|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nedeljski pozdrav julijkam in ostalim
17.4.2005 11:57:41   
petraCBU
v petek sem v materinski šoli spet morala ostati še "po pouku", jaz in še ena bodoča mamica dvojčkov, ki sva v isti skupini. Una prijazna teta, ki predava si je vzela še pol ure časa, da nama je obrazložila določene specifike, ki veljajo za naju in najino "dvojno" drugo porodno dobo. To se mi zdi ful lepo, sam mal me je pa vseeno stisnilo, ker se utegne obetati malo več težavic in skrbi. Pa čist fajn, da opozorijo na to.
Sicer sem pa v petek peljala moja pikca na en UZ k svojemu G. Oba enakomerno, do cm enako rasteta :bravo: , obrnjena sta pa še vedno čisto "sfuzlano". Pri 32. tednu se vidimo ponovno in če se ne bosta lepše "pošlihtala" bom najbrž dobila kar priporočila za CR. No ja, kar je pač za moja cukrčka najbolje...

Imejte lepo nedeljo!
P.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nedeljski pozdrav julijkam in ostalim
17.4.2005 13:30:56   
PBJ
Petra, ti že pridno hodiš v maetrinsko šolo. Jaz bom pa jutri poklicala v porodnišnico in se prijavila.

Sicer pa sem bila v petek na pregledu in G pravi da dojenček ni menjal spola...še vedno je fantek:)Preko UZ se je zelo dobro videlo,kako je zapiral in odpiral očke;), prav lušno je bilo za videti.Z njim je vse OK. Je pa bila G presenečena nad mojimi oteklimi nogami in je rekla, da moram biti pozorna za naprej. Pravi, da jo čudi,ker se drugače ne redim... do sedaj sem se zredila le 3,6 kg (začela z 61, v petek pa me je stehtala na 64,6 kg)....kako bi šele zgledale moje noge če bi teža bolj naraščala.
Sem se hecala, da bom začela s pivom:), ker si po pivu res non stop na stranišču.

Vesela sem, da je s fantkom vse Ok.Vsaka od nas je srečna, če dobi pri G dobre novice o :duda:


Lepo se imejte in lp s Štajerske:rozica:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nedeljski pozdrav julijkam in ostalim
18.4.2005 7:38:26   
CIPRESA
No danes je že ponedeljek.... pa vseeno vidim da je pri vas tudi delavno povsod. Tudi pri nas smo včeraj sestavljali spalnico in malo čistili. Moj mož sedaj dela za dva, jaz pa jem za dva.....vsak nekaj.

Drugaće je pa vse O.K. in upam tudi jaz da bo še naprej. 26.04. mam pregled pri G in me kar malo skrbi pa nevem zakaj, ampak vedno je kakšna nova težava in me pol skos po malem skrbi. Najbolj se bojim da mi bo rekla da se je MV še bolj skrajšal. Ampak do takrat je še cel teden in bomo pol videli kako bo.
Upam pa da mi nebo treba preležati cele prvomajske praznike.

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nedeljski pozdrav julijkam in ostalim
18.4.2005 8:05:16   
Grascakinja
Oj punce...

upam, da ste preživele lep vikend!

Meni se težave kar kopičijo :(. Potem, ko sem že mislila, da je konec z otrdevanjem, sem včeraj dobila en čuden sluzast izcedek :( in tiščalo me je na dol, pa spet se je začelo otrdevanje in čudna bolečina na desni strani. Dobro, da se je do večera umirilo, sicer bi bila ponoči že na kaki urgenci. Prav neprijetno, zaradi skrbi skoraj nisem nič spala. Danes sem sicer prišla v službo, ker moram, ampak imam od 16h pregled, pa mislim, da se ne morem več slepit, da bom lahko normalno delala. Bom kar prosila za bolniško, če že ne bo sama predlagala.

Mislite, da je možno, da se čep ali del čepa izlušči že v 29t :zmeden:? :duda: je sicer ful živahna, kar me vsaj malo tolaži.

Alora držte pesti za moj in Cipresin MV, da nista kaj krajša! Jaz pa mislim na vse vas in upam, da vam gre odlično na ta sončen dan!!!! :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nedeljski pozdrav julijkam in ostalim
18.4.2005 9:02:58   
ZVEZDICA 22
Pozdravljene!

Pupa25, po moje ni razloga za skrb.Tudi meni se je ta vikend začel pojavljati nek sluzast izcedek in tudi sama sem najprej pomislila na najhujše. pa še približno v istem tednu sma. Je pa novo to, da me je zjutraj skoraj kap, ko sem na beli majici na prsih zagledala dva rumenkasta mokra fleka.Nekaj mi je začelo tečt iz prsi.A se to vam tudi že dogaja???

P.s.Pošljite malo sončka na štajersko!

lep dan vsem!

(odgovor članu petraCBU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?