|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po kolikem času se pojavi alergija na....
5.4.2005 20:23:40   
Taša
Maša je stara 9 mesecev... Je že skoraj vse...zvečer in zjutraj se še dojiva... petek sva prvič poskusile jagode v soboto pa potem še enkrat...V nedeljo sva se kopali z novim šamponom (Babylove od DM) v ponedeljek zjutraj pa me je skoraj kap...Rdeči fleki okrog frata, na pregibih rok,po ličkih..(čisti alergeni fleki) .Po kolikem času se od zaužitega živila npr. jagod se pojavi alergija??? Zdaj lahko samo ugibam ali je od novega šampona ali od jagod???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Po kolikem času se pojavi alergija na....
5.4.2005 21:07:34   
Natasa-6
Živjo!

Nam je zdravnica rekla, da se alergija pojavilahko tudi šele tretji dan.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Po kolikem času se pojavi alergija na....
5.4.2005 21:30:35   
Gina
Jagode so zelooo alergene. Naša je imela kot enoleten otrok alergijo nanje, pa je potem čisto izzvenela. Takrat so se ji pikice pojavile v roku enega dne.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Po kolikem času se pojavi alergija na....
5.4.2005 21:52:06   
niki5
Sigurno lahko traja več dni, da pride do reakcije, kajti drugače ne bi uvajali vsako novo hrano s tedenskim razmikom.

Sicer se izogibam 'soliti pamet' ker vem, da smo nekako v tem času pa res vsi seznanjeni čemu se naj bi izogibali do prvega leta.. Rada bi povedala prvo, da so jagode res zelo alergene, drugič pa jih nikakor ne moreš tako dobro umiti kot bi lahko recimo jabolko, tako da če niso domače iz našega vrta so ponavadi škropljenje z vsem živim, kar je pa zelo težko sprati. Za tako majhnega dojenčka pa sigurno ni priporočljivo.

Glede alergij bi pa omenila še tole, kar je mene kar streznilo.. da se lahko zaradi takih stvari, ko prehitevamo čas, zgodi da je otrok čez nekaj let bolj dojemljiv za alergije, katerekoli. Vsi pa vemo, da z leti raste število ljudi z alergijam.

Brez zamere, vsak naj počne kar se njemu zdi pravilno. Samo informacija več :)

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Po kolikem času se pojavi alergija na....
5.4.2005 22:09:55   
Janeja
Taša,

jaz bi na tvojem mestu takoj prenehala uporabljati šampon, pa jagod ji seveda nebi več dala. Potem pa počakaj, da rdeče pikice izginejo.
Ko bo Maša spet brez pik, jo spet umij z novim šamponom pa boš videla ali je kriv ta ali so bile jagode.

Si skoraj upam staviti, da so krivec jagode. Tudi moj Jan je imel poleg vseh ostalih alergij tudi alergijo na jagode. So res zelo hud alergen in je res priporočljivo čim dlje se jih izogibati pri prehrani naših malčkov.

lp :rozica:

Janeja

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?