|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
8.3.2005 8:37:02   
CIPRESA
Ker prej nisem mogla do računalnika, se oglašam danes - kako vam gre?

Mene non stop bolijo spodnje kosti od križa navzdol, tko da včasih se poberem iz stola kot bi gledal kakšno staro mamo. Trebuh vstrajno raste, vago sovražim že na daleč (+4KG), komaj pa čakam na morfologijo ki jo imam v ponedeljek 14.03. da vidim našo malo pikico, ki vstrajno že brca. Prej sem čutila samo mehurčke, sedaj pa na vsake toliko časa še kot bi me nekdo brcnil od znotraj (kaj še bo??)

Aja pa še to do računalnika nisem mogla najprej zaradi tragične nesreče, ki se je zgodila v našem sorodstvu, pa saj je bilo slišati povsod (na kraju Brnik -Mengeš), da sta v nesreči umrla dva otroka, to sta bila otroka mojega bratranca, moja teta in stric(njuna dedek in babica) pa še vedno ležita v komi v Kliničnem centru v LJ). Naša življenja so v četrtek popoldne zastala in šele sedaj se počasi vračamo nazaj k svojim opravkom.
Ne morem vam povedati kako prestajata to moj bratranec in njena žena-umrla sta jima oba otroka.

LP CIPRESA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
8.3.2005 8:56:24   
Meceno
Hojla , upam da se bo pri vašem sorodstvu na ta tragični dogodek sčasoma umiril , sigurno pa bodo posledice večne , ker da dva otroka izgubiš mora biti res hudo:(:(:( , nimam več besed :(
Sicer RR tudi nekaj nagaja in nisi veliko zamudila , se je v petek sesul .
Do danes sem pridelala +5kg, sem v 21.tednu , pa tudi ne maram vage , ker se mi zdi da malo preveč narašča :zmeden2:.
Morfološki pregled imam 17.3., moram pa napisat da :duda: še ni tako divja čez dan , niti ponoči še ne ,vedno jo čutim samo če ležim na hrbtu in dam roko na trebuh .
V glavnem čakamo in vstajno se prebližujemo juliju :bravo::bravo::bravo:

Pobožajte svoje trebuščke :nosecka::nosecka::nosecka:

Lp Meceno + :duda:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
8.3.2005 9:51:53   
rouzi
groza. ubogi starši. upam da ni to tudi nate preveč vplivalo. takšna nesreča prizadane vsakega.

ja, ne govorta o kilah. ne grem več gor. na vago mislim. danes sem se tehtala, pa sem tudi spet eno kilco težja. torej +4,5.

otročiček brca, da ne morem verjet. samo je že velik za en teden naprej.


s.:nosecka:&:duda:20t4/7

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
8.3.2005 9:53:19   
b.j.n.
cipresa, grozno tole o nesreci. Si ne znam predstavljati, kako mora biti za starse. Kaj pa se je pravzaprav zgodilo? Kdo je bil krvi?

Drugace pa tudi moje kile vztrajno narascajo, vagati se niti nocem vec, raje bolj vztrajno telovadim. Poskusam vsaj kondicijo ohranjat; tudi mene bolijo kosti med nogami in ce lezim, se pobiram kot bi mela sto kg. Kaj sele bo, si mislim. Bebica enkrat vztrajno brca, potem je pa dva dni niti ne cutim.

trebuh raste, zdej ze vsi vidijo, da se nisem samo nemarno zredila, ampak, da pricakujeva otrocicka. Dobila sva pa tudi prvo darilo, enga pajacka 56 stevilko. Ker je plisast, me skrbi da ne bo prisel v postev sredi julija,ker napovedujejo tropske vremenske razmere. Punce, a bomo prestale zadnje mesece?



(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
8.3.2005 10:22:29   
Joni
Moje sožalje tvojemu bratrancu in ženi, CIPRESA! Naj jima bo življenje vseeno lepo, da ne obupata, čeprav si groze takih dogodkov ne znamo niti v sanjah predstavljati, dokler te ne doletijo!

Sama sem kar zadovoljna, da se nisem preveč zredila + 4 kg! Sem pa v soboto kupila prvo zadevico za bebija - lupinico, Maxi cosi cabrio! Da ga bomo lahko pripeljali iz bolnice! Jutri imam morfologijo in komaj čakam. Učim se za izpit in me malo dajejo živčki, ker mi misli ves čas uhajajo k dojenčku in se težje zberem - pa še predmet je tako nezanimiv, da umiram zraven!

Konec marca greva z dragim v Avstrijo - pa ne veva, kam it, kakšna se vam je zdela izbira v Celovcu, kaj pa Gradec? Boste (ste) tam kupovale tudi posteljico, pa posteljnino?

No, če ima katera ideja, kam it - na plano z njimi!

Sem pa vesela, da ringaraja spet dela, sem vsak dan čekirala in potem bila :((!

Joni:nosecka: 20t 6/7


(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
8.3.2005 10:38:58   
Zala01
Cipresa žal mi je za tvoja bratranca-sem prebrala v časopisu in mi je bilo res ful hudo,taka biserčka sta zgledala!
Drugače se tud jst veselo širim,čeprav se mi zdi,da se mi je trebuh glih zdaj v 21. tednu nekako ustavil rasti.Pridelala nisem še nobene strije,čeprav sem se zredila za 4 kg-pa me je sestra pri ginekologu vzadnjič kregala.Ma naj gre nekam!Ta malo že čutim kake tri tedne,vedno bolj se mi zdi,da postaja živahna.Komaj čakam,da jo primem v naročje,ampak kaj ,ko pa je julij še tako daleč.:(
No,uživajte z vašimi pikicami v trebuščkih,pa pejte na kak sprehod v tem sončku.
čau, janja

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
8.3.2005 10:46:40   
Dari

Tudi moje sožalje :((

Danes sem bla na morfologiji in kot zgleda pričakujemo zdravo punčko, ki pridno brca :bravo: Se pa tudi naša mala kakšen dan malo potuhne in dela mamici skrbi ;) Sicer pa sem do danes pridelala 5kg :ups: in upam da se ne bom vsak teden zredila za 1kg :zmeden:
Včeraj smo že kupili voziček, ABC design, luštkan da je joj in v nedeljo greva po košek (še tisi v katerem sem spala jaz) in ati je včeraj kupil en body :love:

Me pa zadnje dni kot nekaj peče v želodcu in včasih imam občutek kot bi naredila miljon trebušnjakov (me kot pečejo trebušne mišice) A je to raztezanje?

LP, božajte rastoče trebuščke

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
8.3.2005 10:53:48   
Grascakinja
Tudi jaz bi rada izrazila iskreno sožalje - v četrtek sem bila ravno na urgenci, ko so se zdravniki borili za življenji malih sončkov... kako grozno... Upam, da se bosta njuna stara starša čim prej vrnila med vas. Želim vam čim več družinske ljubezni, podpore in solz. Mala dva pa naj čuvajo angelčki.

Sicer pa jaz v 23 tednu hodim okol kot trodelna omara :zmeden: (poglejte si album), kaka bom šele pol? Vse je šlo v trebuh (+4 kg), no če sem čist iskrena, nekaj tud na zadnjo plat :ups:, ampak tam ne vidim :)-.
Naša mala gimnastičarka :duda: (ni stoprocentno) pa tako razgraja :sloncek:, da če se uležem na hrbet, se mi delajo izbokline povsod, kamor brcne. Imam cele valove po trebuhu. Sploh fajn je, ko me v mehur brcne :)-... moram vzrajat pri Keglovih vajah, če ne bo mokrote še pa še...:(( Veselo zbrca tudi vse ostale, ginekologinjo v sondo od UZ, ko so nas z urgence poslali v porodnišnico zaradi padca, je zbrcala CTG in dohtarja, ki me je pregledal... AMPAK, ko da pa ati roko gor, je pa pridna ko angleček :angel: Jojojoj...

Julijke, ali se vam še kaj posebej lušta po hrani :torta:? Jaz sem v začetku navalila na Zdenka sirčke, zdaj mi pa nič posebej ne paše. Razen včasih višnjev kompot.

Mirno nosečnost vsem pa lepo bušije božajte!
Aja, pa ena :rozica: vsem za 8. marec!!!!

Pupa

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
8.3.2005 10:54:30   
lana 5
Cipresa ni besed, ki bi lahko opisale tako velike žalosti.Zato na tako hudo tragedijo lahko samo potočimo :((:((:(( in se objamemo.

:duda: je ta teden začelo tranirati nogomet in zvečer je prav napadalen:):)-. O tehtnici rajši ne govorim, tehtam se samo na pregledu in moram reč da me prav zanima koliko bo pokazalo? Trebuh mi je zrastel na veliko, pravi moj, da se boji kaj bo na koncu. Ga skrbi da ne bom počila:)-:)-:)-
No mi smo nekaj kompletkov že kupili, vožiček imamo tudi že,na večji naku pa se bomo odpravili konec marca v Celovec.

Joni mi bomo šli v KIKO, TOYSRU.., H&M
V petek imam morfologijo in komaj čakam da vidim našega pikca.

Veš Joni te pa čisto zastopim da se ne moreš ućit, sem bila jaz pred enim mesecem na istem. Ampak saj bo šlo. Jutri imam izpit iz kirurgije, pri dr Trilerju, pa vas prosim če malo podržite pestke za mene. HVALA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE
8.3.2005 11:03:46   
Joni
Lana 5, držim pesti, da bo jutri vse šlo kot po maslu!:pujs::pujs::pujs:

Joni:metulj:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE
8.3.2005 12:23:53   
pravljica
joj cipresa, jaz še slikic nisem mogla pogledat, ker bi se zjokala zraven...to mi pa res pride do živega...boga šele babi pa dedi :((

jaz sem pa danes z morfologije...zdaj pa razumem zakaj ene spola ne veste...moja G se ni nič potrudila, da bi kaj videla...je pač redni pregled in ni časa...še dobro da sem bila v črnučah...tam smo se pa 3x potrudli da je blo ziher :)-
grem v ponedeljek še enkrat, ker srčka ni videla tako kot bi ga mogla...itak da je vse ok, ampak ni se dovolj dobro videl

kg že +5...jao meni! brcamo skozi cel dan (so mi obe G na UZ rekle, da je zelo živ ;))...se že kar ustrašim, če ga ne čutim pol urce...od hrane pa samo da je čokolada...še s kosilom bi jo menjala :)-

quinnija že imamo, nekaj cotk tudi (smo začeli s št 42 8))...košaro in cabria še iščem...posteljico pa imamo od prej, pa je prevelika...bo treba po novo ali pa to skrajšat :zmeden:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJKE
8.3.2005 13:09:06   
Vrtnica1
Pozdravljene, julijke!
Jaz sem imela morfologijo včeraj in sem izvedela, da bo :modri:. Sem tako vesela :bravo:. Tudi, če bi bila punčka, bi bila zelo vesela. AMpak kar nekako že ves čas čutim, da bo fantek. Imamo tudi že ime izbrano.
Ati je bil zraven in je bil tako vesel, še danes je čisto pod vtisi.
Brca naš fant že kar krepko, ga v bistvu že zelo dolgo čutim.
Kar se pa tiče kilogramov, sem jih pa jaz očitno največ pridelala: kar 10, grdo, ni kaj. Zdaj se moram pa mal v roke vzet, da ne bom več vsega, kar vidim, tudi pojedla :)-
Pridne bodite in pazite nase in na svoje :duda:
Cipresa, za tvojo družino pa veliko :angel:, da vam bodo v pomoč.
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJKE
8.3.2005 13:47:14   
Romcka
Draga cipresa...tok hudo je bilo slisat tole...clovek sploh ne ve kaj bi rekel..tako ne more nc pomagat...smo pa v mislih z vami...
R

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJKE
8.3.2005 14:14:59   
CIPRESA
Joj punce, saj vas nisem hotela spravit v slabo voljo, samo taka je pač usoda. Ta dva angelčka pa sem dala tudi v album, ker sta bila na moji poroki tako vesela in živahna.

Zdaj samo upam in mislim na stričkota in tetico, da bi bilo z njima vse O.K.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJKE
8.3.2005 14:48:02   
Tada
Ojla!

Upam, da bosta mala angelčka:angel: čuvala svoja starša in tudi babico in dedka. Meni je zelo hudo:((, ker vem kaj pomeni izgubiti otroka. Upam, da bosta starša skupaj zmogla preživeti to žalost;.....
Želim pa, da babica in dedek čimprej okrevata,.... (čeprav bi jaz rajši umrla, če bi se to zgodilo meni).

lep dan in čuvaj svojega otročka


(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJKE
8.3.2005 14:48:43   
Anonimen
Cipresa, evo :rozica: za tvoje domače!

Joni, midva bova šla v Gradec v Ikeo po posteljico (30 EUR), previjalno bomo pa improvizirali z dovolj visokim predalnikom (ugledala sva enega višine 100cm za 75 EUR).

Drugač je pa pri meni vse okej, pridno brcamo, morfo za nami - vse okej :bravo:

Sicer sem pa tko odprla novo temo :ups:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJKE
8.3.2005 15:43:20   
PBJ
CIPRESA, vem da ni mogoče najti besed v tolažbo ob izgubi otroka in vem da vso sorodstvo trpi skupaj s staršema...Želim vam čim več moči v teh težkih dneh:rozica::rozica::rozica:

Tudi pri nas :duda:pridno brca, včasih se mi zdi, da kar skače:bravo::bravo:
Jutri končujem 22. teden, naslednji četrtek pa imamo morfologijo in kooooooooooooomaj čakam..pa možek tudi.
Teža mi je porastla za skoraj 2 kg, koliko pa še bo pa ????
Včeraj sem tudi jaz kupila nekaj za našega:duda: 3 lepe slinčke in trojne nogavičke...saj jih bo julija tudi rabil:).No in potem sem doma sedla na sedežno in skoraj eno uro občudovala, kaj sem kupila....mož se mi je nežno smejal. Sicer pa nameravam kaj več kupiti v aprilu...dosti stvari sem pa tudi dobila od moževe sestre, moram samo oprati.
Moram končati, ker me luuuulat (mali skače po mehurju);)
LP vsem

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?