|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hiperstimulacija - počutje
2.6.2008 7:22:01   
krtekxx
Zdravo! Po IVF-u, ki je bil sredi aprila, sem dobila hudo obliko hiperstimulacije. Ko je že kazalo, da se je umirila, me je napadla še vsakodnevna popoldanska temperatura do 38st.C. Moje počutje je katastrofalno, zmorem približno 100 m peš, zadihana sem pa kot bi bila na tekmi.
Zanima me, koliko časa ste tiste, ki ste tudi imele hiperstimulacijo in bile noseče, potrebovale, da ste "prišle k sebi"? Zanima me tudi, kako je bilo vaše počutje potem, ko je vsa voda izginila in koliko časa so jajčniki potrebovali, da so se skrčili na normalno velikost?
Hvala vsem za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hiperstimulacija - počutje
2.6.2008 7:47:01   
Hope2
Hiperca me je spremljala vse do 6 tedna nosečnosti. Hodila sem kot raca, 100m je bil že maraton zame, trebuh kot zdaj v 4 mesecu. Potem pa je kar čez noč trebuh upadel, da sem bila čist ploh. V 8 tednu so bili jajčniki še vedno povečani, vendar kakih bolečin nisem čutila. Vročine nisem imela, no nikoli si je sploh nisem merila, kljub temu, da sem se kdaj pa kdaj slabo počutila. Po 8 tednu se je pa začela bolj nosečniška utrujenost in predvsem lenobauser posted image . Tak, da lahko rečem, prav k sebi nisem nikoli prišla, ampak sem vseeno bila in sem še vsake tegobe zelo veselauser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hiperstimulacija - počutje
2.6.2008 9:55:37   
krtekxx
Hope 2 hvala za odgovor. No, jaz teh tegob nisem vesela, še manj pa moji zdravniki - v resnici so prav zaskrbljeni. V bistvu sem sedaj v 9.tednu in vecino casa prespim ali pa prelezim, jajcniki so veliki 14 cm, bolijo pa ko hud.....


(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Hiperstimulacija - počutje
2.6.2008 10:56:46   
Hope2
Tudi sama sem veliko počivala in spala, ležala...... Zdaj sem se še spomnila, da sem imela okoli testa težave z lulanjem, to je bila največja bolečina, vendar je trajalo le kak teden. Valda tegob nisi vesel, saj bi raje bil brez bolečin slabosti, utrujenosti.... ampak vse to me je spomnilo, da v meni raste pikica in zato sem bila vesela. Brez tega se mi zdi, da sploh ne bi verjela, da se nam je zgodil po tolikih letih čudežuser posted image . Če pa so bolečine res hude, pa je mal večji hudič. Vendar ti lepo samo naprej počivaj, tole bo že minilo, samo potem bo spet kaj drugo prišlouser posted image , vsaj pri meni ni nikoli konec, vedno se neki novega ali starega pojavi. Pa jačnike mi tudi še kak dan od bolečin ven vrže (pa sem že v 16 tednu). Predvsem če ležim in vstanem, takrat se sploh ne morem zravnat. Samo ta bolečina mine v nekaj sekundah in je 1x na teden mogoče.

Krtekxx upam, da ti res hitro mine ta bolečina oz ti vsaj malo skopni, drugače pa kar naprej počivaj. Zdaj otrok raste, pa te izčrpava, pa si poleg hiperce še zaradi tega ful utrujena. Meni je na srečo res minila kar čez noč, drugim pa nažalost traja oz zelo počasi izgineva. Hiperca je pri večini punc bila najhujša do 7 tedna, tako, da upam, da se pri tebi tudi zdaj počasi že umirja. Nisem še zasledila, da bi se kateri kaj hujšega zgodilo tako pozno.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?