|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   streptokok
4.6.2008 18:41:52   
Anonimen
Mene pa zanima koliko stane samoplačniško testiranje na streptokok v MB in kje ga lahko opraviš?
Kakšni so drugače znaki? Meni se je pred 14 dnevi zgodilo, da se mi je kar ulil izcedek, drugače me nič ne peče in ne srbi. Tudi izcedka ni več.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: streptokok
4.6.2008 21:01:02   
Blacky30
To bi naj delali vsi ginekologi, pri mojem stane okoli 20€. Meni je moj g. povedal, da bi mi priporočal tako testiranje, v kolikor bi v celi user posted image  imela vsaj enkrat uroinfekt in bi zato morala prejemati antibiotike. Samo v takih primerih je baje možnost okužbe z bakterijo streptokok B. Jaz imam izcedek povečan že vse od 20t dalje, 2x sem že dobila svečke Canesten in kremico imam nonstop, pa je rekel, da ni razloga za testiranje, da pa se seveda sama odločim.user posted image  Koliko sem slišala, stane v LJ 30€.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: streptokok
5.6.2008 8:29:41   
kristinaj
jaz sem to prvič delala lani, bris je naredila g in me je stalo enih 8 eurov. za letos pa ne vem, ker ga še nisem delala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: streptokok
9.6.2008 8:39:03   
mamm
Pozdravljene. Meni je G rekla, da ni znakov ki bi ti povedali ali si okužena, ima pa to bakterijo baje 1/3 žensk.Jaz sem se odločila dati bris na testiranje, sem v 36 tednu in me bo stalo 50 eur v Domžalah.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: streptokok
9.6.2008 11:15:20   
anaya
Blacky30: ne vem ker G je tebi to rekel, ampak poznam primer (dobro poznam) ko punca ni imela nobenih problemov v nosečnosti, kaj šele kakšni antibiotiki ali kaj podobnega, pa se je dete ob porodu okuilo in skoraj umrlo. Tako da po moje če sam zahtevaš ta test(ga tut sam plačaš), ti ga more nardit antibiotiki gor al pa dol.... jaz se ne bi zanašala samo na besede.... posledice so lahko prehude.

(odgovor članu mamm)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?