|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bruhanje
23.10.2008 21:26:24   
andrejka75
Pozdravljene!

Včeraj proti večeru je moj 15 mesečnik zelo bruhal. Za kosilo sem mu pripravila makarone, popldne za malico pa je imel 2 mala jogurta fruchtwerga. Čez nekaj časa je bil žejen zato sem mu dala vodo, potem pa kar naenkrat, kot da bi se mu zaletelo, začel je jokat in kašljat in potem še bruhat. Potem je malo podremal in spet bruhal, čez nekaj časa sem mu ponudila malo čaja in je revček spet vse zbruhal. Vročine ni imel, tudi drugače je živahen. Predvidevala sem da je bil kriv jogurt. Potem pa se je zadeva danes zvečer ponovila ( ko sva pojedla grisolino sem ga še umila in spet je začel nenavadno jokat, tako kot včeraj in potem spet zelo bruhal). Trenutno spi, predvidevam da se bo čez nekaj časa zbudil, ker bo žejen. Sem že čisto zaskrbljena ker nikoli nismo imeli težav z bruhanjem pa tudi jedel je zelo rad. Ali je možno, da mu ne odgovarja čaj, ki ga res kar precej spije? Tudi danes nima vročine? Mislim, da bom jutri poklicala, pediatra da seprideva pokazat. A je imela katera podobne težave?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bruhanje
23.10.2008 21:44:03   
biga
Mislim, da je prav, da se gresta pokazat pediatru. Zdaj razsajajo različne viroze in lahko, da ima kako črevesno oz. trebušno. Moj 17-mesečnik je pred časom bruhal zaradi kašlja, ki pogosto povzroči bruhanje. Po moje ni zaradi čaja ali česa, kar je pojedel, prej bi rekla, da gre za kako virozo. Tako da se pejte čim prej pokazat, da boste mirni.

(odgovor članu andrejka75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bruhanje
23.10.2008 22:08:14   
kaya2007
nam se je nekaj podobnega zgodilo 2x do zdaj, prvič smo šli celo v bolnico, ker nismo vedeli kaj je (je istočasno tudi padla)..in tudi oni niso pogruntali kaj je (se tudi niso preveč trudili, tam pač opazujejo in preprečujejo dehidracijio), je bila pa na infuziji kakšen dan. drugič nisem več panicirala in se je izkazalo, da je bila spet viroza, ker sem potem še jaz bruhala kakšen dan.
v glavnem, pazi, da ne dehidrira, tekočino dajaj po žličkah in ne preveč. fino je kakšna juhica s korenjem (kalij, ki se izloča z bruhanjem), ali pa vsaj kakšen čaj, voda.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bruhanje
23.10.2008 23:27:25   
sandra85
revčekuser posted image ...pejta se pokazat

pa srečnouser posted image


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bruhanje
29.10.2008 12:22:21   
MiaSophia
Živjo,

tudi naša malčica je danes bruhala, najprej dvakrat samo sluz, kasneje, ko je pojedla kos kruha in spila metin čaj (nesladkan), pa je vse vrgla ven. Šli sva k zdravnici, ki nama je predlagala bolnico (infuzijo), ker je tolk bruhala (4, 5x)...Poskusila bom doma rešit, al pač ne???? Kaj naj nardim, HELP user posted image  Vročine nima, pa tudi driske ne. Je pa imela vnetje ušesa, pa prehlad, vrtec varjanta pač...

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?
Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
BLOG: Zakaj so pomembni družinski običaji?
Nekatere družinske navade in običaji se oblikujejo same po sebi. Lahko pa se odločimo in zavestno v svoja življenja vpel...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?