|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bebesounds in utrip srčka
23.9.2008 21:32:47   
aleja
Punce, lepo vas prosim za pomoč!

In sicer se že več kot dva tedna trudim najti bitje srčka z Bebesounds-om iz Toysrus-a. Srček mu bije, ker sem v tem času imela pregled plus še nuhalno in je vse ok. Sama pa nikakor ne najdem. Sem 12t 4/7. Ko poslušam, oz.iščem, slišim svoj srček, slišim, kako se mi v črevesju pretaka in občasno kot neko glasno ropotanje. In medtem ko poslušam pod trebuhom svoj srček, se mi vmes zazdi, da zaslišim malo hitrejše bitje, ki pa hitro izgine, tu pa tam pa se zasliši nekaj močno glasnega, kot bi mi kdo udaril po slušalki. Prosim vas, pomagajte mi, ker sem že preizkusila vse možno. Mazanje z oljem, poslušanje na tešče, poln trebuh, 3 ure po jedi, zjutraj, zvečer,desno, levo, zgoraj, spodaj...

Hvala za vsa pojasnila pa lep pozdrav, aleja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bebesounds in utrip srčka
23.9.2008 21:41:30   
glen
Jaz imam sicer Angel saund iz BC,ampak sem prvič slišala srček po 14 ted.pa sem poskušala že od 10 ted, tudi po pol ure sem iskala in ga nisem slišala.
Počakaj še dva tri ted.

(odgovor članu aleja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bebesounds in utrip srčka
23.9.2008 21:54:52   
aleja
Hvala glen, si me malo potolažila...mi pa se zdi čudno ko berem da so nekatere slišale že v 8,9 tednu user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bebesounds in utrip srčka
23.9.2008 21:58:10   
Polynesia
Jaz sem slišala srček nekje v 13.tednu, pa še takrat sem ga iskala toooooolk dolgo k nora.
Tko da vztrajaj, pa išči čisto pod sramno kostjo, na začetku boš nekaj časa le tam slišala srčka, ker je maternica še zelo nizko.
Pa jaz sem uporabljala v lekarni kupljen gel za ultrazvočne preiskave.

(odgovor članu aleja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bebesounds in utrip srčka
23.9.2008 22:19:00   
glen
Jaz tudi uporabljam gel za ultrazvočne preiskave,kupljen v lekarni (stane niti 2 eu).
Od začetka ga uporabljam, pa sem do dobrega 14 ted. zaman iskala-poslušala srček ker ga nisem slišala,pa sem res tudi po več kot pol ure iskala.


(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bebesounds in utrip srčka
24.9.2008 8:01:55   
bskrle
Mislim,da si delaš preveč nepotrebnih skrbi.
Otroka pri tej starosti, ko ima težo 100 g čokolade težko odkriti.Kaj šele srček.
Sama sem za naravno nosečnost, brez nepotrebnih pregledov, preiskav, aparatov, ki te naredijo le še bolj živčne. Sem noseča 4ič, en pregled na mesec mi zadošča.
Umiri se in daj aparat za  14 dni še v omaro.


(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bebesounds in utrip srčka
24.9.2008 8:14:09   
Anonimen
Jaz sem po dolgem iskanju našla srček v 12. tednu in sicer čisto spodaj pri sramni kosti. Sem ga pa res dolgo iskala in se po mm premikala levo/desno. Za boljšo prevodnost sem uporabljala kar olje, sem imela tudi ta gel za UZ, pa sem z oljem boljše slišala. Pa tudi ko sem ga enrat našla, ga včasih nasljednjič nisem - odvisno kako je bil obrnjen. Če ga nikakor ne slišiš, lepo počakaj še teden ali dva, pa ga boš zagotovo našla. Na začetku se ga tudi zelo tiho sliši, zato je dosti boljše, če uporabiš kakšne druge, boljše slušalke, kot tiste ki so priložene (pri meni se je na navadne slušalke, ki jih imam za mp3 player dosti boljše slišalo, kot na tistih, priloženih poleg Angelsounds). Vendar pa pazi, da si ne nareidiš naprave preveč naglas, najbolje da imaš nekje na sredini glasnost, ker drugače ga še bolj ne slišiš, ker vse šumi.
Kar se tiče tistega, ko slišiš, kot da ti je nekaj udarilo v mikrofon, so pa najbrž kar gibi tvojega user posted image . Vsaj pri meni se je tako slišalo. user posted image

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Bebesounds in utrip srčka
24.9.2008 13:53:31   
april09
bebesound je sranje,za v smeti. slisis vse ostalo, bog ne daj, da je kak sum. je cist nekaj druzga kot AS, BS ima opno, ne rabis nic mazat kot pri AS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Bebesounds in utrip srčka
24.9.2008 18:42:54   
Anonimen
Z Bebesound sem poslušala srček pri 17-ih tednih in se ni nič slišalo....glede na to da sem čutila že nore brcike, ki so mi krajšale čas me je čudilo, kako da nič ne slišim z Bebesound. Potem pa sem izvedela od kolegic, ki so malo preučile navodila za uporabo in ugotovile, da se pri bebesoundu sliši utrip šele v zadnji tretjini nosečnosti...Zato nič ne skrbi in raje pozabi na ta aparatek in se raje prepusti drugim nosečniškim radostim.

Pa veselo user posted image  ti želim.

(odgovor članu aleja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Bebesounds in utrip srčka
24.9.2008 21:17:31   
aleja
Hvala vam punce, res si nisem mislila, da so med temi aparati takšne razlike....sem mislila, da so samo v ceni razlike. Bom pa pač poslušala, kako se kobaca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?