|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   večja razlika med otroci
16.3.2010 11:50:24   
mancax
pozdravljene

moja hčera je stara 7,5 let, zradi različnih stvari smo odlašali, zdaj pa se potihem pojavlja želja po drugem, proti koncu leta bi začeli delati na tem. Tiste, ki imate tudi večjo razliko, sej je tudi ak plus in ne sami minusi, kar se tiče starostne razlike?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: večja razlika med otroci
16.3.2010 13:23:08   
kristinaj
če si ga želiš naj te ne zanimajo + in -.... in začni delati že danes, ne čakaj konec leta

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu mancax)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: večja razlika med otroci
16.3.2010 13:35:32   
aluš
Jaz imam razlike 6 let in pol. Tudi je bilo pač tako, da se nisem mogla kmalu odločit za še enega (najprej naporen prvi otrok, nato služba). ko pa je bil star tam okrog pet let in pol, sem začela ugotavljet, da je ratal priden, nobenih posebnih težav več, jaz sem pa kar naprej nekaj vanj silila in mu težila. In sva se odločila z mojim, da bi imela še enega.

Pozitivne stvari:
- Z obema sem se lahko ukvarjala neomejeno, ko sta bila manjša.
- Sem se spočila, naspala, živčke spravla nazaj v red.
- Starejši je dojenčka res lepo sprejel, pomagal že prej v nosečnosti, po rojstvu nikoli ni kompliciral
- Bil je tolko velik in  samostojen, da sem laHKO brez skrbi šla sama z obema na "teren", ker se je z njim dalo že vse zment, kaj se sme in se je tega tudi držal.
- Zaradi večje pavze, je bilo spet zanimivo imet majghnega, ni bila samo ena rutina, ampak mal pozabiš, pa je spet fino tisto štručko imet.
- Starejši se je počutil  pomemben ko strela, tamali ga je imel res rad.

Je pa res, da se je treba z vsakim posebej več ukvarjat, ker sta le toliko narazen. Čeprav sta se še lansko leto npr. skupaj igrala v peskovniku.

Moj nasvet, ti se kar odloči, ni nič groznega imet malo več razlike. Mal preberi od tistih, ki jih imajo na kratko razliko, koliko enih težav imajo z organizacijo, živčki ipd. Jim nisem fovš. In če bi se še 1x odločala, bi se zopet odločila za malo večjo razilko.


(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: večja razlika med otroci
16.3.2010 14:52:31   
Anonimen
Jaz imam razliko 9,5let,je zelo veliko +zato ker se z obema hkrati ukvarjam in tudi starejša mi dosti pomaga je dosti pozitivnih stvari.Čeprav se nekaterim zdi prevelika razlika se jaz za to nise nikoli sekirala in nikoli nisem v tem videla kakšnega -.Tako da ti se kar odloči še za enega neglede na razliko v starosti s taprvim otrokom.
Pa veliko sreče.user posted image

(odgovor članu aluš)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: večja razlika med otroci
16.3.2010 14:54:26   
ursap
midva z bratom imava 8 let razlike. se mi ne zdi nič pomembnega, pač tko je. če je tebi vseeno, ne glej na mnjenje drugih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?