|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JUNIJKE KJE STE ?
19.4.2005 21:44:35   
boško
Živjo.
Kako ste kaj, ali smo res najbolj lene na tem forumu ?
:zmeden2:
No ja zanima me, če ste v redu ali ste oddale že vse papirje na CSD ? Kdaj greste kaj na porodniško, si boste privoščile še kake počitnice ?:bravo::bravo:
Jaz sem v redu, počutim se odlično, problem je le spanje, ker ne morem spat, ne najdem pravega položaja, paše mi samo na levem boku, vendar celo noč pa ne gre :((
Zanima me tudi otrdevanje trebuha, pojma nimam kako to zgleda, sploh ne vem ali mi ali ne:zmeden2:.
Moram povedat da je moja pikica zelo zelo živahna in me non stop brca v rebre:bravo::bravo:

No upam da se boste kaj oglasile, želim vam lepo nosečnost in čimprej topli junij.:sloncek::sloncek:
:nosecka: 33t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JUNIJKE KJE STE ?
20.4.2005 9:14:35   
marper
Živjo!

Tudi meni se zdi, da smo malo lene...:muca:

Papirje za CSD ravno ta teden urejam. Upam, da mi bo uspelo to zrihtati čimprej, ker mam te papirologije čez glavo:hudicek:. Sto obrazcev, pa na vsakega vpišeš enake podatke, ... totalna neumnost v dobi tehnike - računalništva....

Drugače se počutim uredu, trebušček (beri trebuh ;)- je že velik) mi ob vsakem naporu in hitrih kretnjah otrdeva, tako da moram biti bolj počasna, kar pa pri dodatni kilaži (cca + 10kg) in trebuščku sploh ni problem! Otrdevanje boš začutila kot nek čuden občutek v trebuhu, ki v trenutku rata trd kot kamen.

Spanje je pri meni kar OK, kljub temu, da grem vsako noč na WC. Drugače bi ful spala in mi to tudi gre, le kadar sem utrujena, pikica skače celo noč in ne morem spati!

Drugače pa mislim, da mam v svojem trebuščku pravega akrobata :sloncek:, ki stoji na glavi in mi z nogami brca in odriva rebra. Me je včasih kar malo strah, kaj bo počel čez kakšna dva meseca....

Še skoraj en mesec bom v službi, pa mam strašne probleme z obleko. Škoda mi je dati ful denarja za nekaj, kar bom nosila dva meseca. A mogoče veš, kje bi se dobilo kaj poceni a kljub temu uredu oblek, predvsem majčk ali srajčk ???

Vsem nosečkam želim prelep dan in obilo lepega

Rožica 30t2d :rozica:

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JUNIJKE KJE STE ?
20.4.2005 10:58:03   
Lana_s
Pozdravljene.

Junijke smo res prave lenobe:muca::zaspan:

Na CSD sem pred porodom lahko uredila samo za paket, ker so pri nas v MB tak leni in zgubljeni, da ne moreš ostalega urejat brez rojstnega lista otroka.

Zadnja dva tedna mi je spet kar pogosto slabo (1-2x na dan), ne vem, če je to normalno ali ne. Pa čez dan skoraj vsak dan za kako urico zadremam:ups::zaspan:. Ponoči se vedno, ko se je treba prekopicnit na drugo stran zbudim in vedno komaj takrat, ko me boki že fuuul bolijo. Pa da ne omenim zgage:(( Groza.
Drugače pa sem kar vredu.:)

Danes sem imela pregled, pa je mali nogice skupaj tiščal in še vedno ne vem kaj bo. Je pa mi rekla, da imam maternico za 1 cm večjo kot je za moje tedne. Kaj bi to pomenilo? Da je otroček bolj velik ali da bom prej rodila? Ve mogoče katera?

Marper, pojdi v H&M pogledat za oblačila, imajo kar normalne cene.

Lp:rozica:

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JUNIJKE KJE STE ?
20.4.2005 12:32:04   
L & L
Evo še ena JUNIJKA, mal pozna pa vseen:). Tud jest že urejam gore teh papirjev, ampak po eni strani mi je pa čist vseen, važno da bo čim prej junij in bom lohk zagledala mojega:duda:, res že komaj čakam. Da pa bom laži počakala nanj, grem pa še prej v toplice:bravo::bravo:. Aja porodniško začnem 25.5, sem pa tako al tko že v bolniški 3 mesce zaradi mojega srca. Lepo se smejte božajte :duda:, in upajte na čim več sončka. Aja pa še to dones grem po voziček in ostale stvari v Austrijo:bravo::bravo::bravo:, komi čakam. Lep pozdrauček iz Kranja:sloncek:

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JUNIJKE KJE STE ?
20.4.2005 17:36:43   
mammy26
evo še ena, ki jo je danes na g. pregledu zdravnica spravila v jok, čeprav se bo nekaterim zdelo to nesmisel.

In sicer sem polnih 34t noseča, rok 01.06, in sem do sedaj pridobila že +15kg, kar je bilo zanjo tako porazno da je ...., čeprav sem v prvih dveh nosečnostih pridobila obakrat po 19kg. Uredu, to še ni tako hudo, glede na to da sem po drugem porodu izgubila 34 kg. Ampak zaradi tega me je poslala jutri na odvzem krvi za sladkor, kjub temu da sem ga danes imela 3,7 - normalna meja med 4 in 6.

Tisto kar pa me je spravilo v jok, pa je njen odnos, da ker se moja :duda: ni obrnila navzdol, kajti sedi z rito kot kraljica in je zelo malo možnosti da bi se obrnila, rekla da bodo čakali sicer do konca a verjetno bo carski rez. Na zunanji preobrat pa spet ne morem, ker je popolnoma pokonci in bi zato morala biti vsaj malo počez.

Oba sem rodila v pičlih pol ure, brez šivov in vseh komplikacij, a sedaj pa to. Saj mogoče ne bi bil noben problem, če ne bi jaz imela dve leti nazaj korekcijo kože na trebuhu in bo sedaj ponovno rez in vse te bolečine.

Eh, danes res nisem kaj prida, čeprav se počutim odlično, mala pridno brca- kadar nisem pod stresom, in že odštevamo dneve.

Punce ne mi zameriti, da sem se tako razpisala.


Dajmo se kaj dobiti no, da se malo razvedrimo še zadnje dni.

Lep dan še naprej!

mammy26 in 34t

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JUNIJKE KJE STE ?
21.4.2005 8:15:44   
marper
Za mammy26.

Neč bit slabe volje;).
Maš še nekaj časa, da se ti kraljična v trebuščku obrne:sloncek:! Počakaj.
Od dostih sem slišala, da se obrati v trebuščku dogajajo tudi nekaj dni pred porodom. Če se ti pa ne bo, boš šla pa na carski rez. Ni panike. Saj vemo, da bomo vse naredile, do bo z našimi Kepicami vse uredu:angel:. Zase boš pa tudi po oprodu poskrbela, tako kot je potrebno in bo vse OK:bravo:.

Ne bit slabe volje in ne se sekirat na obroke!
Vem, da ni lahko a bo vse uredu:miska:!!!! Boš videla!!!

Lepo in mirno nosečnost ti želim 9nebesa!

Rožica 30t3d

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JUNIJKE KJE STE ?
21.4.2005 11:17:21   
mammy26
hvala za pomirjajoče besede.

Kar fajn mi je ko lahko preberem kakšen tak post, da se spet sestavim skupaj.

Lp iz Žalca.

(odgovor članu boško)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?