|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Britax Verve Romer
10.2.2009 10:42:42   
miška81
Zanimajo me vaše izkušnje s tole marelo

http://www.superhire.com/assets/images/products/2310075979_en.jpg

V glavnem iščem trikolesnika, čimlažjega, majhnega in da se da naklon poležat. Tale od Romerja mi je padel v oko, pa ne vem nič o njem oz. ne poznam nikogar, ki bi mi povedal svoje mnenje in izkušnje

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Britax Verve Romer
10.2.2009 11:13:46   
lenca1
Meni je ta voziček ful lep, šla sem ga pogledat v BC v BTC in ima vse kar opisuješ, je lahek, majhen edino kar me je zmotilo je to, da ima samo 2 naklona. Za moje pojme se premalo poleže ali pa jaz nisem znala naštimat naklona, ker sem si ga ogledovala sama, nikjer nobene prodajalkeuser posted image .

(odgovor članu miška81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Britax Verve Romer
10.2.2009 11:39:22   
Adelina
Ja, baje ma ta voziček ful mali naklon, manj kot ostali, ki imajo 2 naklona. Jaz ga potem sploh nisem sprobala, ker mi je prodajalka rekla, da je skoraj kot zapp-tisti 2.naklon je minimalen.

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Britax Verve Romer
10.2.2009 12:02:46   
miška81
Res? Smola user posted image Ker sem želela Zappa, pa se seveda zaradi naklona nisem odločila zanj. Potem sem pa na netu našla tega in mi je bil kar luštkan. V opisu je sicer pisalo, da se da menjavat naklon, ne pa tudi koliko... Obvezno pa rabimo naklon, ker naša miška večino časa v vozičku prespi. Marelo kupujemo za v avto in za dopuste...

Kaj pa Pikolo in BabyWelt moon fit? Baje nista ne vem kako kvalitetna, ali? TFK-jev buggster mi pa ni všeč user posted image

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Britax Verve Romer
11.2.2009 12:04:02   
zima07
Škoda, sem ti hotela Buggsterja priporočat-midva sva pred enim letom VSE preiskala in ta je bil edini, ki je imel tisto, kar sem hotela....In moram rečt, da mi ni žal, zakon je...Ampak če ti ni všeč user posted image ..

(odgovor članu miška81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Britax Verve Romer
11.2.2009 13:10:01   
lenca1
oj, jst ko sm kupovala marelo, sem se tud čist zapalila na 3-kolesnike, ker mi 4-kolesne marele sploh niso (bile) všeč. gledala sm tud Baby welt moon, vendar me je zmotlo to, da nima kej preveč trdnega hrbtišča, je bla tamala kr nekak preveč upognjena v hrbtu k je not sedela. Preveri kako je s paščki, s katerimi reguliraš naklon. Pri nekaterih znajo popuščatuser posted image .

(odgovor članu miška81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
13.2.2009 20:29:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?