|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lupinica za jane slalom
28.10.2008 9:31:10   
Jagodka27
Živjo!

Sem nova tukaj in imam eno vprašanje.
Imam hčerkico, ki je bila pred kratkim stara 2 leti (24. oktober), mi pa smo naročili še enega člana, da ji ne bo dolgčas user posted image !

Pred dvemi leti (2006) sva kupila voziček Jane Slalom (ne "pro", samo Jane Slalom), ki je še danes super, razen tiste fiksne zavore zadaj, ki sem in tja malo ropota. V glavnem, rada bi ta voziček uporabljala tudi za naslednjega user posted image , vendar bi imela tokrat tudi lupinico. Pri tem vozičku sva namreč dobila športni del in košaro Matrix, ki je super, vendar zelo težka za nošenje, sploh pa takoj po rojstvu, ko nisi ravno pri najboljših močeh...

Ali katera ve kje bi dobila takšno lupinico za na ta voziček, ki ima drugačne nastavke kot tisti z oznako "pro" na koncu? Ali morda na ta voziček paše kakšna druga, čisto "leva" firma lupnice?

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lupinica za jane slalom
28.10.2008 22:00:36   
ajdaN
Nove po mojem ne boš več dobila. Če ti kaj pomaga imamo mi eno rabljeno v uni oranžno sivi kombinaciji. Sicer sem jo mislila prodajat skupaj z dvojnim vozičkom, če bi jo pa imela, se pa oglasi, pa se mogoče kaj zmeniva.

Drugač pa na voz ne paše nobena druga lupinica, vsaj fiksno ne. Mi smo za silo kombinirali z MC - tako da sem jo "zataknila" na športni del.

< Sporočilo je popravil ajdaN -- 28.10.2008 22:01:57 >

(odgovor članu Jagodka27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: lupinica za jane slalom
29.10.2008 18:51:23   
katarinas
Kolegica je ravno tako iskala lupinico za toliko star voziček, kot ga imaš ti, se pravi Jane slalom. Problem je v tem, ker ima drugačne nastavke. Lupinico je našla v Pikapolonici, povprašaj, mogoče imajo kaj na zalogi.user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Dr. Pušenjak: Cepljenje nosečnic
Z dr. Stankom Pušenjakom smo se pogovarjali o cepljenju nosečnic - kdaj in za koga se priporoča.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?