|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   biomagnetna resonanca
20.9.2008 15:42:40   
Naty*
A mi lahko katera, ki ima izkušnje s tem pove, kako je bilo in če bi ble tolk dobre, da mi date kako telefonsko številko. Po možnosti na ljubljanskem ali notranjskem koncu.

Hvala!

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: biomagnetna resonanca
21.9.2008 9:12:56   
nia5
Moja pupa hvalabogu (zaenkrat) nima s tem problemov, je pa imel nečak (sedaj bo star 3 leta) grozne alergije ma na čist vse, le par stvari je lahko jedel. Mu pa je biomagnetna resonanca ful pomagala, mislim pa da so hodili v Rogaško Slatino, če hočeš se lahko pozanimam za številko. 

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: biomagnetna resonanca
22.9.2008 8:20:33   
špelin@
Aha, sem se spomnila: obrni se na forumovko piščanc, ona ima izkušnje s tem user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: biomagnetna resonanca
22.9.2008 13:04:16   
Naty*
Hvala obema, zaenkrat bom še počakala s tem, ker mava jutri sprejem v pediatrično, da mu naredijo preiskave.

Če ne bodo nič našli, se bom pa priporočala za telefonske in vaju kontaktiramuser posted image .

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: biomagnetna resonanca
22.9.2008 13:25:57   
manja143
cao Naty,

Mi smo imeli enake probleme kot jih opisuješ. Sedaj hodimo na terapije v ambulanto BioMedicina v Mariboru in nam pomagajo. Če potrebuješ bilokakšen nasvet, se obrni kar na njih. telefon imajo 02/25 11 261.

Upam da boste rešili težavico.

user posted image  lep pozdrav

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: biomagnetna resonanca
22.9.2008 13:37:10   
sazi
Naty, naš mali ni mel potrjene nobene alergije (so mu na pediatrični delali kožne in krvne teste) ampak je bil čisto jasno alergičen na jajca. No, tam (na P) so mi rekli, naj greva k dermatologu, če ima probleme s kožo, da alergičen niuser posted image . Pa je bilo vse v redu, dokler ni pojedel nič jajčnega, ko pa je pojedel samo 1 njok, je bil pa že naslednji dan ves flekast.
Pa sva šla na bicom v Revito. So mu brez moje sugestije takoj "dokazali" alergijo na jajca in jo v treh terapijah tudi pozdravili. Od takrat dalje je tudi jajče vlivance na juhi, pa mu ni nič. Nekaterim res pomaga, ne pa vsem. Na terapiji je bil pri skoraj dveh letih, prej pa celo večnost na dieti.
Revita in št.  012340222 imajo pa kar dolgo čakalno vrsto (mi smo čakali 4 mesece).

Testirala in zdravila sem se tudi sama, apa še mož  - smo vsi alergiki. Nekaj stvari so mi pozdravili, za test nekaterih bo treba pa še počakat.

(odgovor članu manja143)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: biomagnetna resonanca
2.10.2008 11:42:36   
žiža
Moja štiriletnica je pred 14 dnevi zaključila biomagnetno terapijo. Hodili smo na Vrhniko. Pri nje se je že kamalu po rojstvu pojavila zelo groba, suha koža. Predvsem po obrazu je dobila ekceme, okoli 6.meseca pa razjedice med pregibi, kolena, zapestja, komolci. Takrat sva odšli na testiranje k dr. Voduškovi. rezultat je bila alergija na jajčni beljak, pšenico in mleko. Do enega leta je bila tako na Pregominu. Pri uvajanju goste hrane smo se držali priporočene diete. Pa se stanje samo od sebe ni nikoli popravilo. Koža se je pocelila edino ob uporabi krem ala Elocom, elidel....in sirupa Zyrtec user posted image  Na pol leta smo redno hodili na kontrole k Dr. Voduškovi. Okoli 3 leta starosti je ostala še alergija na jajčni beljak + hišni prah. Ko sem imela vsega dovolj sem ukinila vse diete in kreme in sirupe. Stanje je ostalo enako ni se ne poslabšalo ni izboljšalo. Zato sem potem uporabljala le negovalne kreme in oljnate kopeli, da sem ji omilila srbenje. No letos septembra pa sva začeli z bioresonančnimi terapijami. Na prvem obisku je postavil točno diagnostiko... alergije na : jajca cela, piščančje meso, pšenico, krompir, riž, sojo, korenje, čokolado, lešnike, orehe, pomaranče, maline, jagode, hišni prah, pa gotovo sem še kaj zgrešila. Torej ni da ni. Bi lahko imela še tako strogo dieto na jajčni beljak pa se koža ne bi pozdravila, ker je jedla še cel kup reči, ki jih na klasičnem testrianju ni pokazalo. POtem smo imeli še dve terapiji in danes je njena koža popolnoma brez lišajev, ekcemov, krvavih razjed... naj povem še to, da je bila spomladi operirana na žrelnici, ki je bila zelo povečana prav zaradi alergij. Po operacije je punca še vedno dihala samo skozi usta, usta je imela veš čas odprta. Na bioresonanci so mi povedali da bi lahko žerlnico 10x operirali, pa ne bio nič pomagalo, dokler ne bi pozdravili alergij. Danes punca spi celo noč, kar se je prej zgodilo zelo redko, usta ima velikokrat zaprta in lepo diha skozi nos.
Jaz sem več kot zadovoljna in je res vredno poskusiti

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?