|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje na trebuhu?!
27.2.2005 11:39:43   
Cuketa
Zanima me če dajate vaše tamale bebice spati tudi na trebuh-zdravniki to odsvetujejo (so na tečaju rekli,samo se ne spomnim zakaj) medtem ko je petronažna sestra rekla, da naj ga kar dajam na trebuščka,ker mogoče mu bo ta pozicija bolj ustrezala in je tudi najbolj varna kar se tiče polivanja-moj sonček pa kar dosti poliva glede na to da vedno po hranjenju podere kupček,zdi se mi pa tudi da dosti poje.
Prosim povejte mi kako ve dajate spančkat vaše sončke?!Hvala
:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spanje na trebuhu?!
27.2.2005 12:32:56   
Anonimen
Mi dajemo našega maleckega spančkat samo na levo ali desno stran, tako nam je rekla patronažna. Vedno ga podpremo za hrbtom z zvito odejico, da se ne obrne na hrbet. Tudi naš bejbek veliko poliva, tako da ponoči neprestano ob vsakem njegovem jamranju skočim pokonci in pregledam, če je bruhal.

Vidiš, kako različne napotke dobivamo, da res več včasih ne vemo, koga poslušati. Glede lege na trebuščku še nismo poskusili, nisem preveč sigurna v to.

Bye,

Blacky in Nejc :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Cuketa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spanje na trebuhu?!
15.3.2005 10:16:41   
Žaža
Na trebušček ga naj ne bi dajali spat, ker lahko obrazek zakoplje v žimnico in se zaduši. Dojenčki še niso tako močni, da bi sami dvignili glavico in jo obrnili. Na hrbtu pa ne priporočajo zaradi polivanja. Če leži na boku mu mlekec steče ven!

Žaža:duda:

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spanje na trebuhu?!
15.3.2005 10:21:37   
Anonimen
Ana že od 3. tedna naprej spi na trebuhu. Jaz ne poslušam drugih nasvetov, ker itak kakorkoli ga obrneš, ni prav. Na trebuhu se lahko zaduši z posteljnino, na hrbtu se lahko zaduši če bruha, na boku pa itak nočejo dolgo ležati.

(odgovor članu Cuketa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spanje na trebuhu?!
15.3.2005 17:33:42   
morskadeklica
Meni je patronažna rekla, da :duda:lahko spi na trebuhu, ampak samo čez dan, ko jo imamo pred očmi, ponoči pa raje ne.

lp:muca:

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spanje na trebuhu?!
15.3.2005 19:31:14   
puncica
Naša niti podrazno ni hotla na trebu, vedno na bok al pa na hrbet, zdaj pa še to noče, se kr naprej ustaja. Ja no, sej je stara že skoraj 10 mescev.

Probaj, mogoče pa ji bo pasalo. Jaz sem jo poskusila dat na trebuh pri 3 mescih, prej pa jaz ne bi poskušala, saj še ne dvignejo čisto glavce in se res lahko zadušijo:((

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?