|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   široko povijanje
16.4.2009 7:40:41   
buksi
Dobro jutro!

Široko povijanje: Mi imamo en kolk 1a, drugega pa 2a in zato široko povijanje.  Povijati pa moramo z dvema plenicama?me pa zanima kako zložite ve plenice : na tri dele ali na štiri? Kaj je zelo pomembno pri povijanju na široko?
In vaše izkunje s kolki 2a?

mene je zelo strah, da bi kaj narobe povijala in da bi bilo zaradi tega kaj narobe.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: široko povijanje
16.4.2009 14:39:14   
Luni
A ti ni pediatrinja nič naročila? Meni so naročili pri ta srednjemu: dve plenici, na tri dele (zlagaš ozek del, če je plenica pravokotna user posted image ). In sem vedno zlagala na tri dele, tudi potem pri tamali, katera je imela samo eno plenico in mislim, da je bil enak izvid, kot pri tebi...

_____________________________



(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: široko povijanje
16.4.2009 16:43:28   
Pikica_82
Moj je imel ob rojstvu kolke 2a. Sva morala dajat zmajčka+2 plenički. Ena sestra me je učila zlagat na 3 dele, nato pa je prišla druga, katere malček je mel iste mere ob rojstvu kot naš (2600g, 47cm). In je rekla, naj pleničko zložim na 4 dele, kasneje, ko bo malo zrasel, pa na 3. Sem mu pa 2 meseca zlagala pleničko na 4 dele pa so bili kolki na UZju potem 1a.
2a kolki so samo nezreli kolki, ki se v naslednjih tednih največkrat brez problemov pozdravijo. Tako je meni pediatrinja v bolnici razložla. Največkrat jih imajo baje prezgodaj rojeni otroci (moj je bil 3 tedne prej rojen). Niso to okvarjeni kolki al pa kaj.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: široko povijanje
16.4.2009 19:58:19   
botrca
Težko ti z besedami razložimo kako se široko povija. Najlažje je, da vprašaš patronažno (pokliči jo če ti več ne hodi na dom) ali pa naj ti pediater pokaže. Lahko pa vprašaš še kako kolegico če ima izkušnje s temi zadevami.

< Sporočilo je popravil botrca -- 16.4.2009 19:59:35 >


_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?