|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče več večernega obroka
16.6.2008 10:05:11   
marjetica80
Pozdravček!

Že par dni imam problem, pa mi ni jasno, kaj bi to lahko bilo?!! Moj 5 mesečni sinek ima že 2- 3 goste obroke na dan. Mleko je začel hitro zavračat, na zličko pa je čisto vse.. Je 5x na dan: ponoči (okoli 3h), ob 10h, 14h kosilo, ob 18h malico (zdaj tudi to sadje), zvečer pa je vedno spil 250ml mleka ali novalac prve zitne kašice, sedaj pa se zvija in dere. Ne morem ga pripravit do tega, da bi pil.. Le čaj hoče pit in potem po 1,5 dl čaja zaspi.. Problem je v tem, da ponoči zdej ful slabo spi in mislim, da je lačen. Vseeno noče mleka, šele proti peti uri zjutraj ga spije in zaspi nazaj... Drugače je pa velik dečko (ob rojstvu 4620 g, zdaj ze 9 kg).user posted image  

Kak nasvet??? user posted image

Hvala in lep dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče več večernega obroka
16.6.2008 19:54:46   
Paštetka
jaz bi kot prvo ukinila sadje ob šesti uri zvečer. Tvoje dete je staro komaj 5 mesecev in njegovo črevesje še ni pripravljeno za sadje zvečer,ki zna fajn napenjati. Sadje prestavi na dopoldan.

Kosilo, praviš, da imate ob 14. uri. Malica naj bo potem nekje ob štirih (nekaj malega). Torej bi bila večerja okrog šeste, sedme ure (mogoče mlečno-žitna kašica), ko bo res lačen. Zakaj pa ima kar 4 ure med kosilom in malico?user posted image   pred spanjem pa mu daš še mleko. Saj tudi ti,če se napokaš pred spanjem ne moreš spati.(mleko je drugo)

Po mojem se tvoj naje sadja, ki ga vzame kot za večerni obrok, potem pa ni več lačen. In zato se tudi zvija, ker ga sadje ščipa..

Če mene vprašaš, bi jaz pri 5. mesečniku za goste obroke imela dop. malico (uvajanje kakšnega sadja), kosilo in večerjo. Vse ostalo na mleku.



_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu marjetica80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: noče več večernega obroka
16.6.2008 20:30:28   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Če mene vprašaš, bi jaz pri 5. mesečniku za goste obroke imela dop. malico (uvajanje kakšnega sadja), kosilo in večerjo. Vse ostalo na mleku.



Isto.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: noče več večernega obroka
16.6.2008 21:32:54   
bina30
Meni se tudi zdi sadje zvečer malo težka hrana za (komaj) 5m dojenčka. Midva sva z Žigo (sedaj 6,5m) pri 5m jedla samo žitno-mlečno kašico zvečer in se dojila.
Sedaj je vse, s tem, da ima sadno malico dopoldan okoli 11h, popoldan pa mu dam kaki Fruchtzwerg ali samo dojim. Poskusi prestaviti ta obrok na dopoldan, popoldan pa mu pripravi kašico ali kaj druga.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: noče več večernega obroka
17.6.2008 13:50:02   
ThinkPink
Ko sem naletela na podoben problem (ob 18h je dobila malico in ob 19-20 ni hotela več mleka - saj kar logično, da ne more vsaki 2 uri jestiuser posted image ) sem malico okoli 18h ukinila ter namesto nje malo prej dala večerjo. Torej ob 19h je potem bila že dovolj lačna in je večerjo zmazala in šla čez eno uro spati. In tudi boljše zaspi, če se je malo "usede" hrana.

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: noče več večernega obroka
17.6.2008 19:11:41   
marjetica80
Najprej hvala za odgovore, sem pa problem rešila včeraj user posted image .. Imate sicer prav, sadje je zvečer res malo teško, sem malo prestavila obroke bolj skupaj in je boljše. Problem je bil pa v tem, da kašice zvečer noče več na flaško, ampak po žlici user posted image . Mojemu malemu se namreč zdi očitno to fora, ker je večerni obrok pridno pojedel, ampak malo bolj gostega in na žličko user posted image . Razlog, da sva uvedla že  gosto hrano je bil v tem, da pri štirih mesecih ni hotel več mleka. Ni blo druge, ker je bil drugače lačen...

..hvala za nasvete

pozdravček

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?