|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosčnost in potovanja z letalom
1.6.2009 10:24:09   
komarka
Zanima me če ima katera izkušnje s pogostim potovanjem z letalom v času nosečnosti(vsaj 1x na mesec).

Mož je namreč dobil ponudbo za delo v Bruslju, jaz pa sem prijavljena na neko izobraževanje, ki bo vsaj enkrat mesečno. In razmišljava, če je ahko nočenost v tem času problem....

Torej ali letenje utruja nosečnico? Ali lahko akj škodi otročku(v različnih obdobjih nosečnosti)
In do kdaj ti dovolijo na letalo.

Ja in tudi kako je na letalu z malčkom (ki bo septembra 2 leti)....

Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 10:29:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu komarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nosčnost in potovanja z letalom
1.6.2009 10:51:56   
Hope2
Almera je vse povedala. Glede na to, d ato ni nevem kakadolga relacija, se nimaš kaj sekirat. Če boš imela občutek zatečenih nog, se malo sprehodiš, krožiš z gležnji, malo več pij vode, pa lahko si nabaviš elastične hlačne nogavice. Drugače ni ovir.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nosčnost in potovanja z letalom
1.6.2009 10:55:36   
mulan
Na avijonu moraš malo več gibat kot bi sicer, ampak sej ne gre za ne vem kako dolg let. Za nosečnice pa so kasneje omejitve, glede na letalsko družbo (pa verjetno tudi dolžino leta?). Singapore airlines je npr. pred leti dovolil lete do 7. meseca nosečnosti, kasneje pa ne. Najboljše, da se pozanimaš na letalski družbi.

Otrokom do dveh let lahko vseeno kupiš karto in dobiš sedež zanj (drugače pa plačaš samo njegove takse in ne dobiš sedeža), ampak po moje se ne splača za tako kratko razdaljo. Že takse so precej visoke dandanes, kaj šele sedež.



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nosčnost in potovanja z letalom
1.6.2009 14:16:04   
pegi1
kot sem te prav razumela bo relacija lj-bruselj?

naj ti povem izkusnjo iz prve roke z letenjem pri nas.
kar je do 23 tedna nosecnosti ne komplicirajo in ne rabis posebnega potrdila. od 24 tedna dalje pa moras imeti potrdilo, ki ti ga izda ginekolog, da si sposobna za letenje. do kdaj pa je odvisno od letalske druzbe in relacije. ene dovolijo skoraj do 8-9 meseca, druge manj....

se moja izkusnja:
prejsnji teden sem letela v london, ker sem imela ene preiskave glede nosecnosti, noseca pa sem bila 25 tednov. letela sem z easyjetom iz brnika. potrdila nisem imela in so mi ze v ljubljani fuuuul komplicirali, ampak smo se na podlagi moje napotnice nekako zmenili, da lahko grem. sem bila pa opozorjena in tako je tudi bilo, da bo nazajgrede se vecja stala, ker so v londonu reees zelo strogi glede tega. no jaz sem se tu malo znajdla, in sicer ker nikjer ne pise, koliko casa sem noseca in oni to obravnavajo glede ustnega odgovora, sem se malo zlagala, da sem noseca 23 tednov, zato glede potrdila niso komplicirali. vseeno pa sem dobila prioriteto, da sva se jaz in moj sopotnik prva vkrcala na avion in sedela cisto spredaj, da sem lahko stegnila nogeuser posted image  in pa zato, ker so spredaj kao vecje kisikove maske, v primeru, da bi jo potrebovala.

kar se tice letenja z 2 letnim otrokom, je do tocno 2 leta zastonj, ampak kot so ti ze predhodnice napisale, nima svojega sedeza.

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nosčnost in potovanja z letalom
2.6.2009 9:36:46   
komarka
Hvala za odgovore!

Torej gibanje, zdravniško potrdilo... kaj pa voda-najbrz ti ne pustijo nest čez carino flašo vode? in čez tisto magnetno polje najbrz tudi ni dobro it...


(odgovor članu pegi1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nosčnost in potovanja z letalom
2.6.2009 10:42:59   
pegi1
vodo ali kakrsnokoli tekocino, ki jo prineses s sabo moras pred magnetom (oz tistim pregledom) vrzt v smeti, itak pa potem na letaliscu kupis novo- vse kar se kupi znotraj letalisca (ko si enkrat mimo tistega pregleda), lahko neses na avion kot rocno prtljago.

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?