|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregled v 13 tednu
1.3.2005 12:41:11   
barbara1
Lep sončen pozdravček vsem. Zanima me naslednje. Včeraj sem bila na pregledu pri ginekologinji(kontrola). Pregled je zgledal takole. Slekla sem se, zlezla na tisti stol, potem pa me je samo po trebuščku potipala in rekla, naj se oblečem. Je to normalno? A srčka pa nič ne poslušajo? Kako pa naj vem, da je vse ok? Prosim za nasvet, saj ne vem kako bom zdržala do naslednjega pregleda. Po dveh SS sem pričakovala malo več obzirnosti oz. vsaj pogovara, pa mi je zdravnica smao odvrnila, da je vse ok in da se vidimo čez 1 mesec. Se to dogaja vse.
Hvala v naprej in LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pregled v 13 tednu
1.3.2005 12:47:55   
pi
Jaz sicer na prevem pregledu še nisem bila, ampak kolikor se spomnim s prve nosečnosti, me je moja G bolj temeljito pregledala, poslušala srce. Na prvem pregledu pa mi je naredila vaginalni ultrazvok.
Kaj pa NS si že imela ?

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pregled v 13 tednu
1.3.2005 12:49:08   
dory
Mene je ze pri sestih tednih temeljito pregledala..naredili sva vaginalni UZ...pri 13.tednih pa komplet z vsem..poslusanje srcka,oddala sem kri in vodo,zmerla mi je pritisk...vse skratka ...pa seveda prav tako UZ..se je ful dobro vidlo :)

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pregled v 13 tednu
1.3.2005 12:52:23   
CIPRESA
Ja barbara1 tko zdaj delajo naši G, sem imela podobno izkušnjo, ko sem šla tja z pričakovanjem da bom videla našega :duda:, da mi bo kaj povedala glede KG, pritiska,meni je sicer naredila UZampak jaz nisem nič videla to je blo 5 sekund in njen odgovor je bil " otrok je živ" - to je blo v 15t. Da raje ne govorim kako sem odhajala iz ZD, s solzami v očeh, da je moj mož mislil da je že kaj narobe. Tko da sem šla sedaj v 17t sama na samoplačniški UZ v Črnuče, kjer sem si svojega :duda: ogledovala pol ure in smo vse pregledali in je bilo vse O.K. - sem malo bolj pomirjena.
Me pa že v naprej skrbi, ker bom imela čez 14 dni morfologijo in to z mojo G bo po moje pomenilo spet 5 sekund in ADIJO.

Najboilje da sama stopiš v akcijo in boš pomirjena in vesela.

LP :nosecka: CIPRESA

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pregled v 13 tednu
1.3.2005 12:53:00   
barbara1
Ja, sej mene so tudi pregledali v 8 tednu. Tud na nuhalni je bilo vse ok. Zanimalo me je samo to, kako to da te kasneje (se pravi sedaj v 13 tednu) nič ne pregledujejo. Nuhalno sem imela 17.2. in od takrat se lahko tudi kaj spremeni.
Hvala za vaš trud.
p.s. Krvi pa vode mi pa sploh še niso pregledali? To je vse zmešano. Izgleda dela kr vsak po svoje.
Lep dan še naprej

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pregled v 13 tednu
1.3.2005 12:54:54   
dory
Jaz vem,da bi zahtevala svoje...ker povrsnosti v nosecnosti res ne toleriram....moja G je meni nardila vse preglede,sam kaj k je bla povrsna k sto:hudicek:...ni vidla,da mi otrocek prakticno odmira...dokler ni blo alarma..tko da,ce zanosim se kdaj,bom tezila u nulo..pa nej me majo za tecno...za dobro svojga otroka vse...

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pregled v 13 tednu
1.3.2005 12:56:27   
rozi81
Pa kaj so to zaene G. A nimajo nobenga filinga? če se ti da jo zameni pa si kakšno normalno najdi. Vem da je to zdele težko sam boš nosečnost lepš doživljala. če ne boš šla po vsakem rednem pregledu še na samoplačniškega. Men G vaskič naredi ultrazvok in posluša srček. Prva dva ultrazvoka pa sta bila vaginalna. Vedno mi vse razloži in vedno gledava vsaj 5 min. res vse pohvale moji G.

LP S

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pregled v 13 tednu
1.3.2005 12:58:40   
pika78
Tudi pri meni (sem v 26. tednu) ni G še nikoli poslušal otrokovega srčka:zmeden:
Drugače pa mislim, da ti morajo na vsakem pregledu vzeti kri in urin, pa izmerit pritisk in stehtat - če ti ne bodo sami, pa kar reci!
Sicer pa moj G tudi UZ opravi v 5. minutah in nič ne pove, tako da grem ponavadi prav slabe volje od njega.
LP!

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pregled v 13 tednu
1.3.2005 13:01:35   
barbara1
Ja takole. Meni je moja G rekla, da mi pripadata samo 2 ultrazvoka, ostalo je samoplačniško. Sej ni problem v tem, da moraš plačat in tudi bi naročila ultrazvok, če bi vedela, da me bo tak mal pregledala. Lahko bi nam vsaj povedali, kaj ti bodo na pregledu naredili. Po mojem je tak pregled, ko sem ga jaz imela včeraj čisto brezvezen, saj mi sploh ni jasno, kako lahko reče, da je vse ok, če me je samo po trebuhu potipala. Sem se pa že naročila na samoplačniški ultrazvok, pa mam datu šele konec marca. Groza. Do takrat pa samo čakanje.
lp

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   pregled v 13 tednu
1.3.2005 14:15:30   
Eja_1
Jaz sem imela prvič tudi SS oz odmrtje ploda. pol sem pa zamenjala G in je veliko bolje. Je bolj obziren, vse kar mi predpiše, mi razloži. lahko ga karkoli vprašam. Včeraj mi je pri 7t naredil vag. UV in je zaenkrat vse OK. Naslednji pregled imam čez en mesec, ko bom v 11 t in mi bo spet naredil UV pregled. Mi pa sestre vedno vzamejo kri, oddam vodo, izmerijo pritisk, se stehtam, tako da so mnogo bolj pozorni v bolnišničnih ambulantah kot v ZD.
Pa še naši bolnišnični G ne marajo ambulantnih G, kar se pozna pri pacientih.
Ld, E.

(odgovor članu barbara1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?