|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje ste junijke?
4.3.2005 8:10:15   
inara
Pozdravljene:)-!

Kako je kaj z vami in vašimi trebuščki?Moj trebušček počasi raste, pridobila sem komaj dve kilce in še vedno ne vem otrokovega spola:((.Malo me skrbi, ker imajo v materinski šoli vse že take trebuhe jaz pa ne.Ali je še katera, ki se ni kaj dosti zredila-jaz že malo paničarim.

Ste že ful stvari nakupile? Kdaj imate kaj rok (moj je 8.6.2005).Kakšen voziček boste nabavile glede na to, da rodimo poleti-s košaro ali brez?Ste ga že kupile-katero znamko oziroma model.Predlagajte mi!

Inara in njen:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kje ste junijke?
4.3.2005 9:21:03   
neža76
Ojla,

še ena junika se javlja! Trebušček počasi raste, kile pa kar prehitro grejo gor! Sem pridelala že +6 kg!:zmeden:

Spol tudi že vemo in kot kaže bomo dobili pupiko!!:bravo::bravo::bravo:

Drugače pa v materinsko planiram it prihodnji mesec, imam pa tudi že kar nekaj stvari za :duda:, ki so mi jih posodile prijateljic: nekaj oblekc, posteljico, lupinico, grelec za flaške, črpalko, stolček za hranjenje - vse to imam sposojeno!!:bravo:
Voziček pa moram še nabaviti, pa bom doktorirala!:zmeden:
Moj PDP je 17.6.05 in ne bi kupila vozička s košaro! Rada bi voziček, ki se čist poleže, če bo tri kolesnik se mora prvo kolo obračati, če bo 4 kolesnik pa bi rada da se ročaj premika!! Všeč mi je traxx od haucka, ki ga imajo v Arielu!

Lepo se imejte in javite se še ostale junike!!

Neža in :duda::roza:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kje ste junijke?
4.3.2005 10:52:55   
Inca
Živjo. Tudi jaz sem ena izmed vas. Rok imam 12.6.2005, moj trebuh se mi pa iz dneva v dan zdi večji in večji. Pridelala sem že kar 7kg :zmeden2:.Moja mami se je v celi nosečnosti zredila za toliko, tako da tebe Inara zgleda čaka podobna zgodba :).
Nekaj stvari sem že kupila (previjalno mizico, banjco,...)o vozičku pa tudi še razmišljam. Traxx je tudi meni ful všeč.
Kaj pa cunjice? Ste že kaj kupovale? Jaz se ubadam z vprašanji: katera številka bo primerna, koliko in kakšnih cunjic :zmeden:,... A ti to kaj približno povejo v materinski šoli ali dobiš samo seznam za v porodnišnico?
Lep dan.
Katarina in njen :modri:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kje ste junijke?
4.3.2005 11:22:25   
*maja
Ojla punce :bravo:. Moj trebušček tudi že pridno raste, :duda: tudi pošteno brca. Zredila sem se do zdaj +6 kg :ups:, in sem se kar malo začela kontrolirati kaj in koliko pojem, ker bo drugače kar kriza s temi kilami. No pa se bom že potem ko bom rodila obremenjevala s tem :)-.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kje ste junijke?
4.3.2005 11:23:05   
inara
V materinsko sem šla ta teden prvič.Trajala bo 1 mesec.Dobila sem že vse naslove oziroma teme predavanj.Za fante, ki bi radi bili zraven pri porodu so obvezna le ena predavanja-o porodu.Dobila sem seznam kaj odnesti v porodnišnico, v učilnici so demonstrirane vsebine paketov (A,B,C,D), če se pač za njih odločiš.Moram reč, da so vsebine zelo lepe.

Glede cunjic pa tako:nekaj sem jih že dobila, par sem jih kupila, ampak zdaj bom počakala do zadnjega UZ, da ne bodo vse cunjice zelene, da končno izvemo spol.

Pa pa...

Inara in njen:duda:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kje ste junijke?
7.3.2005 18:58:23   
povhek
Pozdravljena:)-:ups:!

No tudi jaz sem ena izmed vas.No naj ti sporočim, da tudi jazne vem:((:(( otrokovega spola, moj trebušček je majhen(s primerjavo z ostalimi), zredila pa sem se ŽE za 7 kil. ..... a rabiš kakšno kilo ti jo z velikim veseljem posodim!!!

Stvari še nisem nabavila, ker nikoli ne veš kako se lahko obrne.Kakor si že povedala tudi jaz hodim na materinsko šolo, ki se je prejšnji teden začela tako da je kr fajn.Rok imam pa 6.6..

Kar se pa tiče vozička pa mislim ,da košare ne rabiš za poleti,ker bo vroče.Vsekakor pa kupiš tak voziček za katerega naknadno še lahko kupiš košaro v primeru če se boš odločila za naslednjega otroka npr. pozimi.


(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kje ste junijke?
7.3.2005 23:33:24   
frutka_
:nosecka:Sem videla, da se junijke zbirate pa sem malo pokukala. Jaz sem rodila junija lani.

:duda:Imam fantka Filipa in je pravi naviha pobalinček.:duda:

V takem času lani sem se zredila za 4kile,trebušček sem imela bolj majhen, spola nisem vedela (pokazal se je šele proti koncu nosečnosi).

Inara ne skrbi jaz sem se vsega zredila za slabih 10kil pa mi nihče ni rekel nič. Bila sem vedno v sp. meji normale. Rodila sem v SG.

V tem času nisem imela kupljenega ničesar razen vozička. Takšen je: http://www.soncek.si/shop/page/detail/id/137/

Jaz sem imela košaro in se mi je zdela fajn, sploh ker se jo z lahkoto odmontira in je lahko dalje spal, če sva prišla iz sprehoda. Pomembno se mi zdi, da je ležišče ravno, na mojem modelu se da ležišče tudi dvigniti (ko je otrok malo večji in bi gledal ven). Aja, znamka je PegPerego Culla model in sem izredno zadovoljna z njim. Voziček je zelo fajn za voziti, je mahak, ima kar velika kolesa, veliko košaro, ogromno dodatne opreme (dežna prevleka, mreža proti komarjem, dve strehici, dve pregrinjali, zimsko vrečo, marelo za sonce, torbo). Pa sicer tudi nasplošno se mi zdijo PP stvari kvalitetne.

:nosecka:Uživajte :nosecka:nosečke:nosecka: v najlepšem trimesečju!!!

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kje ste junijke?
8.3.2005 10:09:35   
katarina2004
Lep pozdravček vsem,

no pa sem še ena med vami rok imam 16.6.05. Moj trebušček je kar ogromen obseg 104 cm, drugače sem se pa zredila za 6 kg imam pa občutek, da mi je šlo kar vse v trebuh in okoli trebuha. Materinsko šolo že pridno obiskujeva z mojim in sva navdušena saj bo najin prvi in sva željna prav vseh nasvetov, informacij. Spol že vemo-pupika bo!!!!!!Glede stvari imava že sposojen jajček, dobila sem kar nekaj stvari za novorojenčka, glede vozička pa sva tudi že kar nekaj preiskala ampak definitivno so cene v Italiji-Trst,Udine precej nižje kot pri nas in izbira je res pestra,tako, da sva kar malo v dilemi kakšnega bova kupila. Vsak ti drugače svetuje..

zanima me: Še delate ali ste na bolniškah? Jaz še kar delam, čeprav imam občutek, da ni ravno najbolje saj sem konec delavnika samo še za pod tuš in v posteljo.

pozdravček

Katy in mala pupika

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?