|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   socializacija
10.11.2008 10:19:37   
teja28
POzdravljene,
kdaj menite, da je pravi, oziroma skrajni čas, da je otrok več v družbi sebi enako starih? Pa to ne mislim zgolj vrtca, saj nekatere pač nimate možnosti imeti otroka dalj časa doma. Meni ga ni potrebno dati v vrtec, me pa malce skrbi, da bi ne bil dovolj v družbi. No, saj sedaj je star šele 9 mesecev, tako da še ni panike user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: socializacija
10.11.2008 10:44:47   
botrca
Moje mnenje je tako: otrok se mora družiti z vrstniki oz. bit čim več v družbi, pa ne mislim samo v vrtcu ampak tudi če greš z njim na sprehod, pa če ima katera prijateljica dojenčka oz. otroka...je razlika med otroki ki so stalno doma in tistimi ki so v stiku z drugimi osebami. Tako tudi otrok kasneje postane bolj komunikativen, sproščen...user posted image
Tako, da ja je čas.

< Sporočilo je popravil botrca -- 10.11.2008 10:45:26 >


_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: socializacija
10.11.2008 12:08:39   
madasa
Jaz pa sem brala, da otrok do 3 leta ne potrebuje družbe. Mislim na družbo, kot je vrtec. Baje je do takrat čisto zadovoljen sam s seboj in družino. Seveda pa so srečanja na igriščih dobrodošla. Koliko jaz vem se prične socializacija okoli 3 leta.
Če imaš možnost domačega varstva, bodi brez skrbi, da mu ne bo nič manjkalo. Kvečemu bo še na boljšem zaradi infektov.
Lp

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: socializacija
10.11.2008 12:15:58   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: madasa

Jaz pa sem brala, da otrok do 3 leta ne potrebuje družbe. Mislim na družbo, kot je vrtec. Baje je do takrat čisto zadovoljen sam s seboj in družino. Seveda pa so srečanja na igriščih dobrodošla. Koliko jaz vem se prične socializacija okoli 3 leta.
Če imaš možnost domačega varstva, bodi brez skrbi, da mu ne bo nič manjkalo. Kvečemu bo še na boljšem zaradi infektov.
Lp


Se strinjam. So pa otroci različni. Če se ti zazdi, da pogreša otroke in bi mu bilo bolje v vrtcu, ga pač vpišeš in probaš, kako bo šlo.

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu madasa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: socializacija
10.11.2008 12:37:58   
ALWAYS LARA
js pa mislim da je ful odvisno od otroka. moja tavelika je stara 4,5 in hodi v vrtec vendar je še sedaj najbolj srečna sama, ker je pač tak tip človeka. tudi v vrtcus e redko igra z vrstniki, noma prijateljice in jih ne pogreša in ne omenja. oz zelo redko. tudi doma se nikoli ne igra s sestrico ampak vedno sama. v rtec je šla pri 3h letih, prej jo je čuvala babica, in še zdej je bolj vesela pri babi kot v vrtcu. vendar pa ji socializacija prinaša veliko pozitivnega, naučila se je biti bolj samostojna in dejstva da ni vedno prva. s tem ko smo jo dali v vrtec smo zanjo naredili največ, ker rabi vzpodbudo v smeri soializacije.
tamala pa je stara 2,5 in vidim, da bi ji družba že prišla prav, ker je veliko bolj družabna kot starejša sestra. vendar pa je trenutno še pri babi - v našem vrtcu so otroci samo od 3. leta dalje, tako da bo vpisana drugo leto. družbo pa kompenziramo tako, da gremo ali povabimo obiske z otroci, vpisala sem jo na telovadbo, da je vsaj 1x na teden v skupini med vrstniki.

drugače pa tudi vsi dohtarji (no vsaj tisti s katerimi sem imela opravka jaz) promovirajo, naj bo otrok čimldlje doma (do 3 leta vsaj) že zaradi tega, da si utrdi imunski sistem pred vstopom v bogati svet bakterij in virusov.


(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: socializacija
10.11.2008 12:47:43   
alisha_2008
jaz svoje tud nam dala v vrtec vrjetno...bom z njo doma.....ker se mi ne splaca dajat tolk dnarja za vrtec , da placam da otrok pokasira razne bolezni...sej gres z njo na sprehod,v park,v igralnice pa je v druzbi...
se pa strinjam da je cist od otroka odvisno kok je tud druzaben:)
sej spoznas kaksne mamice z otroki pa se druste :) bo v prijetni druzbi, ti pa tudi user posted image

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?