|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čutiš ali ne????????
29.3.2005 12:33:40   
Tricia
Lep pozdrav vsem :nosecka:
Zanima me, če se čuti kdaj se ti odpira maternični vrat. Ker sem na bolovanju ker mi popušča maternično ustje me skrbi kaj je to kar občutim na tem delu - na koncu nožnice. To se mi pojavi nekajkrat na dan in traja po par sekund. Enkrat je hitro konec, enkrat pa se pojavi večkrat po par sekund. Občutek je tak kot da bi nekaj pritiskalo dol in raztegovalo nožnico. To ne boli, je pa zelo zelo neprijetno. Tudi kakih krčev še nimam in sem drugače vredu, zato se mi zdi res čudno.
Ali je možno, da čutim le glavico mojega :duda: ko se obrača v trebuščku? :ups: Danes sem v 34t+6.
Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čutiš ali ne????????
29.3.2005 19:53:31   
Rozalija
Jaz nisem čutila, pa tudi med samim porodom ne. Me je pa proti koncu nosečnosti včasih v nožnici špiknilo....

Lahko da se ti je otroček spustil nižje in to ti pritiska navzdol... oz tako pozno je že dojenček tako težek, da itak tišči dol. Če pa ti popušča mat.ustje, pa lahko da ti to bolj intenzivno čutiš... tako da čimveč počivaj in omeni to G na pregledu.

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?