|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nasvet
21.2.2005 19:27:49   
Anonimen
Že spet sem jaz. Nemorem se odločit kaj naj kupim. Rodila bom začetek julija. Imam na izbiro peg perego premette ali pliko P3 + lupinico.
Sedaj pa nevem kaj naj storim, prosim za nasvet in vaše izkušnje:zmeden:

:nosecka:21t

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   nasvet
21.2.2005 20:22:01   
frutka_
PP Pramette se mi zdi boljša izbira, otrok je v vozičku obrnjen k tebi, da ga vidiš kar se mi zdi ključnega pomena. Pri Plikotu ga ne boš videla; v primeru da bruha ali kaj podobnega.Lupinico boš pri Pramette morala dokupiti.PP prodaja svoje lupinice, mislim da so cene okrog 30000sit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nasvet
21.2.2005 20:27:34   
Anonimen
Kaj pa vožnja z plikotom in lupinico? A priporočate vožnjo v lupinici?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   nasvet
21.2.2005 23:23:48   
lin
Izberi Premette pa lupinico kupi rabljeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nasvet
21.2.2005 23:29:07   
frutka_
Lupinica je namenjena vožnji v avtomobilu in ne na sprehodu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nasvet
22.2.2005 9:41:57   
bepa
Kupi PP Pramette kot ti je že svetovala Frutka(otroka vidiš v voziček, ko ga voziš ...zelo pomembno in praktično). Glede lupinice PP pa tole: jaz sem jo kupila in jo vrnila še isti dan, ker je detece doma v njej nekako naprej viselo, v avtu pa je bilo še huje. V trgovini so mi vrnili denar brez besed, trgovka pa je povedala, da ne razume, kako to, da več staršev ne prinese PP lupinice nazaj. Menda starši s pleničko podlagajo otrokovo ritko, da ni več nagnjen naprej.Od tega je dve leti, do danes so lupinice menda izboljšali, kar je dokaz več, da nekaj ni bilo v redu, pa se je vseeno prodajala. Še isti dan smo kupini Römer Baby Safe 0-9kg in je kot lupinica uporaben, lahek za prenašat, kot avtosedež pa z odlično oceno ( PP lupinica ni na nobeni lestvici prisotna, kjer ocenjujejo avtosedeže, ker NI avtosedež - to ti tudi nekaj pove). Cena lupinice in avosedeža Römer Baby Safe ni toliko višja od lupinice PP. Nič nimam proti PP, imeli smo dva njihova vozička, danes še imamo P3, vendar njihove lupinice jaz ne bi kupila.
:bravo:
Lep pozdrav!
Bepa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nasvet
22.2.2005 15:03:14   
lin
Jaz sem prve tri mes, imela voziček PP p3 in košaro in lupinico s katero sem bila zadovoljna samo jo je moja Lin zelo hitro prerasla(je velik dojenček).
Kaj pa če kupiš PP premette pa avtosedež od 0-18?concordov je zelo dober v tej kategoriji,ker avtosedež boš tudi v vskem primeru potrebovala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?