|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvič
4.9.2008 9:58:49   
sensi
Živijo,veliko vas berem in za vse,ki še čakate svoje sončke držim,da bi vam uspelo.Midva na dojenčku delava 1 leto,res je da ne živiva skupaj in da se videvama samo za vikende.Kljub vsemu se nama zdi,da bi bil že čas,da nama rata.Zato sem se odločila,da grem danes na pogovor in redni pregled k mojemu ginekologu.Zanima me kakšen je običajen potek prvih pregledov.Na kaj vas je vaš ginekolog najprej napotil.Vztrajala bom,da se nekaj začne dogajat,ker ravno mlada pa tudi več nisma,da bi me poslal kar domov in rekel "gospa,če še čez pol leta nič ne bo pa se pa spet oglasite."
Če ste pripravljene delit svoje iskušnje z mano mi prosim kaj napišite,da mi bo sam potek dogodkov bolj znan.Lep pozdrav 

_____________________________

Upanje umre zadnje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvič
4.9.2008 10:19:34   
~Biba~
na lastni koži še nisem izkusila, kaj me čaka...sem na istem kot ti, el da se še do G nisem spravla; oz. ima gužvo pa me ne sprejme..user posted image

mislim, da ti bo naredila UZ; tvojega poslala na spermiogram; tebi pa predpisala klomifen..mislim da so to začetni koraki. Morda ti bo le predlagala merjenje bazane temperature. kaj te vem..počakajmo kaj bodo druge povedale; ki so to že skoz dale.



(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prvič
4.9.2008 10:38:59   
boob
Jaz sem šla najprej k svoji G, pa mi je dala napotnico za Leonišče. . .tam mi je pa prvič naredila UZ, tam sem dobila napotnico za HSG, moj je moral na spermiogram 2x nato še k andrologu na pregled, jaz sem dobila pa še za pregled hormonou, pa so mi ugotovili da mam kar precej povišano ščitnico, mojemu pa da so plavalčki 'čudne oblike' . . . in zdej čakava za IUI in upava da se bo prej primlo. . no to se je že, sam kot kaže je šlo vse naprej. . .
Je pa od vsakega G odvisno kako začne, oz na katere preiskave te najprej pošle, ti pa kar teži če te nebodo hoteli dat naprej, glede na to da se že trudita 1leto, drgač pa reči da je že let pa pol mim pa še vedno ni nič

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prvič
4.9.2008 10:47:40   
tiana
boob-js mam tud iste problemčke.zanima me sam kje al kaj je ta Leonišče.mene je moja po enem letu poslala v lj.k znani ginekologinji po klomifen pa nč nevem če bodo sledili kakšni pregledi.res pa je da mam probleme ker nimam menstruacije brez tablet...

_____________________________

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prvič
4.9.2008 11:08:14   
boob
Leonišče- klinika za neplodnost. . a tebe je pa poslala sam po klomifen, a ona ti ga pa ni mogla dat.. . . ?

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: prvič
4.9.2008 11:15:54   
ursa30
jaz imam pregled 9.9. pa ti bom takrat lahko bolj točno poročala..lp

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: prvič
4.9.2008 13:45:08   
sensi
Super ste punce,hvalauser posted image user posted image .Vem,da je od vsakega g.odvisno,sam nekega velikega odstopanja od začetnih pregledov pa res ne more bit.Joooj user posted image bomo videli kaj mi bo danes rekel,me že vse neki šraufa.Mogoče je pa z nama vse O.K.in nama dela psiha,pa rabva sam eno potrditev,da sva zdrava,če pa nisva,pa bi rada,da se nekaj dela na tem.Poznam dve moji stranki,ki so jima g.rekli ,da so one ne plodne in je potrebno zdravljenje obe sta se zdravili 4 leta,bili pri vseh možnih zdravnikih in alternativcih,nazadnje še ena 4x in druga 2x na umetni oploditvi,pa nič.No danes pa ima ena po naravni poti že drugega otročka in druga je prav tako po naravni poti že nosečka 8 mesec.Kdo ve mogoče rata tudi kateri od nas,ko bo to najmanj pričakovala.Sam sprostit se je treba,pa kaj za user posted image  ko ne vem kako ,prepričana sem ,da sva sproščena sam zgleda ,da se v nama kuha,da še sama ne vema kaj.No vam jutri poročam,kako in kaj bom zvedela.user posted image  

_____________________________

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: prvič
4.9.2008 15:14:32   
Kicsi
Ojla punce. Jaz grem že drugič na IVF,potekapa takole. Midva nisva mogla zanosit eno leto preden sva se odločila za pregled pri ginekologu. Mene je najprej dal moj osebni G na Klomifen za 3 mesece. Ker ni bilo nič,je mene poslal v levnišče,mojega pa na spermiogram.Ker je bil spermiogram o.k.,so meni najprej naredili HCG in počakali 3 mesece,če bi se kaj zgodilo.Ker ni bilo nič,so mi opravili laparoskopijo,kjer niso našli ničesar.Se pravi z obema je vse o.k. user posted image  .To je bilo pred dvema letoma.Ker niso ničesar našli so moje izvide poslali na komisijo za IVF. Na odgovor sem čakala en mesec (bil je odobren ). Tako sem se naročila na postopek in čakala 6 mesecev na datum. Prvi IVF sem imela letos maja (neuspešen user posted image  ),zdaj septembra pa grem drugič.Sama sebi držim pesti,da bolj uspešno user posted image .

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: prvič
4.9.2008 15:38:42   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: sensi

Sam sprostit se je treba,pa kaj za user posted image  ko ne vem kako ,prepričana sem ,da sva sproščena sam zgleda ,da se v nama kuha,da še sama ne vema kaj.No vam jutri poročam,kako in kaj bom zvedela.user posted image  


Tole sproščanje je tak nateg da glava peče. user posted image  user posted image  Midva se sproščava že dve leti pa tudi očitno še nisva dovolj. user posted image  Če boš šla k specialistu za neplodnost dr Rešu (ima ambulanto v Dravljah), ti bo takoj na prvem pregledu rekel, da je očitno nekaj narobe z vama, če še nista uspela sproducirat otroka. Normalno je, da zanosiš v enem letu!!! No to sva midva slišala. user posted image  Moj je takoj naredil 2 zaporedna spermiograma. Potem ko je bilo to OK, sem takoj dobila Klomifen za 4 mesece, nato napotnico za laparo in histero, zdaj bom pa očitno spet na Klomifenu. Če to ne zaleže, greva čez nekaj mesecev na umetno. Samo za informacijo, pri Rešu se stvari odvijajo veliko hitreje kot na Leonišču.

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: prvič
4.9.2008 17:52:06   
Kicsi
Tudi v levnišču grejo kar hitr stvari ko enkrat opraviš vse preglede. Je pa tko.Moj prvi IVF sem se hotela naročit pri Reschu,pa so mi sestre (februarja ) rekle,da bo za letos kmalu porabil koncesijo in da bom jaz že najverjetneje padla v samoplačniški proces,ki pa žal ni tako poceni,da bi si ga lahko vsak privoščil.
Drugo pa,je bila moja prijateljica pr njemu,ji je zbil moralo do dna,ji naredil 2x IVF (neuspešno ),ji povedal,da ji ne bo nikol ratal,.......Je pa šla v levnišče in ji je z drugim IVF-om ratal.
Tko da mislim,da v levnišču niso za zanemarjat oz.Recsh ni tok boljši od njih. To je moje mnenje user posted image . Mislim pa,da tudi stres velik vpliva na zanositev,pa naj reče kdor koli kar hoče user posted image .
Skratka,veselo naprej.
Pa vsem želim,da bo ratal velik user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: prvič
4.9.2008 17:57:01   
jazzz27
sensi...možnosti je ogromno. Ugibanje kaj ti bo napisala in dala pa je izguba časa. user posted image  Lahko ti bo napisala klomifen, lahko bo tvojega poslala na spermiogram, lahko pa te bo takoj napotila v kako ambulato.

Evo, to je to...nobene znanosti o ugibanjih.

Ti sporoči kako boš uredila!

lp Jazzika

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: prvič
5.9.2008 10:31:27   
sensi
Živijo vsem skupajNaj vam opišem svoj pregled in pogovor z ginekologom.
Preden sem šla na pregled sem še stopila pod tuš,na hiterco spustim vodo po sebi,se obrišem in zagledam na beli brisači rjavo sluzuser posted image Naj vam povem,da sem pred tuširanjem imela oblečeno belo perilo,pa ni bilo niti pikice goruser posted image .No grem do ginekologa,mu vse lepo razložim,povem,se spravim na stol in glede na količino iscedka-sluzi najprej sploh ni vedel,če mi bo lahko vzel bris.No pa mu je le ratalo in pravi da sem glih na sredini ciklusa in da za enkrat ne bi komentiral tega iscedka,če se pa do konc tedna ne ustavi se naj pa vrnem na pregled.Vaginalnega UZ pa mi ravno zaradi iscedka ni mogel naredit.Zmenila sva se,da če še ne bo do oktoberske menstruacije nič se naj oglasim in me bo dal naprej.
user posted image  Kaj za en vrag pa pomni ta sluz pa nimam pojma,je pa res,da danes ni ne duha ne sluha od nje.Z user posted image  sva spala skupaj v nedeljo,v torek zvečer me je pa eno parkrat špiknilo po jajčniku,da sem kr trznila.Joooj saj si sploh ne upam pomislit,da je pa mogoče to vgnezditev???Nič bo treba počakat do 22.09.Je imela katera podobno iskušnjo?
Pa hvala vam za podeljene iskušnjeuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?