|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec Mojca, Kranj
18.11.2008 22:21:01   
Miska2
Pozdravljeni,
kot kaže, bo šel naš user posted image  v jaslični oddelek tega vrtca in zanima me, če je tu kdo, ki ima z njim izkušnje.
Zanima me predvsem odnos vzgojiteljic do malčkov in praktične stvari (ali je zjutraj/popoldne možno parkirati pred vrtcem, ali je treba sproti še kaj doplačevati, kdaj pride po otroke večina staršev)... Priporočam se tudi za druge informacije, ki so po vašem mnenju pomembne.
HVALA in LP,
Vita
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtec Mojca, Kranj
19.11.2008 10:42:36   
tintin
Oj, moj je sicer v najdihojci - zraven Mojce, pomoje veljajo iste reči.
Z avtom se zanenkrat še da do vrtca, ampak vprašanje koliko časa še - ker je stebriček že postavljen in Ulica Nikola Tesla bo kmal zaprta za promet. Potem boš lahko parkirala pri Oš Jakoba Aljaža...
Plenice v vrtec prineseš sama, sicer doplačuješ samo kake extra stvari....
Po otroke hodijo večinoma po 14h, no moj je eden izmed revčkov, ki pridejo že pred 7h in ostanejo do 15:40. Pripeljat ga moraš enrkat do 8h, ker imajo ob 8h zajtrk. Ob 9,30 imajo sadno malico, ob 10.40 že kosilo, Ob 12h gredo spat...ob 14h so večinoma že vsi auf..
Glede odnosa vzgojiteljic do otrok ti nevem dost povedat, ampak pri nas je ok.
Star je 1 leto in je v vrtcu od začetka oktobra.

(odgovor članu Miska2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?