|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novembrčice
28.3.2005 7:25:17   
wawa
Nov teden nova tema za nas.....

Kako ste?

Nogometaš, MojcaH,nova_mamica, chips, lavra
, Urša, JULIJANA, dd75, Še ena T, Aja32, Pikica76, žlička..........in vse ostale pomotoma spuščene,

kako ste?

Nogometaš, držim :miska::miska: za jutrišnji pregled!!!!!!!!!!!!!!!!

Julujana, tudi zate in za tvoj sredin pregled, :miska::miska: da bi čim lepše videla svojega :angel:.

Vsem ostalim ena :rozica::rozica::rozica:


Lp.





Neposredna povezava do sporočila: 1
   novembrčice
28.3.2005 9:40:50   
lavra
Jaz sem OOdlično:bravo::bravo:

Vsem smo povedali veselo novico in jasno, so vsi navdušeni:bravo::bravo:
Ne moreš verjet, da je tako veselo novico tudi tako težko povedat. Kar en cmok sva z mojim mela v grlu, kot da bi naju čakal nevem kak preizkus znanja:)-. Pol so bli pa vsi tok šokirani in so celo mislili da se zezava- HALO!!.
Ko pa so vidli da je res, pa v jok:bravo::bravo:.
Ne morš verjet! Res lepa izkušnja!9nebesa

Ampak mam pa en problem wawa. Jutri mam razgovor za službo(nadomeščanje), in sem se najprej odločla, da ne bom takoj povela, dokler ne vidim za kolk dolgo me bo zaposlila. Pa debatiram s kolegico in mi reče, kaj pa zdravniški pregled? Ja seveda!!!:hudicek: Nisem pomislila prej!!:(. V urinu in krvi se seveda vidi, da sem noseča!!
Kaj misliš kaj naredi zdravnica:zmeden2:? Mogoče napiše na list da sem noseča, ali upošteva moje želje da ostane skrivnost (še vsaj ene 3 tedne):zmeden2:

Želim ti lep in sončen dan:rozica:

Lavra:muca:





(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   novembrčice
28.3.2005 10:00:08   
Teni_
Ojla!

Tudi jaz sem super. Cel vikend smo se spet potepali, zdaj pa sem ravo iz postelje prilezla. Končno sem se naspala po dolgem času. Zadnje čase nikakor nisem mogla spat.

No, slabosti so se resnično končale, tako, da sem zdaj začela uživat. Pri nas še vedno vsi ne vedo, da sem noseča in bova počakala do pregleda.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   novembrčice
28.3.2005 10:40:36   
Pikica76
Lavra misliš, da te na zdravniškem testirajo tudi za nosečnost? Veš kaj ti bodi kar lepo tiho. Jaz v službi ne bom povedala do 3 meseca. Še vedno lahko rečeš, da je to zate čisto presenečenje, ker imaš "kao" neredne menstruacije :) Kaj ti pa morejo. Sem na forumu prebrala že toliko grdih stvari, ki so jih delodajalci naredili nosečkam, da je fajn da smo tudi me grde do njih.

Drgače se jaz počutim fajn, smo že v 7 tednu in 2 dni jupi! Še 3 tedne do pregleda. Pol bomo pa povedal staršem.

Malo mi je slabo zjutraj, da se morm kar posilit s hrano, drugače pa je ok.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   novembrčice
28.3.2005 13:42:44   
nogometas
Lep pozdrav vsem, končno so nam prazniki podarili malo sončka, prav depresivno je bilo zadnje 3 dni, za doma ležat in tv zjat... No, pa seveda šunko pa jajca jest...tisti, k lahko in jim ni slabo... sem tko vse vn vrgla po malem grižljajčku hrena, da je blo kr luštn... zdej se pa raj več ne hecam... Počutim se super in upam, da tudi vse ve, izcedka nič več... sem pa kar precej utrujena... Jutri pregled pri mojem G, moram ga nafehtat za še kak mesec bolniške, potem bomo pa videli, kako bo...čeprav jaz sem nora dovolj, da bi šla kar delat...
:zmeden:
Kaj pa ve mislite? Upam, da nimate želodca v grlu cele praznike od vonja po šunki, tako kot jaz :(
Lepo preživite lep dan!
juli

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   novembrčice
28.3.2005 17:41:05   
wawa
Ohoj sem že nazaj sem, se pridno potepala, sedaj ko sem imela čas.

Lavra jez mislim da te brez tvojega dovoljenja ne smejo testirat za nosečnost, predvsem pa če jo ugotovijo to vsekakor ni ena izmed informacij, ki bi jo zdravnik smel povedati delodajalcu.....varstvo zasebnosti, pa te fore;)

Me vaseli da sta povedala.:bravo::bravo::bravo::bravo:Jaz si ne morem predstavljat kako bo to izgledala....hm "ja nekaj vam morava poooooovvveeedddaaatttt.....":)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

A katera ve a so v živalskem vrtu že vse živali zunaj.....?

Ej fulll sem vesela da se dobro počutite, jaz sem za preznike jedla le šunko pa kruh, potica in jajca mi smrdijo:zmeden::zmeden:, zdajle pa mojo vsakodnevno skledo Čokolina......saj piše da je za otroke starejše od 6m, tok sem pa že stara;);)

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   novembrčice
28.3.2005 18:37:11   
Aja32
ojla vsem skupaj!

Ja, jaz se ne počutim ravno najbolje. Spim še vedno zelo slabo, včeraj zvečer oz. danes ponoči sem zaspala ob enih, potem sem se pa zbudila ob pol petih in gledala v "luft". No, ob pol sedmih sem se pa odločila, da grem pospravljati, ker je brez veze, da čepim v postelji in se premetavam. Seveda je moj dragi prišel čez dobro urico za menoj, me gledal, kot da sem z lune padla, ker me še nikoli ni videl tako vneto pospravljati ob osmih zjutraj. :)

Drugače se pa bolj pazim. Čez "veliko noč" sva se midva odločila, da bova začela preurejati stanovanje (jah, edino čez praznike imava frej dneve), tako da je bilo non-stop nekaj in me je včeraj zvečer kar pošteno špikalo v trebuhu, kljub temu, da nisem popolnoma nič "težkega" delala. Izgleda vsa ta "frka" okoli stanovanja in podobne reči moji pikici ne odgovarja.

En lep pozdravček pa vesele praznike z malenkostjo zamude.:ups:

:nosecka:A

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   novembrčice
28.3.2005 18:40:12   
Udb
wawa, :)-:)-:)-:)-:)- sem se morala mal oglasiti, ker sem prebrala, da boš jedla čokolino!!! :)-:)-:)-:)-:)- Pa si na moji dieti!!!

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   novembrčice
28.3.2005 18:52:56   
wawa
Ohoj Udb;);););),Ti me kar hecaj, :)-:)-:)-:)-:)- men zadnje čase fulll paše čokolino.....mnjam, pa za zajtrk korn fleksi, to je pa poleg oliv približno vse kar mi diši........

Nekaj me je začelo full skrbet in upam da bo minilo, v avtu tudi ko vozim mi postane slabo, problem pa je v tem da se vozim 30 km v službo in nazaj.....a saj pravijo da te stvari po 12t minejo;);)

Kako si pa ti?

Aja32 nekaj bi te opozorila, če bosta v stanovanju kaj z BARVAMI delala, takoj stran od tam , vn iz hiše!!!!!!!! Ni malo punc ki so jim hlapi iz barv povzročili splav......Aktivnost pa načeloma ne škodi, jaz sem zadnje časa vsak dan na enmu hribu vse skupaj 2h hoje. Sam če te bo pa zvečer preveč špikalo pa raj kak dan počivaj.....no saj tako je moje mnenje!

:rozica:


(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   novembrčice
28.3.2005 19:08:21   
Udb
:)- Točno vem kako zgleda, ko bi cel dan jedel samo čokolino :)-:)-:)-

Jaz sem kar dobro - me pa mlao moti, ker se moje počutje spreminja iz minute v minuto - najprej sem 5 min super, naslednjih 5 min grozno...

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   novembrčice
28.3.2005 19:16:49   
Aja32
wawa,
zdaj se šele stene podirajo, pa elektrika na novo napeljuje, pa v kuhinji na novo ploščice polagajo... barve pridejo čez dober mesec na vrsto... sva jo pa že danes v Bauhausu dala zmiskat - seveda za otroško sobico... :bravo: No, saj za ostale prostore tudi, ampak najpomembnejša je bila pa barva za otroško sobico...:duda::)-
drugače sem tudi jaz aktivna... sicer pazim, da ne dvigam pretirano težkih stvari, pa da ne premikam kakšnih omar in podobno... vse ostalo pa počenjam normalno...
Sem pa pošteno utrujena, ker res ni bil vikend počitka, ampak smo bili aktivni od jutra do večera... Tako, da bom jutri bolj boga :zaspan:v službi...

Meni v glavnem vsa hrana diši, to ni panike... Potem je hudič, ker mi je zadnje čase pošteno slabo, ko pojem. :(( ampak bomo zdržale...

Eno veliko skledo čokolina vama želim za lahko noč...

:nosecka:A

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   novembrčice
28.3.2005 19:35:56   
wawa
O najlepša hvala Aja32, ti kar lepo uživaj ob prenovi stanovanja:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Udb, moje počutje se prav tako menja kot moje razpoloženje;);););) zdaj kar skačem pa me razganja od veselja spet drugič sem čist čudna.....mi pa kot mi je že pred nosečnostjo pomaga šport, sicer sedaj manj aktiven ampak vsakodneven:bravo::bravo:

Punce jaz grem še malo knjigo brat-Davinčijeva šifra, potem pa spat-me čaka jutri en full pomemben sestanek pa moram zgledat ko rožica ( nihče ne sme niti posumit da se kaj slabo počutim;)).........

Upam da si pišemo še kaj jutri na tej temi....ali pa kje drugje

:rozica:


(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   novembrčice
29.3.2005 7:55:10   
Še ena T
Živjo, punce:rozica::rozica:

Tudi jaz se v redu počutim, samo vsaka stvar me takoj utrudi...
Slast do čokolina imam pa tudi jaz že nekaj tednov, čeprav mi ni slabo:)

Glede zdravniškega pregleda: na pregledu za službo so meni tudi slikali pljuča (in pred tem te seveda vpraša, če nisi slučajno noseča, saj je slikanje v nosečnosti strogo prepovedano). Ne vem, kaj sicer naredijo v tem primeru, ampak celotnega pregleda sploh ne morejo izvesti. Upam, da se bo vse v zvezi s službo dobro izteklo. Po mojih izkušnjah je še najbolje igrati na karte odkritosti, ker te drugače itak zafrknejo slej ko prej.

Lep dan želim vsem in čim boljše počutje.

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   novembrčice
29.3.2005 9:21:04   
Julijana
ojla vse!!!
pri meni je tudi še vse po starem, čez dan sem super kdaj mal slabo, zvečer pa mi je tako slabo :(da mi tudi voda ne gre dol.
A se je kateri zgodilo da jo je ful bolel želodec, pri meni je bilo to v petek in v soboto pol sem šla počivat in je bilo bolje.
Čez praznike sva šla vhribe in bila povsod kar aktivna:sloncek: in se sedaj super počutim (razen slabosti-spet). Mal me črviči ker imam jutri pregled in nevem kaj mi bo rekel G. V nedeljo sva povedala enemu bodočemu novopečenemu stricu in je bil ful vesel, kar verjet ne more.
Nogometaš držim pesti za pregled:rozica:.
wawa jaz sem tudi rakica.
lp:nosecka:j

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   novembrčice
29.3.2005 10:02:43   
mauri
Živjo nosečke!

Se bom mogla tud js počas preselt na ta forum.

Wawa in julijana sem opazila da imamo približno enake datume poroda.

Je bila katera od vaju že na pregledu? Aja, julijana ti ga imaš jutri. Le glej da boš poročala

Lep dan!

mauri :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   novembrčice
29.3.2005 12:11:28   
Andy13
Punce, tudi sama sem začela kukati na tale forum. ;)

Sama še nisem bila na pregledu, ma se bom jutri naročila, me prav zanima kdaj me bodo naročili.

Sploh ne morem še dojeti, da sem postala srečka :nosecka:...

Lep dan vsem,
Andy

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   novembrčice
29.3.2005 16:18:32   
wawa
:rozica::rozica::rozica:Najprej Andy13 :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica:.....tudi jaz še ne verjamem zase:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Oho Mauri saj smo res čisto skupaj.....jaz mam pregled šele 13.4 v 10 t......ma saj to je čisto odvisno od prakse G, jaz svojo neučakanost mirim s tem, da si govorim, da bom :angel: full lepše vidla;););););)

Tole nedojemanje da smo :nosecka: je vidim kronično obolenje vseh nas,......a ste se vprašale, da bomo mogoče sigurne šele tam nekje novembra.....:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-:)-

NOGOMETAŠ NUJNO SE JAVI IN POROČAJ O PREGLEDU, DRUGAČE TE PRIDEM ISKAT!!!!!!!!!!!!:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   novembrčice
29.3.2005 17:42:19   
Teni_
Mauri, tudi jaz sem blizu. 2 dni pred tabo. Pregled imam 11.4., tako, da se bom še načakala.

Danes sem povedala svojemu dedku, da bo pradedek(babici še nisem). Sem morala, ker me je prosil, če bi eno posteljo pomagala nest, pa sem mu morala povedat. Pa je bil full presenečen in seveda srečen.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   novembrčice
29.3.2005 18:10:40   
nogometas
Čau bejbe, blagor vam, še posebej wawa tebi, ki lahko še vedno športaš!!! Jaz sem šla samo včeraj eno urco na Rožnik, pa potem zvečer sva si mal posteljnih radosti z dragim privoščila in evo, spet začela krvaveti. Itak sem bla naročena za danes h G in si je za spremembo mal več časa vzel, mi pokazal mojo :duda:, zdaj ma že 11mm in srcek ji lepo bije, kar odgovarja 7. tednu nosečnosti, čeprav po štetju naj bi bila jaz že v 9. Napisal mi je Dabroston in dal bolniško do 5.5., ko imam spet pregled, nuhalno in morfologijo...A SI PREDSTAVLJATE, DA MORM JST, KI SEM ŠE V PETEK VODILA AEROBIKO IN SEM PUNCE USPELA FUL ZMATRAT, ZDEJ LEŽAT, LEŽAT IN LEŽAT....
NI mi jasno, kako bom to zdržala... Pa še to je rekel, da mam full kratko porcijo (mat.vrat) zaradi operacije in da znajo bit problemi tut še po kritičnih treh mescih!!:hudicek::hudicek::hudicek: Men se bo zrolal! No ja, še dobr da mam vas, pa knjige, pa TV, pa dobr se bom lahk prpravla na izpit angleščine...
Tko, jst sm se :((, zdej pa da vidmo ;)!
Fajn se mejte, velik :sloncek: in :kuza: vam želim!
juli

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   novembrčice
29.3.2005 18:13:40   
mauri
Ja, Wawa in MojcaH tudi jaz bom sigurna šele potem ko bom res rodila, sicer pa komaj čakam na pregled 7.4. Moj :love: me skos sprašuje če je test zihr, tako da še mene vsake toliko obidejo dvomi. Sam do naslednjega četrtka bo treba zdržat, to pa se mi zdi še cela večnost.

Pa nas je res veliko na kupu...


(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   novembrčice
29.3.2005 18:18:42   
Teni_
Ja, se nas je kar nabralo. Imaš še kar hitro pregled. Jaz že komaj čakam. Pa sem to že enkrat dala skozi, pa se še vedno počutim, kot da sem prvič noseča in komaj čakam na pregled.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   novembrčice
29.3.2005 18:23:24   
mauri
Me je hotla najprej naročit šele 28.4. pa sem rekla da je to malo predolgo, glede na to da sem imela zadnjo M. 29.1. Pol je pa prestavla na 7.4. Če bi mogla čakat do konca aprila bi znorela.

kaj pa trebušček se že kaj pozna?

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   novembrčice
29.3.2005 18:25:19   
wawa
:rozica::rozica:O Nogometas :rozica::rozica::rozica:zate bo pa tale res težka, pomoje si boš mogla zakladnico dobrih knjig pa kakih dobrih dvd-jev zrihtat, pol pa bo šlo......hm....lahko začneš štrikat copatke za svojo pikico......nekje vem da mam navodila za to zadevo že od enkrat davno, bom pobrskala;);););)

Od aerobike se boš mogla pa kar poslovit za nekaj časa, ampak važno da si danes vidla svojo bebico :bravo::bravo::bravo:

Mojca ti maš pregled v pon.....kajneda....zdaj maš manj kot 14 dni še za čakat, jaz pa jutri 14 dni....pa saj se mi zdi da se čas kar hitro premika...........tako da kar gre;);)

Ej nekaj me zanima, glede Čokolina, a je kera kaj brala, kako je z vitaminom A, ki ga le ta vsebuje, Mojca, a ti kaj več veš?


(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   novembrčice
29.3.2005 18:26:39   
wawa
pa to sploh ni fer mate vse preglede pred mano jaz boga ravica bom pa čakala pa čakala;););););)

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   novembrčice
29.3.2005 19:59:23   
Teni_
Joj, wawa, pojma nimam glede čokolina.

Ja, pregled imam v ponedeljek. Se počasi premikam nasproti.

Trebuh je malo že zrastel, pa čeprav je hitro. Zredila se nisem nič, amapk kavbojk(normalnih) več ne morem zapret. Sem kar na nosečniških hlačah.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu wawa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?