|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   projekt za fizioterapijo otrok
17.7.2007 18:22:52   
jackfizio
Pozdravljene mamice!

Morda ta ideja zveni malce čudno, ker sem se že tukaj tudi pojavljal s podobnimi idejami brez velikega odziva. Vendar se mi sama ideja zdi res pomembna in iskreno si želim, da bi lahko nekaj storil na tem področju. Sicer sam še nimam prav veliko izkušenj na poslovnem področju ali potrebnih sredstev, menim pa, da se da vseeno kaj storiti.

Že dolgo si želim, da bi v Ljubljani (ali kje drugje po Sloveniji) lahko počasi zasnoval privatni center za fizioterapijo za otroke oz. nevrofizioterapijo in podobno. Tega bo vedno več in vse to se počasi razvija, ker so tudi potrebe po teh storitvah vedno večje, javno zdravstvo pa je vse bolj zasedeno in podobno. Zato bi res rad naredil nekaj in mislim, da bi se lahko uspešno razvijali. Toliko na kratko.

Zato pač iščem tudi podporo med starši, da bi se morda nekako skupaj povezali, zbirali ideje in morda z nekaterimi skupaj peljali ta projekt naprej, če bi od začetka vsi nekaj prispevali, karkoli že pač. Mislim, da je to dobra pobuda, četudi je zelo kompleksna, vendar več glav več ve. Mogoče pa lahko delujemo skupaj na nek način?

Tako upam, da se bo našel kdo, ki je podobnega mnenja. Upal sem, da bi bil kdo zainteresiran za sestanek in bi se morda lahko dobili, da se pogovorimo malo širše o tej zadevi.

Hvala!


Jaka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: projekt za fizioterapijo otrok
18.7.2007 12:07:26   
saška*
Živjo.
Izjemno dobra ideja in te pri njej popolnoma podpiram. Zgleda da sem ena prvih. Vsak starš si za svojega otroka želi najboljše. In po mojih izkušnjah je fizični razvoj dojenčka veliko boljši ob uporabi pravilnih vaj.

Kaj bi pa vse vključil v ta center, če lahko vprašam?

LP

(odgovor članu jackfizio)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: projekt za fizioterapijo otrok
18.7.2007 12:20:08   
maja1488
Živjo, podpiram idejo, ker bo privat fizioterapija kmalu postala nekaj čisto normalnega. Vendar pa je pred začetkom projekta potrebno dobiti ljudi, ki imajo izobrazbo za opravljanje teh reči.
kako je s tem?

(odgovor članu saška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: projekt za fizioterapijo otrok
18.7.2007 17:09:15   
ally1
tudi jaz sem na tvoji strani, strinjam se 100%. Potrebovali bi kaj takega v Ljubljani.user posted image

_____________________________

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: projekt za fizioterapijo otrok
18.7.2007 18:25:11   
jackfizio
Zdravo vsem,

Res sem zelo vesel, da podpirate mojo idejo, ker se mi zdi, da je res potrebna in bi se bilo treba združiti in tako bi bilo še več svezih in boljših idej. Mnenje staršev in tudi drugače vpletenih je tukaj zelo pomembno in zato bi zelo rad, da bi pri projektu lahko sodelovali.

Idej kaj vključiti v tak center je seveda veliko. Najbrž bi bilo na začetku treba začeti skromno, recimo samo z nevrofizioterapijo. Kasneje bi se verjetno širili in ponudili še kaj. To so recimo še terapije: delovna terapija, logopedija, terapija v bazenu, varstvo otrok s podporo fizioterapije, terapevtske kolonije za otroke, igralno-terapevtske urice in še kaj. Razvite države poznajo veliko število terapij in tehnik za različne diagnoze, ki jih tu še niti ne poznamo. Vse to bi lahko razvijali v prihodnosti in tako ponudili res pravo kvaliteto storitev.

Seveda je tudi ustrezno strokovni kader izjemnega pomena. Če bi se res združili in bi vsak nekako pomagal, bi morda to postavili na noge. Nekaj začetnih zamisli je, vendar bi jih bilo treba v miru predebatirati.

Se lahko dobimo tiste, ki ste za?

Lep pozdrav,

Jaka

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: projekt za fizioterapijo otrok
10.5.2008 17:39:28   
jackfizio
Zdravo,

Že nekaj časa se poleg svojih problemov ukvarjam tudi z idejo o ustanovitvi privatnega centra za nevrofizioterapijo in druge podobne terapije za malčke. Ta pobuda se mi zdi res zelo pomembna, ker vsi vemo, da je potreba po takih kvalitetnih storitvah vedno večja, javno zdravstvo pa pogosto ne more ponuditi tistega, kar si želijo starši otrok - in ti si želijo za svoje otroke le najboljše. To se vsebolj kaže tudi na teh forumih Tudi sam sem od malih nog tesno povezan z vsemi temi dejavnostmi, zato si res iskreno prizadevam, da bi ideja zaživela. Kljub kompleksnosti te ideje in zaenkrat omejenim možnostim sem prepričan, da je ideja dobra in da je potrebno storiti korak naprej.

To idejo ustanovitve privatnega centra bi rad zasnoval skupaj s starši otrok in vsemi tistimi, ki jih to zanima in ki lahko kakorkoli pomagajo, da bi skupnimi močmi počasi nekako začeli. Če bi stopili skupaj bi morda kaj dosegli. Mislim, da je to zelo pomembno.

Pred časom ste nekatere mamice izrazile precejšnjo podporo tej ideji, vendar pa zaradi mojih obveznosti nisem mogel nadaljevati. Zato vas sedaj tiste, ki vas sodelovanje morda zanima vljudno vabim na srečanje, da se morda spoznamo in konkretneje pogovorimo o možnostih projekta.

Ta sestanek bo v sredo, 14.5.2008 ob 18.00 v mojem stanovanju v Ljubljani. Stanovanje se nahaja na naslovu Cesta v Gorice 25, Ljubljana, to pa je na Dolgem mostu v bližini azilskega doma (nova neprofitna stanovanja, nizki črni bloki). Za natančnejše napotke prosim pišite na spodnji e-mail ali ZS ali pokličite na GSM.

Vem, da se ponavljam s to idejo, bi pa resnično rad, da napredujemo. Iskreno upam, da se mi kdo pridruži!

Vljudno vabljeni!


S spoštovanjem,


Jaka Šubic
jaka_subic@t-2.net
GSM 041 603 641  

(odgovor članu jackfizio)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?