|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KOŽA DOJENČKA
23.11.2008 11:00:01   
catalina
POZDRAV, pri našemuser posted image , 3 mesece bo, smo opazili te dni luskasto, rdečo, hrapavo kožo, največ po rokah, kolenih in rokah, mislim, da se širi naprej.
Pri pediatru še nisva bila, nameravam,ker pa si prste in dlani daje v usta in sesa, menim, da ga zelo srbi, ne vem....user posted image verjetno katera ve??'
Včeraj sem ga namazala z Bepanthenom in je bolje, ali naj kar mažem naprej, zakaj se to sploh pojavi, je to morda alergija ali kaj drugega.
Prosim za pomoč.lpuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KOŽA DOJENČKA
23.11.2008 12:07:31   
zmajaz
Lahko je tudi kaka alergija. Naša je to tudi imela - pa mislim da tudi nekje pri tako starosti. Pojavljalo se ji je pa tudi po rokah, pod koleni, pa tudi po trebuhu. Pediater mi je rekel, da je to blažja oblika alergije, ki pa se ful pogosto pojavlja (baje že skoraj pri vsakem tretjem otroku) in da večinoma to izzveni do konca prvega leta, če ne prej. Nekaj časa sem jo potem kopala in mazala s Trixero od Avena, ki je namenjena za atopični dermatitis (čeprav mi ta krema prav smrdi user posted image ), pa se je stanje popravilo. Pa z olivnim oljem sem jo tudi mazala - mandljevo olje je že lahko sporno, ker so vsi oreščki potencialno alergogeni. Sem pa opažala, da se ji stanje vedno poslabša po kopanju - tudi, če sem jo kopala samo z vodo. Očitno sta že ves ta klor in trda voda sporna. Dokončno so težave izginile, ko smo nabavili revitalizator vode OWR za na tuš - od takrat ni več ne duha ne sluha o kakih težavah s kožo - pa jo lahko kopam in mažem s čim hočem.

(odgovor članu catalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KOŽA DOJENČKA
23.11.2008 17:53:27   
botrca
Pojdite se pokazat P.

_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: KOŽA DOJENČKA
23.11.2008 21:00:55   
Češnjica
Zdravo! Pri nas je popolnoma isti problem (prav tako pri 3m, največ pa po trebuščku), mi trenutno dvakrat dnevno mažemo z Mustellino kremo Stelatopia, pa tudi ni nič bolje. Če boš utegnila, prosim sporoči, kako ste opravili pri pediatru. Mi se gremo tudi pokazat.
Pa upam, da bo čimprej bolje.
Pozdravček!


_____________________________

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu catalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: KOŽA DOJENČKA
23.11.2008 21:38:06   
zmajaz
Jaz sem tudi poskusila s Stelatopio in isto ni prav nič pomagala - še dobro, da sem imela samo vzorček, da je nisem kupila, saj so te kreme vse pregrešno drage. Poskusi Trixero - ta nam je pa pomagala.

Nič ne škodi, če pokažeš pediatru - ampak nam je rekel samo, da če bi to bilo tako, bi morali dati itak vsakega tretjega otročka na preiskave za alergijo - da bo že izzvenelo, če smo našli kremo, ki pomaga, pa naj se je kar držimo. Pa drugače ni kak brezbrižen P, ampak tak, ki se drugače ful zavzame - sam s temi alergijami pa zgleda res nimajo kaj velik pomagat. Če je res fuul kriza, te dajo naprej na preiskave, če je pa v blažji obliki, pa ne.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 23.11.2008 21:41:51 >

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?