|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj menite o storklji?
28.2.2005 19:33:12   
kepa*
Ker je nas mali rizicni dojencek, naj ga ne bi nosila v kengurujcku. ker pa se zelo rad nosi, razmisljam o nakupu storklje.
Tisti, ki jo imate, kako se obnese?Se jo splaca nabavit?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj menite o storklji?
28.2.2005 20:03:30   
Seven*
Meni je prisla zelo prav. Jaz bi si jo na tvojem mestu najprej sposodila in poskusila. Eni dojencki je namrec ne marajo. Pa ne obupat, ce bo prvic nezadovoljen. Se morata oba nauciti kako in kaj..

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj menite o storklji?
28.2.2005 20:55:07   
Anja167
Nam brez slinga ni bilo živeti... Nabavili smo ga iz Amerike za 17.000 SIT. Če me vprašaš danes, bi dala tudi še več... Res je vreden vsega denarja. Lahko si ga zašiješ tudi sama, če znaš, štorklja pri nas pa itak pride ceneje (štorklja je enaka kot sling, samo da ima odebeljene robove in mogoče zato ni toliko nastavljiva - no, ne bi čisto zares vedela).

Mogoče štorkljo res najprej preizkusi, samo ti moram povedati, da je pri prvih nekaj poskusih ponavadi dizaster, ker je starš živčen, saj otroka ne zna dati noter, potem je pa še tamali hud. Mogoče bi bilo dobro, če bi ti otroka dal notri nekdo, ki ima izkušnje. Ko poskušaš sama, pa najprej poskusi notri nekaj časa dajati lutko, da osvojiš tehniko (vsaj približno; otrok je namreč mnogo mehkejši od lutke in se hitreje kaj zvije - mislim tako, brez poškodb, da se ne boš ustrašila). Ko daš pa otroka prvič noter, ga moraš gotovo še kaj popravljati in je tudi lahko zato hud. Pomaga, če čim prej začneš hoditi. Po parih sekundah hoje (najkasneje pa po dveh minutah) bi moralo biti vse OK, otrok neha jokati in je v 9nebesa.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj menite o storklji?
28.2.2005 20:57:19   
Anja167
Aja, še nekaj. Vidim, da ste stari že 2 meseca. Mi smo ga uporabljali do enega 5. meseca. Saj lahko bi ga dlje, tudi do dveh, treh let. Samo naš mulec je - vsaj meni - precej težek in so me na najinih sprehodih po kaki uri začele boleti ramenske mišice. Tako da če greste v nakup in imate težave s hrbtom, hitro pot pod noge!

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?