|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   riževi kosmiči Milupa
1.8.2008 19:29:04   
petrolejka
živjo,

a katera meša riževe kosmiče s svojim mlekom? Navodila so samo za prilagojena mleka z vodo, sokom. Ali katera meša s svojim mlekom? Kako? Verjetno mleka ne grejete, ali kako?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: riževi kosmiči Milupa
1.8.2008 19:43:16   
blaža
Tudi svoje mleko lahko greješ, samo ne prevret, mogoče, če imaš grelec, ali pa ,da daš stekleničko z mlekom v posodo z vročo vodo.

Lep pozdrav!

(odgovor članu petrolejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: riževi kosmiči Milupa
2.8.2008 19:49:19   
hokejistka
Jaz sem svoje izčrpano mleko dala v hladilnik, potem sem ga pa v grelcu pogrela in noter kosmiče zmešala user posted image .

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: riževi kosmiči Milupa
2.8.2008 21:23:19   
petrolejka
Danes sem mu odmerila 2 mali žlički (šele sprobavamo) in direktno stisnila notri svoje mleko. Dodatno ga nisem pogrevala, ker je že tako ali tako mlačko. Upam, da je ok?! Če bi ga pa načrtno črpala, bi ga pa seveda morala hraniti v hladilniku in potem greti. Samo se mi zdi preveč dela, grela pa ne nameravam kupiti. Hokejistka, ali se grelec splača kupiti? Gre notri samo steklenička ali tudi kakšna druga posodica?

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: riževi kosmiči Milupa
3.8.2008 11:42:54   
hokejistka
Ja seveda je v redu, če si direktno noter iztisneš. user posted image

Jaz sem grelec samo parkrat uporabila. Kupila sem ga pa zato, ker sem ji mesec dni dodajala formulo zvečer in smo šli na dopust v hotel in nisem imela možnosti pogrevanja vode. Kupila sem grelec od MAM. ker je bil precej poceni (17 EUR v muellerju). Notri pa gre mala in velika flaška od Aventa (za ostale flaške žal ne vem). Pa ene parkrat sem svoje mleko noter pogrela, da sem ji kašico zmešala. Potem sem pa kupila kar tisto kašico, ki ima mleko že noter in jo zmešaš z vodo.

Moje mnenje je, da če dojiš, je grelec popolnoma brez veze. Enak učinek pogrevanja dosežeš, če postaviš flaško ali skodelico v vrelo vodo (tak je tudi princip segrevanja v grelcu).



(odgovor članu petrolejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: riževi kosmiči Milupa
3.8.2008 22:23:05   
ursulina
ja seveda vse lahko mešaš s svojim mlekom... jaz sem si črpala od tretjega do sedmega meseca in sem vse začetke GH uvajala s svojim mlekom. ko ša je bilo samo moje mleko sem ga načrpanega in takoj dala za papat ali pa v hladilnik in potem dala v vrelo vodo, ki sem jo segrela z grelcem vode (tistim za npr. čaj) -  narejeno v dveh minutah... ni se mi zdelo smiselno kupovati grelca za stekleničke - spet en nepotreben strošek več...

cucewlj pa menjaš po občutku, ko počasi teče, pač zemnjaš in če lepo papa, je kul, če pa se melko zaletiu ali teče ob strani, šač daš manjšo številko naprej... mi smo imeli enkico do 5. meseca, ker je močno sesal, potem pa 2, zdaj pri sedmih imamo tri, za čaj pa dve (AVENT)

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?