|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brez apetita
30.10.2008 12:44:20   
daisyb
Živjo,

se prvič oglašam v tem forumu saj sem tudi prvič na tej poti. Pred tednom dni sem opravila clear blue in je pokazal en velik plus. ginekologinjo mam pa za martinovo. prejšen teden sem bila non stop lačna, sedaj pa se mi zdi, da nimam več apetita. ali je to normalno, al je kaj narobe? kdaj pa je vam po navadi postalo slabo? jaz se zaenkar počutim prav fajn, nič mi ni slabo...samo napeta sem za znoret.

ali ve kdo, če je možno, da pride do SS brez nobenih znakov?

lp,

daisy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brez apetita
30.10.2008 13:22:52   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: daisyb

Živjo,

se prvič oglašam v tem forumu saj sem tudi prvič na tej poti. Pred tednom dni sem opravila clear blue in je pokazal en velik plus. ginekologinjo mam pa za martinovo.

prejšen teden sem bila non stop lačna, sedaj pa se mi zdi, da nimam več apetita. ali je to normalno, al je kaj narobe? jaz imam že celo nosečnost teden ko sem full lačna, pa teden, ko komaj kaj pojem. potem je obdobje, ki bi jedla samo določeno hrano, ki mi potem naslednji teden že smrdi.

kdaj pa je vam po navadi postalo slabo? jaz se zaenkar počutim prav fajn, nič mi ni slabo...samo napeta sem za znoret. meni ni nikoli bilo slabo, počutila sem se fajn, napihnjena sem bila pa takoj, že pri treh mesecih nisem več zapela gumba na hlačah.

ali ve kdo, če je možno, da pride do SS brez nobenih znakov?

lp,

daisy

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: brez apetita
30.10.2008 13:29:19   
dana
Glede SS ti žal ne znam povedat.

Kar se pa apetita in slabosti tiče pa:
slabost je pri meni nastopila že okrog 8. tedna in je trajala do okvirno 16. tedna. Takrat mi tudi ni pasalo jesti. Hujšala ravno nisem, zredila se pa tud nisem.
Zdaj ko sem pa v 20. tednu imam pa fajn apetit, tako da bi nonstop nekaj jedla.

Vse bo še prišlo, boš videlauser posted image .

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: brez apetita
30.10.2008 15:21:36   
bjondi
Ne razumem čist zakaj te skrbi za SS...
Čim manj imej v glavi takšne zadeve,ki si jih ne želiš ,
da bi do njih prišlo...

Glede apetita pa sem ga tudi jaz imela za znoret+sline v 5 tednu,
sedaj pa se zadeva malo umirja...

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: brez apetita
30.10.2008 19:41:56   
daisyb
živjo!

Saj se ne lih tako zelo obremenjujem, vendar strahovi so prisiotni....o tem sem študirala, ker sem se danes res zbudila čisto ok, brez nikakršnih znakov nosečnosti, kot, da ne bi bilo nič. in po vrhu mi res ne gre za jesti..se moram prav prisilit...

se pravi, da je čisto normalno, če nimam apetita? jaz sem drugače ena tistih, ki že itak zelo malo pojejo...in se mal sprašujem koliko moram sedaj kaj pojesti. jem pa res vse razen zelenjave. a je še katera, ki ne je v nosečnosti zelenjave in jue vse ok? jemljem pa elevit tablete že dva meseca, se pravi že pred nosečnostjo.

lp,

daisy

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: brez apetita
30.10.2008 20:11:24   
daisyb
ojla,

jaz sem že sedaj tako napeta, da bom mogla kmalu zamenjat garderobo, haha! pa mislim, da sem šele v 7 tednu. najbrž pa, da je moj trebušček večji samo zaradi občutka napihnjenosti in občasnih krčev.

pred enim tednom sem tudi jaz bila non stop lačna..danes pa komaj kaj spravim vase.

zanima me kaj pa glede tekočine..jaz že nasploh pijem zelo malo, sedaj pa ne vem, če pridem na liter dnevno. a bi mogla več piti? pila bi pa same sokove, ker po vodi mi ni dobro v želodcu.

lp,

daisy

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: brez apetita
30.10.2008 20:30:01   
birdy
Gledep pitja ti pa priporočam da začneš več pit. Pa ne zarad bebija, ampak zarad sebe. Tud pri prebavi in napihnjenosti ti bo pomagal. Probi pit pa kak nesladkan čaj, pa kasnej probi it na vodo. Jst sem včas tud ful mal pila, zdej sem se pa navadla da precej spijem tekom dneva in to vode in je res super. Ti ful fali tekočina kadar premal spiješ pol k se navadiš.

_____________________________

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010


(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: brez apetita
30.10.2008 21:32:41   
uršika***
Punči, nikar ne skrbi. Da nimaš apetita je normalna stvar. Jaz sem prve tri mesece jedla kruh, juho, jogurt, mleko pa sir. To je bilo na mojem jedilniku, ker mi je vse ostalo smrdelo. Le navadi seuser posted image
Je pa boljše, da ti ne paše jest, kot pa da bi že zdaj imela volčji tek- taga bo še kasneje dostiuser posted image  in verjemi da tudi dodatnih kilogramov. Želim ti čimmanj user posted image user posted image user posted image  in da ti prvi trije meseci hitro minejo. Jaz imam še dva meseca pred sabo in verjemi, da se je moj tek že zeloooo popraviluser posted image user posted image user posted image  - in tudi 10 kg sem že pridelalauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: brez apetita
30.10.2008 21:36:19   
uršika***
Ja, napihnjenost pa zaprtje boš pa najlažje rešila z dovolj vode. Da se blato dovolj zmehča in da boš lažje odvajala. Tako da si kar pripravi dopoldne 1 l vode, se potrudi in ga spij, isto pa naredi še popoldan. Pa poizkusi s kozarcem Donata zjutraj.
Lp

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: brez apetita
30.10.2008 21:53:37   
daisyb
oj,

pol se pravi, da mi ni treba lih pretiravat s hrano? prej sem sicer jela kar zdravo..ma zelo malo...in mi je zdaj prava muka, ker se moram prav prisilit jest še zvečer. kdaj pa lahko imam zadnji obrok?

drugače pa je pri meni tako, da sem napihnjena...zaprta pa ne. zaenkrat grem na stranišče še večkrat kot prej, haha! s prebavo nisem imela nikoli težav...vem pa, da bo tudi to na vrsti.

kako pa kej z zelenjavo....a bi mogla to tud jesti? nikoli je nisem in mi zaenkrat tudi še ni pridišalo po njej. vse mate neke posebne želje glede hrane..-eni to diši, drugi ono...a je z mano kaj narobe, ker mi zaenkrat še vse šaše..pa tudi na vonj nisem občutljiva.

čaw,

daisy

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: brez apetita
30.10.2008 22:40:54   
bjondi
Ti si ena smeška...

Če ti ne paše ti pač ne paše...

Veš kaj tudi meni se zdi čudno da kak dan nimam nosečniških znakov,
ker sem v prvo imela rizično nosečnost od prvega dne...zdaj pa je čudno
že to ,da mi ni treba ležat...ej sprosti se pa čimanj se obremenjuj ,če
ti kak dan ni tako kot da bi bila nosečka...

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?