|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdravstveni vodnik za otroke
11.3.2005 15:57:50   
Pikabu
Mene pa zanima, če imate doma kakšno knjigo, kjer so opisane bolezni oz. zdravstveni vodnik. A jo imate samo za otroke, mogoče kar družinskega? Mi bi radi nekaj od tega imeli, pa nimam pojma, kaj sploh obstaja, pa kaj se bolj splača. Posebej za otroke, ali je dovolj, če bi imeli družinskega. Naša mami vem, da ima enega, samo je že starejše letnice, tako da sploh ne vem, če jo še kje imajo, pa tudi otroške bolezni so le del cele knjige. Je družinski.

Hvala za vsak nasvet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zdravstveni vodnik za otroke
11.3.2005 16:14:27   
rozi81
Slišala sem da je baje zelo dobra knjiga od Penelope Leach OTROK od ROJSTVA do ŠOLE. Tam notri imaš baje vse napisano tudi kar se bolezni tiče.
Je svetovna uspešnica in pa že 5. izdaja.

Notri je pa vse od bolezni, razvoja... Pa ne vem kaj še paše pod to.

Pojdi v kakšno knjigarno in jo malo prelistaj mogoče je pa v redu.


Upam da nism preveč zakomplicirala in da ti je kaj v pomoč.


LP S

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zdravstveni vodnik za otroke
11.3.2005 20:27:20   
puncica
Mi imamo vodnik Otroške bolezni, se mi zdi super. Bi pa kupila tistega od mladinske knjige Zdravnstveni vodnik, ko je poleg otroških tud druga noter napisan.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zdravstveni vodnik za otroke
12.3.2005 11:44:07   
bini
Joj samo ne kupovat te knjige od P. Leach :hudicek::hudicek:... jaz sem si jo zaželela, ker sem tud kao same dobre stvari slišala.. in so nama jo starši kupili ob rojstvu vnukinje... no, knjiga je še kar, če totalno podpiraš permisiven način vzgoje in ti je to edina opcija - jaz se z njenimi teorijami večinoma ne strinjam..
glede bolezni, razvoja... ja, tud to je še kar,ampak samo če knjigo bereš od začetka do konca .. kazalo je totalno neuporabno, polovico pojmov ki jih želim pogledati enostavno ni... tako da pri nas je knjiga v kotu, ker naju je z možem zelo razočarala...
zdaj si sposojam knjige iz knjižnice in ko bom našla kakšno pametno si jo bom kupila..jih je kar nekaj, sam so tako drage...:hudicek:
če pa si katera kljub kritiki želi skritizirano knjigo, ji jo z veseljem prodam po polovični ceni - pa mi pište na privat, čeprav dvomim da se kdo najde, ko sem jo pa tko popljuvala zdej..:)-! :sloncek::sloncek:

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?