|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sedeč položaj dojenčka
3.3.2005 22:11:44   
Maja&Lana
Zanima me, kdaj približno so vaši zakladki začeli siliti v sedeč položaj, oz. kdaj so se začeli dvigovati, kajti naša Lana bo stara tri mesece in hoče že kar sedeti, mamico pa skrbi, da ni mogoče še malo prezgodaj, da si ne bi kaj poškodovala?
Pozdravčke, Maja:kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sedeč položaj dojenčka
3.3.2005 22:17:25   
Žan Luka
Maja živijo!
Tudi naš Žan Luka se je dvigoval že pri dveh mesecih in je tudi kmalu za tem dosegel, da je bil pokonci:bravo:. Mogoče to res ni dobro za te male hrbteničke, ampak, če ga pa nismo dvignili je bil pa jok. Zda, ko je star 7 mesecev, 1 teden in 5 dni že več kot mesec in pol sedi sam in brez opore:bravo:, pa postal je tudi pravi plezalec, da o hojici sploh ne govorim - postal je pravi mali divjakec!:)-
Lp:sloncek:

(odgovor članu Maja&Lana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sedeč položaj dojenčka
3.3.2005 22:37:26   
Blanka77
Maj, zgleda, da so vse Lane radovedne in hočejo kamlu sedet. Tudi najina Lana je dvigovsls glavo že pri tretjem mesecu, samo jaz je n isem še pustila sedet. To je lahko počela tam okrog 5,5 meseca.

(odgovor članu Maja&Lana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   sedeč položaj dojenčka
4.3.2005 7:40:05   
dory
Otrok se dviguje po svojih sposobnostih..in ce mala Lana ze kaze tole svojo moc,ji mal lahko ze ugodis in jo nosis v mal bolj sedecem polozaju..al pa lezalnicek mal dvignes :)..mi smo pri stirih mesecih tud ze skor sedel...drgac je krical,da je blo groza :)

(odgovor članu Maja&Lana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   sedeč položaj dojenčka
4.3.2005 8:01:04   
kaja11
Mi pri dobrih štirih mesecih v naročju samo še sedimo... drugače je cela drama:hudicek: Ko ga uležem, naredi tako faco " mami jst nisem več dojenček":)-

(odgovor članu Maja&Lana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   sedeč položaj dojenčka
4.3.2005 8:38:27   
sonček2*
V naročju naj bi lahko sedeli že od drgugega meseca, nad čemer sm bla jst zelo presenečena, ampak tako je meni fizioterapevtka rekla. Tut Taja se je začela dvigovat že zelo zgodi, pred drugim mesecem in ni je variante, da bi kr ležala.:)

(odgovor članu Maja&Lana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   sedeč položaj dojenčka
4.3.2005 8:47:05   
Uti
Živjo!

Jaz sem Anžeta pustila v sedečem položaju, ker se je drugače izredno pritoževal. Pri 4,5 mesecih že samostojno sedi, samo sem ter tja, ga malo še ravnotežje muči (predvsem v levo in desno ga še malo zanese), pa tudi pediatrinja naju je pohvalila. Pri treh mesecih sem ga lahko dvignila za rokice, ko je ležal in je normalno zraven dvignil tudi glavo. Mislim, da ni nobenga problema.

LP,
Uti

(odgovor članu Maja&Lana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   sedeč položaj dojenčka
4.3.2005 9:58:41   
Magi*
hoj, od drugega meseca naprej hoče Zarja biti samo še v pokončnem položaju. se pritožuje, glavo gor dviguje, se zvija. ko jo dvignem je pa vsa zadovoljna. tudi ob podiranju kupčka se opre na rokice in drži glavo gor ter jo obrača - opazuje okoli sebe in se smeje. samo jaz jo imam še zelo dobro naslonjeno na moje telo in pazim na glavico, ki nikakor še ni stabilna. "dojenčkov" ležeči položaj v naročju je pri nas dober samo še za dojenje.

(odgovor članu Maja&Lana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   sedeč položaj dojenčka
4.3.2005 11:12:00   
sonček2*
Uti, tvoj Anže je pa na isti dan rojen kot moja Taja:bravo::bravo:

(odgovor članu Maja&Lana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?