|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bioresonanca in uradna medicina
5.8.2008 20:51:05   
tanjusi
Na bioresonanci testiranju je sinu pokazalo alergijo na kup stvari.No danes pa sma prišla končno na vrsto pri zdravnici pediatrinji alergologinji, pa ni pokazalo alergije na nobeno stvar.Zanimivo a ne ,komu naj verjamem.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bioresonanca in uradna medicina
5.8.2008 21:22:49   
Janeja
Če si bila na testiranjih potem ima sin verjetno določene znake alergije, a ne? Torej bi jaz verjela bioresonanci. Zakaj?

Moj sin - zdaj že skoraj 7 letni korenjak - je imel že od rojstva probleme s kožo in izpuščaji. Po mnenju uradne medicine, se mu je čistila koža. Ko se je to "čiščenje" vleklo več mesecev, sem končno izsilila testiranje za alergijo in kožni ter krvni testi v Celju niso pokazali ničesar. Čez par mesecev sem končno prišla do Alergološke v LJ, kjer so mu naredili testiranje na krvi in pokazala se je rahla alergija na mleko in jajca. Takoj sem začela s strogo dieto! Alergija je bila v resnici tako močna, da se mi je revček enkrat skoraj zadušil, ko je po nesreči v usta dal napolitanko. user posted image

Ko sem pri njegovih 2,5 letih izvedela za bioresonanco, sva se z možem takoj odločila, da ga peljeva. Testi tam so pokazali še malo morje drugih alergij a sva vztrajala. Po 10 terapijah z bioresonanco, je bil Jan ozdravljen vseh alergij in lahko je normalno začel jesti. Brez vsakih problemov in posledic. Zato verjamem v bioresonanco. A za uspeh se moraš res strogo in 100% držati navodil in diete v času terapij. Drugače uspeha ne bo!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bioresonanca in uradna medicina
5.8.2008 23:01:06   
atanja
No tako je bilo pri nas.

pri 6m testirali pa so bili testi negativni na areooški abulanti in da lahko normalno mali je naprej, čeprav sem skozi govorila da je alergičen vsaj na mleko ker sem sama to opazila.

celo leto smo hodili od enega do drugega zdravnika-vsakič diagnoza: se izboljšuje. Po enmu letu se mu ej spet malo hujša oblika spustila po celem hrbtu. Naredim paniko ga še enkrat testiramo-spet nič. Vmes sem se mal pozanima za bioresonanco in sem zdravnico vprašala kaj ona meni o tem. PA mi reče da to je bolj lari fari da se naj sama odločim sam da je brez veze. ko mi je povedala za rezultate in rekla da naj je normalno hrano-kljub zatrjevanju da je mel močno koprivnico in da brez ornk doze fenistil kapljic dobi fleke. in napiše diagnozo: SE IZBOLJŠUJE...

no pa sem mal znorela... da kako mi lahko reče da je izboljšanje če se mu v enem letu samo slabša in je vedno hujše. Da si niso niti pediater, niti dermatolog enaki v razlokih zakaj se to dogaja samo izboljšanje pa vsi vdijo. in da je izboljšanje samo zaradi zelo močnih krem ki mu jih ne želim več dajat in kapljic. da to ni dobro in naj mi rajši ugotovi kaj je zdaj to končno.  Pa je bla tiho in rekla

...v uradni medicini nimamo takih aparatov da bi ugotovili alergije bolj natančno in po zdravniški etiki e moramo držati tega kar imamo. In da če me pa skbi naj ga peljem rajši na bioresonanco sam ona men ne more rečt da je bioresonanca boljša rešitev ker je zdravnica...
jaz sem ji odvrnila da zdja mi je z dugimi besedami povedala da naj le probamo. pa je samo rekla najbrž res...

Mali je po prvi terapiji že tri mesece brez kapljic in težkih kremuser posted image user posted image user posted image S tem da mu v vrcu vseeno včasih dajo hrano ki jo po bioresonanci ne bi smel jesti,,,


Pa predlagam da srbeće predele mažete z silicijevem gelo ki je čist naraven samo umiri pa enkrantno. mi zadnji mesec tudi to ne uporabljamo...


to je moja izkušnja....

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bioresonanca in uradna medicina
6.8.2008 9:29:48   
tanjusi
pri nas pa je situacija taka:pri sinu se mesečno po en teden pojavlja večerni daveč kašelj, ki v najhujših primerih traja tudi do eno uro.Ker je intenzivnost največja ravno zvečer in to v postelji je pediatrinja dala sum na alergijo.Dobila sma napotnico za alergologa pediatra ampak je bil naročen šele čez pol leta.Ker se je stanje ob singulairju sicer umirilo, vendar mi ni dalo mira sem poklicala še na bioresonanco .Tam je bil še kar hitro na vrsti. No in tam se je pokazala alergija na kar precej stvari.Za zdravljenje se še nismo odločili.Zdaj pa sva bila končno na vrsti še pri alergologu.
Opravil je kožne teste, ki so bili mislim da vsi negativni.Ob obremenitvi pa se je pokazalo da s pljuči nekaj ni čisto ok .Ne vem točno kaj, izvida pa še nimam.
Zdravnik je svetoval naj prekinema s singulairjem  in takoj ko se pojavi ta gkašelj ob večerih naj prideva v bolnico....
Glede alergij pa še vedno ne vem kaj narediti, mi je sumljivo da bi po bioresonanci bile alergije , po u.m. pa ne.


(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bioresonanca in uradna medicina
6.8.2008 9:59:56   
sazi
Sinko je bil pri 11ih mesecih v alergološki ambulanti v pediatrični, kjer niso ugotovili alergij, pa je imel take velike suhe srbeče fleke po nogah.
Svetovali so vseeno dieto brez jajc in mleka (na lastne stroške, seveda) in je bilo bolje. AMpak mene je vseeno zanimalo, na kaj je res alrgičen in sem ga peljala na bioresonanco. Tam so ugotovili alergijo na jajca in jo tudi v dobrem mesecu pozdravili. Zdaj je vse (kar je zdravega) brez problema, po kakšnih "čudnih" zadevah (paštete in še kaj) pa spet dobi izpuščaje, tako da se stvari, ki vsebujejo veliko dodatkov in konzervansov čisto izogibamo.

Moje mnenje - bioresonanca že prav pokaže in bi verjela njej - sploh, ker ponavadi tudi pozdravijo (ne pa vedno). Medicina pa itak predpiše samo dieto in to je to.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: bioresonanca in uradna medicina
6.8.2008 12:55:09   
Aja1
Pri nas je bilo pa drugače.

Hčerka je bila že od svojega tretjega meseca vsa pikasta. Peljali smo jo na krvne teste, ki so pokazali, da ima alergijo na jajca, na mleko ne. Iz "firbca" smo jo peljali še na bioresonanco, kjer je bila diagnoza obratna (alergija na mleko, na jajca ne), zato se za terapijo nismo odločili. Ker sem bolj zaupala uradni medicini, smo uvedli strogo dieto brez jajc - mleko je normalno uživala in je bilo boljše. Ima pa še vedno strogo dieto, ker alergija še ni izvenela. 

_____________________________




(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: bioresonanca in uradna medicina
6.8.2008 13:01:38   
sazi
No, v tem primeru se strinjam, da je malo čudno, če ti nekje potrdijo alergijo na nekaj, drugje apa na nekaj drugega. Kako v tem primeru, ne vem,

Amapk če uradna medicina pravi, da alergije ni (in kako so odločni ob tem - mene je nahrulila, kaj delam, tam, da moj otrok pa ni alergičen in da če ima probleme s kožo, naj ga peljem k dermatologu) - no, potem se greš alternativo, ki je pokazala alergijo na jajca. Ob dideti se je popolnoma pozdravil, po terapiji pa normalo je jajca že več kot pol leta, pa skožo nima več težav - tako da verjamam da je alergija bila, le testi je niso zaznali.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: bioresonanca in uradna medicina
6.8.2008 14:23:46   
Dadi
Tudi mi imamo pozitivne izkušnje z bioresonanco, čeprav sem bila tudi sama skeptična do teh zadev. ko so ugotovili na alergološki ambulanti, da naš pupa nima nobene alregije, smo jo peljali k bioresonanci. Tam je pokazalo cel kup alergij, parkrat smo šli tja in na koncu je naša pupa zgubila vse tiste fleke, nič več je ni srbelo alergija je izginila. user posted image
Smo jo pa pozimi peljali ko je imela od vseh teh pljučnic in antibiotikov dost, da so jo pogledali na bioresonanci in so odkrili da ima otrok glivice v pljučih. Zdravnik jo je pozdravil in od takrat naprej ni imela nobene pljučnice več. Zaenkrat...čakam kaj bo pozimi in jeseni.
Nam je pomagalo, pa še komu drugemu tudi.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: bioresonanca in uradna medicina
6.8.2008 17:12:30   
atanja
Ja tako kot jr mrni zdravnica rekla naše zdravstvo nima dovolj natančnih aparatov da bi zazanali alergije. Je pa tako da ti zdravnica ne bo rekla ja kar pejte se zdravit tja k še ni priznano, ker vam jaz ne morem pomagat... Sej če bi blo mogoče več zdravnikov ki bi se ukvarjali z to boleznijo-pa še s katero bi bli rezultati bolj natančni. Tako pa delajo najboljše akr lahko.. nažalost bolj malo.

Pa saj ni za nič denarja kar koli pogledaš-kaj šele da bi se malo posvetili raziskavam. PAč trenutno je naše zdravstvo na psu...

JAz sem za bioresonanco 1000%. 

PA še to škoduje otoku nič... 

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?