|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolecina okrog lulcka
7.12.2008 11:46:57   
misojka
Nas malcek, star dobrih 13 mesecev, je dobil vceraj vrocino, najvisja je bila 39, potem sem jo zacela zbijati. Bili smo pri pediatrinji, ki je rekla, da ima virozo. Danes pa sem opazila se nekaj, pri previjanju ga ocitno boli v predelu okrog lulcka. To se je sicer dogaja ze od predvcerajsnjim, vendar pa jok ni bil toliko intenziven in sem mislila, da ga pac moti in ni najboljse volje. Danes pa je ob brisanju tega predela resno jokal. Jutri bom tako ali tako klicala pediatrinjo. Vendar pa me skrbi. Je imel kdo podoben problem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolecina okrog lulcka
7.12.2008 11:56:40   
Rivi
Hey misojka,

poglej dobro okrog mod in lulcka, ce je mogoce kaj koža rdeča ali če si ti karkoli zdi sumljivo - oteklina, trše na otip...močna bolečina ob pritisku..
Če je fantek sicer v redu in se igra, ima apetit oziroma pije tekočino, če se hud jok ne ponovi, lahko počakaš do jutri, sicer pa ga je boljše pokazat k dežurnim zdravnikom prej.

_____________________________

Mia - 20.08.2007
Miino mesto


(odgovor članu misojka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolecina okrog lulcka
7.12.2008 17:38:14   
tinatona
Joj upam, da bos danes še kaj brala tu...

TAKOJ, ampak RES TAKOJ ga pelji k zdravniku in mu to povej. Mojemu sinu se je to lani decembra zgodilo. S tem da ni imel nič vročine. Se mu je en jajček obrnil okrog osi in je moral na operacijo.

LP



(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Top poletno varstvo za otroke 2024
Napočil je čas, ko je treba poiskati in rezervirati termine za poletne počitnice. Mi smo vam pripravili izbor TOP idej z...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?