|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   morfologija
6.1.2009 14:42:25   
Anonimen
živjo.jaz sem bila en teden nazaj na morfologiji in ker ginekologinja ni videla srčka ( vseh štirih sten) me je poslala v porodnišnico na uz. otroček drugače zelo aktivno brca. me pa zanima zakaj mi je v materinsko knjižico napisala : nejasno uz videno srce ploda- add porod. kaj to pomeni? hvala za odgovore
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: morfologija
6.1.2009 14:51:54   
Shuka
Lohk, da je mela slabo UZ napravo lahko, da ni mela jasne slike lahko, da ni znala dobro pogledat, vsekakor pa pohvale, da te je dala naprej na pregled, eni bi se špilal boga eni so pa pametni. Nič ne skrbi, bo na drugem pregledu več jasno.

_____________________________

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: morfologija
6.1.2009 15:49:33   
Nika v službi
Tudi pri meni nečesa (hm, ne spomnim se več česauser posted image ) ni videla in mi je svetovala samoplačniški UZ, da ne bi bila v negotovosti. Moja G nima povsem najnovejših aparatur, pa še jaz imam preceh kg preveč in se potem težko vidi.

V Dravljah je pa potem bilo vse super. Verjamem, da bo tako tudi pri tebi. Srečno!

_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: morfologija
7.1.2009 21:14:55   
Monni
Bolj kot berem manj mi je jasno. Meni je sedaj ginekologinja dala napotnico za ultrazvok v bolnici, ki se opravi nekje v 20 tednu nosečnosti (torej gre verjetno za morologijo). Na napotnici je navedeno da gre za UZ fetalne anatomije. Na UZ v bolnico pa je rekla, da me je poslala izključno iz tega ker je pač potrebno imeti tudi drugo mnenje, saj je z otrokom vse v najlepšem redu. Sama mi je tudi sedaj v 16 tednu opravila ultrazvok, kjer je izmerila glavico, stegnjenico, pregledali sva prstke na rokah in nogah in je bilo vse v najlepšem redu.  Tako da ne vem v čem drugem je razlika med pregledom v bolnici in pregledom pri ginekologinji, razen za pridobitev drugega mnenja. A mi lahko katera bolj podrobno razloži razliko?

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: morfologija
8.1.2009 16:27:32   
Anonimen
Pri meni je bilo čisto isto. Ni se dalo srčka videt,obraza ne vem kaj vse..vse kar sem slišala je bila slabša vidljivost user posted image  ...baje je bil tudi obrnjen tako,ampak od morfologije sem pričakovala malo več, zvedela nisem namreč NIČ novega. Mi je dala napotnico za uz v mb porodnišnici, sem šla tja in sem naročena komaj konec meseca...kr nekaj no! Hvala bogu da je otročič zelo aktiven, drugače bi me že skrbelo. Naj povem da dr.Ozimič še zdaleč ni neka strokovnjakinja ampak daleč od tega...takoj ko rodim menjam ginekologinjo...vse kar nardi na pregledu je...ali se vredu počutite? in pa da mi kao zmeri do kod sega maternica,pa še to je zadnjič kr "na oko" napisala...sploh ne vem zakaj hodim tja...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




novo leto
che guevara

Kje pričakat novo leto?

doma z družino (80%)

v tujini (1%)

v mestnem središču (3%)

na privat zabavi (10%)

sam pred tv (2%)

drugo (4%)


Število vseh glasov: 269

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!