|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolezen
28.12.2010 20:04:16   
UOBERC
Pozdravljene!
Od kar sem srečka nosečka, sem vedno nekaj bolna! Na začetku slabost (ajde to itak v paket spada), potem kr naprej prehlad, ki traja 14 dni, nato sem en teden dobra in zopet sem sesuta k kanta! Ali je bila ketra tudi tako boga, in ali naj obiščem kaj zdarvnika? ( pregled krvi, če mi kaj fali)! Nosča sem 15 tednov in sem se do zdaj tredila 2 kili. Po eni strani kull, po drugi me pa skrbi kako je kaj moje dete. Še eno vprašanje: ali bi mi oz. bi  ginekologu plačala UZ zdej na naslednjem pregledu, tudi, če ni na sporedu? Koliko že pridejo? ( cca. 40 eur?)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolezen
29.12.2010 9:38:49   
miapia
Naredi nekaj za svojo odpornost. Posvetu se z zdravnikom ali farmacevtom, kakšne dodatke lahko ješ. Jaz sem bolna (nisem pa noseča) že dva meseca. Poskusila matični mleček, jem am. slamnik, dodaten c-vitamin, jem zelo zdravo, sem pa dva dni nazaj kupila ekolostrum in ne vem, ali je zgolj slučaj, samo sem precej boljše. Sem bila pa precej boga - boleče grlo, zabit nos, vneta sluznica, izkašljevanje in odsmrkovanje gnojne sluzi.
Z otrokom je pa ziher vse v redu. Moja kolegica je od silne slabosti bruhala tako močno, da je mogla iti v bolnico na infuzijo za par dni, shujšala pa je 7 kg, pa že tako je nič ni bilo skupaj.

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolezen
29.12.2010 10:40:12   
kristinaj
zakaj bi plačala,, sedaj bi morala imeti nuhalno in pri 5m imaš še morfologijo,,,

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bolezen
2.1.2011 4:55:27   
pika27
Jaz sem bila v prvi nosečnosti čist podrta do 17. tedna pol se je pa stanje izboljšalo. Prehladila sem se od začetka, pa me je nos matral do konca... Tko da tuki ti ne bi znala svetovat. Sem pa nekje v 27. tednu dobila tudi antibiotike, ker sem mela čist zabite sinuse, pa povišane levkocite tako v krvi kot vodi. Za tist čas je blo bolje, ampak iz nosa mi ni nehal tečt.

Če te skrbi pejt k zdravniku dat kri, drugač osnovni hemogram stane samoplačniško okrog 2 eura v vseh laboratorijih v katerih sem bla jaz zadnje čase. Mogoče ti pa hemoglobin fali, čeprav je še malo kmalu za to (slabokrvnost zaradi nosečnosti se ponavadi pojavi kasneje, mislim da po 25. tednu), zato G ponavadi takrat gleda kri.

Meni je zdaj v drugo pediatrinja svetovala ekolostrum k je bla tamala neki bolna, ampak ga pol nism vzela, ker nism nč dobila.

G ti ponavadi pri teh tednih posluša samo srček, zraven pa itak slišjo če se premika (če je pač budn). Jaz bi rekla, da z UZ komot počakaš do 20 t - na morfologijo. Drugač pa prehladi pa to na user posted image ne vplivajo, bolj tebe izčrpujejo, jaz sem mela v 1. nosečnosti tud rota virus, pa na koncu ni blo nič narobe.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?