v nabavo po tiste z večjo luknjo.

Še zmeraj pa ne razumem zakaj bi rada menjala mleko? Če ji je do sedaj to odgovarjalo, pa da zaradi tega ni polivala, se mi zdi najbolje, da dokler problem ne izgine ostaneta na tem mleku. Sej se isto lahko z njim vse dela, a ne?    

(odgovor članu silvestra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?