|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zimski dojenčki
18.5.2008 19:27:19   
Ana Luna
Sem decembrka, mam še šest mesecev pred sabo, da pride user posted image , pa se vseeno že malo sprašujem, kako bodo zgledali prvi tedni z malim bitjecem.
Tiste, ki ste rodile pozimi, kdaj ste šle prvič z otrokom na sprehod? Ste se kljub nizkim temperaturam podale na sprehod ali ste se greli bolj doma ob toplem domačem ognjišču?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zimski dojenčki
18.5.2008 19:37:57   
Paštetka
Se mi zdi, da sva bila 5 dni doma, nato sva šla 6. dan na balkon za minutko, drugi dan, za 3 minutke, potem sva pa že šla na kratek sprehod. Odvisno koliko stopinj bo. Če bo -20 ziher ne boš šla ven. Če bo pa okrog nule oz. malo nad nulo, pa komot. Saj ga itak oblečeš in noter zaviješ.

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zimski dojenčki
18.5.2008 19:38:32   
tintin
Rodila sem začetek novembra,prvič smo šli ven čez 16 dni, vozičkali celo zimo (razen ene 2-3-krat zaradi močnih padavin, ob rosenju gremo tudi ven, samo da damo čez plahto).

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zimski dojenčki
18.5.2008 19:48:17   
lukec
Rodila sem januarja, ven smo šli prvič po desetih dneh pa bi šli še prej, ampak sem bila jaz dokaj boga in sem zelo težko prišla po stopnicah. Potem pa smo vozičkali celo zimo, če le ni hudo snežilo. Otroka sem pač primerno oblekla, čez voziček dala zimsko vrečo, streho gor pa smo šli.

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zimski dojenčki
18.5.2008 21:07:07   
Netopirčy81
Tudi jaz sem rodila januarja. Smo šli ven 14 dni po rojstvu pupike. Sem jo oblekla vremenu primerno. Vozičkamo vedno, razen ob deževju - močnem seveda.

_____________________________

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zimski dojenčki
18.5.2008 21:09:23   
Blejka26
prvo bejbiko sem rodila decembra pa sem šla ven enkrat po tretjem tednu..pri prvem otroku bolj kompliciraš,pri drugem ki sem ga rodila oktobra sem šla pa ven že po 14ih dneh

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zimski dojenčki
18.5.2008 21:31:38   
lex
Jaz sem rodila februarja, na prvi sprehod sva šla mesec dni kasneje, ker nisva smela prej ven - se mu je popek rosil. Nato sva bila zunaj vsak dan, ko ni kaj padalo dol. Najbolj klela sem ne splužene pločnike. Je pa zato bolj spal, ker so bile ceste posute s peskom in ga je fajn treslo, ko so ceste pometle, je rabil enih par dni da se je navadil, da ne trese več.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zimski dojenčki
18.5.2008 23:27:14   
jajula
rodila sm februarja, smo šli ven po 14 dneh (prej nism bla lih za sprehode), potem smo hodil ven ob vsak enkrat na dan ne glede na vreme, ker jo je mrzel zrak uspaval. 

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: zimski dojenčki
19.5.2008 12:45:57   
hokejistka
Rodila konec decembra. v Lj je bila strašna megla, ki je kar trajala in trajala, zato smo šli na prvi sprehod točno 14 dni po porodu kar na Katarino, kjer je sijalo sonce. 

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?