|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Babylove mleko iz DM
28.7.2008 18:14:54   
Anonimen
Živjo!
Mene pa zanima, če katera uporablja Babylove mleko 1, ker jaz ga uporabljam, pa do sedaj je bilo vse uredu, prejšnji tedn sm pa kupila tri škatle pa se mi zdi kot da so ga narobe pakiral. Zdi se mi bolj gost, ker sploh ne teče čez cucelj z eno luknjico, pa da se niso mogoče zmotili pri pakiranju in so pakirali namesto enke, dvojko al pa trojko. A ima kakšna isto izkušnjo?
Aja, pa še merca je napačna, je pol manjša kot prej.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Babylove mleko iz DM
28.7.2008 18:24:31   
marinci
Jaz sem imela v 1. 2. in 3. enake velikosti merice. A si ti mogoče kako drugo mleko kupla user posted image , če pa ne, je pa mogoče kaj narobe.

_____________________________

Jan 16.11.2007
Julija & Glorija 25.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Babylove mleko iz DM
28.7.2008 18:33:21   
Anonimen
ja sej zato k naj bi ble iste merce, tuki so pa že merce pol manjše, pa še mlek je full gost.sej sm nesla nazaj, sam jim niso z uprave še nč sporočil.tko da zdej ne vem kaj je to narobe 

(odgovor članu marinci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Babylove mleko iz DM
28.7.2008 20:38:20   
butt3rfly
jst mojmu devam zdej trojko. drgač pa pije to mleko že od začetka. in men se ni nikol nardil, da bi blo mleko gosto. mogoč je res kej narobeuser posted image

_____________________________

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Babylove mleko iz DM
29.7.2008 9:38:04   
barika
hm, trojkica je malo bolj gosta, pa okus jabolka je (ne vem, če se da navadna 3 tudi dobiti). 1 je bila pa lepo tekoča, nič gosta, pa merice so enake, take čudne modre.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Babylove mleko iz DM
29.7.2008 9:44:02   
Anonimen
Sej verjetn je res neki narobe, ker sm dons klicala v trgovino pa sploh niso dobil nove pošiljke, včeri so mel pa dobavo. Smotan mi je edin to k mam mleka sam še za dva dni , v trgovini ga pa zihr ne bo vsaj še en tedn. To pomeni, da bom mogla dat katerga druzga kar mi pa lih ni všeč, saj ji je ta full odgovarjal. Tako, da če ga ima kera viška in ga je kupila vsaj 14 dni nazaj ali več, če mi ga lahko proda

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?